BARCA vs. CITY V PRAZE, BRNĚ A OSTRAVĚ

BARCA vs. CITY V PRAZE, BRNĚ A OSTRAVĚ

Náš fanklub Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues při příležitosti zápasu Barcelona s Manchesterem City uspořádal 3 minisrazy. A atmosféra byla tradičně skvělá.

PRAHA

Z na facebooku vytvořené 40-členné skupiny culés, kteří projevili zájem chodit sledovat zápasy v Praze, se jich na první akci přihlásilo 19, ale reálně i s jedním hostem dorazilo pouze 13 odvážlivců. A nutno podotknout, že šlo o známé tváře, z nováčku se neobjevil nikdo, což byla jediná kaňka na jinak skvělém večeru. Jelikož Hans a Luky byli nedočkaví, přišli již více jak 2 hodiny před výkopem s tím, že druhý jmenovaný přijel až z Brna. Následně dorazilo trio současných a bývalých viceprezidentů Mike, Luba a Jakub a zmíněný host. Před utkáním známé firmy ještě "volepili" výsledky a šlo se na věc. Při zápase bylo nutné např. upozornit Guardiolu, že jeho pokynům stejně rozumí jen on sám, jiní zase nabádali Neymara, že by měl taky někdy ve vápně spadnout. Fanoušci zpívající tradiční české chorály byli upozorněni, že nesledují naší epojištění ligu, ale Ligu mistrů. Na rozdíl od minulých akcí byla tentokrát hospoda barcelonsky naladěná a tak při vyvolávání Messiho se přidalo i mnoho dalších přítomných. Během poločasu měl mít projev viceprezident Mike, ale kromě pozvání na panáka neměl více slov. Po závěrečném hvizdu jsme se shodli, že jsme City prostě přejeli, že Bravo je stále náš gólman, a že bylo příjemné si zahrát proti barcelonské rezervě. S blížící se půlnoci jsme opouštěli naše pozice, ovšem s výhledem na další setkání při odvetě.

BRNO

V Brně jsou minisrazy při zápasech Ligy mistrů tradiční záležitost a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Za fanklub se organizace zhostil Pavel Ježek.

OSTRAVA

Po přesunu do Ostravy Migueli poprvé zorganizoval sraz fanoušků Barcelony v rámci sledování utkání. A bylo to určitě povedenější, než první setkání v Olomouci, které proběhlo při semifinále LM s Bayernem, od kterého jsme dostali čtyřku. Nahlášeno bylo 8 lidí (jeden si to na poslední chvíli rozmyslel), a tak se nečekala příliš velká účast, nakonec však došlo k milému překvapení. Hned 14 lidí si našlo cestu do útulné hospůdky Big Jack, což je na ostravské poměry vysoké číslo. Lukedragon dokonce dorazil až z Hradce nad Moravicí. I když to ze začátku nevypadalo, nakonec jsme byli svědky drtivého vítězství a další show Lionela Messiho. Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným a snad se i nadále budeme pravidelně scházet v takto hojném počtu a sledovat zápasy ve skvělé atmosféře a s podobnými výsledky.

 


Zdroje: Jakub19, Migueli



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat