BUDOUCNOST FANKLUBU V NOVÝCH RUKÁCH

BUDOUCNOST FANKLUBU V NOVÝCH RUKÁCH

Včerejší sobotní den byl ve znamení Velkého letního srazu, když nás do Bolatic dorazilo téměř padesát fanoušků, z toho naprostá většina členů fanklubu Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues. I když se mohlo zdát, že se bude jednat o poklidný letní sraz, hlavní část oficiálního programu, tedy Setkání fanklubu, přineslo velký zvrat.

Vážené členky a členové fanklubu, návštěvníci a fanoušci FC Barcelony,

po dlouhém zvažování jsem se rozhodl rezignovat na post prezidenta fanklubu a umožnit tak jeho další rozvoj a posun k lepšímu, komunikativnějšímu společenství fanoušků. Za mým rozhodnutím stojí stovky dní rozmýšlení, kdy jsem zvažoval pro i proti, ale rozhodnutí bylo nakonec jasné. Čas, který mohu věnovat fanklubu je minimální a to není dobře. Fanklub a jeho členové se potřebují potkávat, diskutovat, jezdit na výjezdy nebo chodit sledovat společně zápasy, být informováni. To všechno nebylo minimálně v uplynulém půl roce z mé strany možné stoprocentně zajistit a v krátké budoucnosti by ani možné nebylo. Proto od zítřka, pondělí 24. července 2017, již nebudu prezidentem fanklubu a funkci předám do rukou nově zvoleného prezidenta na Setkání, které se včera v Bolaticích uskutečnilo.

Tomáš Škurek - Migueli - je všem dobře znám a jeho jednomyslné zvolení prezidentem fanklubu na jednoleté období bylo to nejlepší možné řešení vzniklé situace. Od zítřka to bude tedy on, kdo bude vést náš fanklub a bude rozhodovat o jeho budoucnosti. Prosím, abyste mu nechali jak se říká, čas hájení, aby mohl převzít všechny činnosti, a že jich není málo, spojené s touto funkcí.  Já jej v tom samozřejmě ze začátku nenechám samotného a pokusím se mu předat všechny znalosti a potřebné vědomosti a kontakty, abyste tuto změnu pocítili co nejméně a pokud, tak  jen k lepšímu.

Rozhodl jsem se napsat tento článek touto formou otevřeného dopisu, abych se svým způsobem rozloučil, ale jen co se funkce týče. Budu se snažit i nadále působit ve fanklubu a zde na webu a bude to pro mě možná ten správný návrat ke kořenům mého fandění našemu klubu.

Visca el Barça, visca la nostra Penya!

Valdemar Adamiš
prezident fanklubu v rezignaci


Zdroje: Valdo



Diskuze

Každopádně Valdo děkuji za všechno, co jsi tady pro místní fanoušky udělal smiley Jistě se žezlo nedává z ruku snadno po těch letech, ale Migueli se o to tady jistě taky dobře postará. Mám tenhle web v záložkách na prvním místě snad už 10 let, jel jsem na výjezd s Atléticem byl na tuším 3 nebo 4 srazech, kde jsem potkal sice občas docela hovada, ale to jsem svým způsobem taky smiley každopádně jsem chtěl říci, že bez tebe by tohle bylo možné jen těžko. Tak ještě jednou díky a ať se daří tobě i rodině smiley

23.07.2017, 23:31

Valdo díky smiley

24.07.2017, 00:02

Myslím, že je to pro fanklub krok správným směrem. Teď už jen doufat, že se s tím nový prezident dobře popasuje a že fanklub bude zase zkvétat.

Valdovi patří jedno velké DĚKUJI za stvoření tohoto projektu, bez kterého bych nezažil tolik suprových akcí a nepoznal spoustu dobrých lidí a Miguelimu přeju hodně štěstí - splnil se ti sen, tak koukej makat smiley

24.07.2017, 05:36
Migueli Hába
Systémový administrátor

Díky. Dám do toho všechno smiley

24.07.2017, 08:40

Díky za vše Valdo.

24.07.2017, 06:10

Řešila se na srazu i tipovačka? Nebo kdy nám přijdou maily s výhrou?

24.07.2017, 06:42
Migueli clen_0523
Systémový administrátor

Ano, tipovačka se řešila.

Bylo potřeba rozlosovat několik míst, jelikož bylo více lidí se stejným počtem bodů - to se stalo přímo na srazu, takže už Valdovi nic nebrání vás kontaktovat a výhry předat.

Ale vzhledem k mimořádné situaci prosím o trpělivost smiley

24.07.2017, 08:41
clen_0523 Migueli

Super, díky. smiley

24.07.2017, 14:17

Odstupujícímu Valdovi bych ještě jednou chtěl alespoň touhle cestou složit poklonu za to, co s podporou ostatních vybudoval a Miguelimu popřát pevné nervy a šťastný rok v čele naší Penyi a zároveň trpělivost při řešení problémů, které vyvstanou. Visca el Barça y visca la nostra Penya!! smiley

24.07.2017, 19:19
Migueli Hoffy
Systémový administrátor

Díky.

25.07.2017, 22:23

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat