DANI ALVES SI OPĚT NEODPUSTIL RÝPNUTÍ DO VEDENÍ BARCELONY

DANI ALVES SI OPĚT NEODPUSTIL RÝPNUTÍ DO VEDENÍ BARCELONY

Pravý obránce znovu vzpomínal na svůj odchod z Barcelony a na předzápasové tiskové konferenci mluvil o egu, které někteří lidé z katalánského klubu mají. Podle svých slov cítil, že byl z Barcelony vytlačen a své pocity ze sebe chtěl dostat. Dnešní zápas bude podle něj nesmírně těžký, věří však, že Juventus dokáže nejlepší tým světa vyřadit.

Dani Alves patří mezi lidi s ostrým jazykem a nedělá mu problém říkat věci na rovinu. Nynější hráč Juventusu se poprvé vrací na Camp Nou a při této příležitosti zase jednou promluvil o svém odchodu.

"Cítil jsem, že jsem byl trochu vytlačen."

"Myslím, že abych se do Barcelony vrátil, muselo by se změnit hodně věcí. Někteří lidé mají obrovská ega a vrátit řadu věcí zpět by vyžadovalo, aby uznali chyby," reagoval na slova Xaviho, který by jej rád viděl zpět.

O svém přesunu do Barcelony prohlásil, že šlo o "stylovou pecku," na což reagoval: "Nechtěl jsem být tak extrémní. Chtěl jsem vyjádřit, co jsem cítil."

"Nechci si udržovat špatné pocity nebo špatnou energii uvnitř. Chtěl jsem to ze sebe dostat a pokud jsem někoho urazil, tak se omlouvám. Můj čas v Barceloně byl úžasný, senzační... Jednoduše jsem ze sebe chtěl dostat tyhle hořkosladké pocity, které jsem po svém odchodu z Barcelony měl."

"Někteří lidé mě v Barceloně milovali - někteří pořád milují - a někteří ne."

"Katalánci jsou velmi zvláštní lidé. Můj styl života tak úplně nezapadá do toho, co mají rádi nebo co by se podle nich mělo dělat. Nevím, jaké to přivítání zítra bude, ale jsem šťastný, že jsem zpátky tam, kde jsem to považoval za svůj domov, i když jako soupeř."

Pár slov měl samozřejmě i k samotnému zápasu a pokud se podle něj podaří Juventusu vyřadit Barcelonu, vyřadil by nejlepší tým na světě.

"Myslím, že naše šance na postup je 60:40, ale víme, že všechny zápasy na Camp Nou jsou dlouhé a že to bude těžké."

"Chceme dát góly, nechceme jenom bránit. Máme v úmyslu potrápit Barcelonu a gól by v souboji udělal velký rozdíl."

"Byla by to pro ně rána. Pokud je zdoláme, v což doufám, vyřadíme podle mě nejlepší tým na světě."

 

 


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

jo jinak Dani po zápase utěšoval Neymara, který nemohl zadržet slzy :(
Neskutečnej charakter, který mi strašně moc chybí....

20.04.2017, 01:19

Daniho nemeli poustet.....rikali to i ve studiu na O2 sport....proste chybi takovej bek a jeho kridelni vypady

20.04.2017, 06:52
Jhonys Messi the Genius "10"!

nesouhlasím, byť mám Daniho hodně rád. Včera to šlo dobře vidět, jak v obraně už zkrátka nestíhá a pomáhá si fauly. Nebýt Cuadrada, případně stoperů, kteří mu vždycky pomohli, tak jeho strana je úplný průchoďák. Podobně to bylo poslední sezóny i Barce, taky ho tolik lidí vyhazovalo (ironie, že ti samí ho teď chtějí zpátky..). Věk holt nezastavíš a kádr je třeba omlazovat. Chyba byla, že jsme nepřivedli adekvátní náhradu.

20.04.2017, 13:29
Tarja Jhonys

Taky nějak nechápu z toho, jak ho většina lidí vyhazovala a teď za ním pomalu brečí. smiley Dani je můj velký oblíbenec, ale jak říkáš, už to prostě nebylo ono a byla potřeba posunout se dál. Akorát jsme si pak asi někde popletli směry. smiley

20.04.2017, 15:12
Stingy18 Jhonys

Úplně s tebou souhlasím. Ke konci u nás už to taková sláva nebyla a hate na něj tu byl po každém zápase. Bohužel adekvátní náhrada zatím není (škoda zranění a málo šancí pro Vidala).

20.04.2017, 20:20

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat