DEULOFEU ANI BELLERÍN JEŠTĚ NEJSOU ZE HRY

DEULOFEU ANI BELLERÍN JEŠTĚ NEJSOU ZE HRY

Sportovní ředitel Barcelony potvrdil, že klub zvažuje, zda přivést křídelníka Evertonu zpět na Camp Nou, zatímco krajní obránce Arsenalu nadále upoutává pozornost vedení klubu.

Barcelona by v létě mohla na Camp Nou přivítat pár známých tváří, Robert Fernández totiž potvrdil, že klub sleduje Gerarda Deulofeua a Hectora Bellerína. Oba hráči začínali své kariéry ve slavné La Masii.

Deulofeu dokonce povýšil i do A týmu, poté však odešel na hostování do Evertonu a Sevilly, než napevno zakotvil právě na Goodison Parku. Nyní je na hostování v AC Milán, kde si svými výkony řekl o návrat do španělského národního týmu.

Gerardova snaha neunikla Barceloně, která má na třiadvacetiletého křídelníka stále předkupní právo zakotvené ve smlouvě s Evertonem. Fernández na rádiu Cadena SER hovořil o jeho možném návratu domů.

„Máme tu možnost jej přivést a to je dobré. Máme možnost to udělat a jsem velmi rád, co se děje.“

„Byl v Evertonu a nehrál. Přesunul se do Milána, hraje a byl povolán do národního týmu. Budeme čekat, co se bude dít. Jsou to dobré zprávy, že máme tu možnost. Myslím, že to dělá 12 milionů eur, abychom ho získali zpět.“

Deulofeu už si za barcelonské áčko párkrát zahrál

Zatímco Deulofeu už se v prvním týmu Barcelony objevil, Bellerín odešel do Arsenalu už v roce 2011. Zde se vyvinul v hráče, který svými výkony přesvědčuje v Premier League i na mezinárodní scéně, což rozpoutalo spekulace o jeho možném návratu ke svým kořenům.

Bellerín je sice na Emirates Stadium vázán dlouholetým kontraktem, Barcelona však nepřestává monitorovat jeho situaci. Fernández k tomu dodal: „Je kvalitním hráčem a v Arsenalu hraje velmi dobře. Je mladý a velmi zajímavý.“

Vrátí se Bellerín domů?

Zdroje: goal.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat