INIESTA: BUDE TO VZRUŠUJÍCÍ A TĚŽKÉ KOLO

INIESTA: BUDE TO VZRUŠUJÍCÍ A TĚŽKÉ KOLO

Barcelonský kapitán prozradil, co si myslí o nadcházejícím těžkém dvojzápase proti Juventusu, který Barcelonu čeká v Lize mistrů. Půjde o první setkání s italským gigantem od finálového utkání z roku 2015, na které vzpomínají v dobrém spíše culés. Andrés Iniesta si je vědom nebezpečí, které Italové představují a do zápasů podle něj bude potřeba jít s maximálním úsilím.

"Bude to vášnivé, těžké a nádherné kolo. Budeme čelit skvělému týmu s mnoha dobrými hráči. Musíme odehrát dvě parádní utkání, abychom postoupili."

"Juventus je v posledních letech ve velice dobré formě, mají skvělého manažera, který odvádí dobrou práci už dlouho. Ligu vedou s pohodlným náskokem a v Lize mistrů se jim daří."

"Stejně jako mají spolehlivý defenzivní blok typický pro italské týmy, tak mají i hráče, kteří dokážou udělat rozdíl. Někteří jsou nejlepšími na svém postě a hrají na vysoké úrovni. Bude to obtížné kolo, ale s našimi schopnostmi jej chceme strhnout na naši stranu."

O posledním střetnutí ve finále Ligy mistrů řekl: "Pro nás je to moc hezká vzpomínka, vyhráli jsme další treble. Vyměnili hráče a my jsme jich pár taky vyměnili. To na zápas nebude mít takový vliv, ale bude to stejně těžké jako tehdejší finále."

Nakonec nezapomněl ani na návrat Daniho Alvese na Camp Nou: "Bude to s Danim skvělé setkání. Je to hráč, se kterým jsme žili mnoho let a zažili jsme úžasné momenty."


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat