LUCHOVY PLÁNY NA DNEŠNÍ EL CLÁSICO

LUCHOVY PLÁNY NA DNEŠNÍ EL CLÁSICO

Na utkání v Madridu se Barcelona pravděpodobně vrátí k tříčlenné obraně, zatímco v záloze by jí k získání převahy tři hráči nejspíše nestačili. Jejím dalším členem by mohl být Sergi Roberto či André Gomes. Další klíčovou otázkou je to, kdo nahradí Neymara.

Barcelona dnes musí na Santiago Bernabeu zvítězit, aby se dostala zpět do boje o titul. Tři body by ji dostaly na první místo, ale Real Madrid by měl stále v rukách zápas k dobru proti Celtě Vigo.

Nicméně by to svěřencůmm Zinedina Zidana mohla vzít vítr z plachet, stále je totiž čeká i dvojzápas proti Atléticu v Lize mistrů.

Barça si je vědoma toho, co je v sázce a Luis Enrique je připraven udělat vše pro výhru. Znamená to zvolit útočnou sestavu se sázkou na Messiho, který udělá rozdíl, zatímco bez Neymara se tentokrát bude muset obejít.

Mascherano a tříčlenná obrana

V zápase proti Realu Madrid by bylo zvláštní nevsadit na El Jefecita. Je pravda, že v této sezóně neměl vždy zaručeno místo v základní sestavě, ale dostával se do ní při velkých příležitostech. Nelze tedy vyloučit, že nastoupí v obranné trojce s Piquém a Umtitim. To by mohlo stát místo Jordiho Albu, Sergimu Robertovi totiž nahrává zlepšená forma.

Důležitost standardních situací

Real Madrid je ze standardek nebezpečný, v posledním El Clásicu na Camp Nou z ní dokonce vyrovnávali v poslední minutě. Luis Enrique a Unzue jsou si toho vědomi a na bránění standardních situací zapracovali. Piqué, Umtiti, Busquets, Mascherano a Gomes by mohli být dobrými volbami k zastavení Madridu ve vzduchu, se Sergiem Ramosem jsou velmi nebezpeční.

Bitva v záloze

Je jasné, že tříčlenná záloha nedá Barçe fyzickou převahu nad tou madridskou, kde nastupuje Casemiro, Kroos, Modric a další možností je i Isco. Luis Enrique tedy potřebuje vymyslet, jak vyhrát bitvu ve středu pole. Do sestavy by se mohl dostat Sergi Roberto, který by vypomáhal Rakiticovi, zatímco Iniesta s Busquetsem jsou asi jasní. Je možné, že Lucho využije i svého oblíbence Andrého Gomese.

Alcácer či Iniesta za Neymara

Neymar je jedním z hráčů Barcelony, kteří patří mezi nenahraditelné, Luis Enrique si však bude muset poradit bez něj. Proti Realu Sociedad za něj naskočil Paco Alcácer a vstřelil třetí gól. Další možností by mohl být Iniesta, ale ten by za sebou potřeboval někoho, kdo ovládne křídelní prostory, třeba Jordi Alba.

Messi a Luis Suárez musí zazářit

Bez pochyby bude jedním z nejdůležitějších faktorů to, jak zahraje dvojice Leo Messi a Luis Suárez. Pokud předvedou to nejlepší, co v nich je a budou schopni dávat branky, které jim proti Juventusu scházely, mohla by Barcelona Bernabeu vyloupit a odvézt si všechny tři body.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Hra na tři stopery,Gomes v záloze a Paco místo Neymara?To tam nemusíte ani jezdit.V tomhle složení si nedokáže představit,že by jsme tam měli vyhrát.Mesi bude muset bejt dneska galaktickej,protože převaha zálohy je na straně Realu obrovská

23.04.2017, 11:13
Tarja Ihsahn

Gomes je tam zmiňován jako oblíbenec Lucha, takže bych to nehrotila. smiley A Paco reálnou možností je, moc na výběr není. I když já si myslím, že pokud na tom Arda není úplně špatně, tak je Lucho schopný ho tam dát. smiley

23.04.2017, 12:42
Jhonys Ihsahn

a koho bys jako chtěl namísto Neymara? smiley a nekupovali jsme Paca právě pro tuto příležitost, když někdo s MSN vypadne? Podle mě by tam měl jasně nastoupit, ale jak říká Tarja, bojím se, že na tom postu bude hrát pomalý, nerozehraný Arda.. smiley

23.04.2017, 13:54
Ihsahn Jhonys

To není hráč na lajnu.Copak to nevidíte?Hraje tam strašně.Je to prostě hráč na Hrot a tam hraje Suarez.Paco těžko bude přecházet 1vs1 přes hráče Realu nebo utíkat rychlostně.On zatím není nic extra ani na tom hrotu a na straně to bude ještě horší.
Raději hrát 4-4-2:Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Roberto-Iniesta,Sergio,Rakitič,Denis(Arda)-Suarez,Messi.

Nic lepšího tam nevidim.

23.04.2017, 14:12
Jhonys Ihsahn

Je to rozhodně lepší volba než Arda, který se možná, podle nálady, uráčí i vrátit do obrany. Navíc nemusí být typické křídlo, může hrat s Luisem dva útočníky, zatímco Leo bude pod nima. A fakt si myslíš, že by Lucho nasadil do takového matche Denise? Prosím tebe.. smiley jako překvapení dobrý, ale jinak tomu nevěřím smiley

23.04.2017, 17:44

Pro mě jediná hratelná varianta pro dnešek:
4-4-2:Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Roberto-Iniesta,Sergio,Rakitič,Denis(Arda)-Suarez,Messi.

Gomes sand hrát nebude,nebudem hrát na 3 v zadu a Paco není hráč na lajnu.Na to nemá kvality.

23.04.2017, 14:30
Ihsahn Ihsahn

To jsem chtěl anpsat vedlesmiley

23.04.2017, 14:31

neskutočne ma sere kua ze nehra ney,,,,,je to škoda pre futbal....ale ked ma niekto smileysmiley v slipoch tak vybavi všetko (perez)

23.04.2017, 14:53
stulda gumy_99

smiley

23.04.2017, 18:20

Alba musí hrat, jinak je ta strana mrtva. Kdyz hra Ney, tak prava strana neexistuje. bez Alby bude Paco namalovanej bez balonu. myslím, ze ty slipy s prouzkem jsou ted na nasi strane.

23.04.2017, 16:16

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat