PARIS SAINT-GERMAIN 4:0 FC BARCELONA

PARIS SAINT-GERMAIN 4:0 FC BARCELONA

Do prvního osmifinále Ligy mistrů jako by nastoupil jen jeden tým. Paříž udělala vlastnímu publiku v Parku princů velkou radost ohromným nasazením a zaslouženými čtyřmi góly do sítě Barcelony, která si o podobný výprask koledovala už dlouho.  

Barcelona vkročila do zápasu hrozně a v její hře nefungovalo zhola nic. I když v záloze nastoupili Iniesta i Busquets, aktivní Pařížané jasně opanovali střed hřiště a kolem vápna byli velmi nebezpeční, protože také barcelonští obránci pořádně nevěděli, co si počít. Útok byl neviditelný – jedinou gólovou šanci za celý poločas vypracoval pro Gomese Neymar, jenž byl zároveň snad jediným aktivním hráčem týmu.

To domácí, jak už bylo řečeno, měli šancí dostatek a v cestě jim stál pouze Ter Stegen. Ani německý gólman však nemohl zabránit Di Maríovi v otevření skóre z přímého kopu v 18. minutě. Ten byl nařízen poté, co Umtiti nestihl Draxlera.

Po půlhodině hry to vypadalo, že PSG trochu došly síly, jenže svěřenci Luise Enriqueho žádný tlak nevytvořili. Naopak ve 40. minutě Messi znovu zbytečně ztratil míč ve středu hřiště a ve vycházkovém tempu sledoval, jak jeho tým inkasoval podruhé. Tentokrát se střelecky prosadil Draxler, když v pohodě přešel přes Albu.

Poločasová přestávka umožnila PSG, aby si odpočinula a do druhé půle naskočila s obnovenými sílami a elánem. Katalánci zase byli všude pozdě, a tak inkasovali potřetí. Přestože se zakončující Di María ocitl mezi čtyřmi hráči, jednoduchou kličkou si udělal prostor a poslal výtečnou střelu k levé tyči. 

Barcelona byla nadále bezradná po celé délce i šířce hřiště a Paříž měla dost motivace na to, aby toho využila. V 71. minutě přišla další přímočará akce a zakončení Cavaniho z první přes Piquého, 4:0.

Ojedinělou příležitost zkorigovat skóre měla Barça v 82. minutě z rohového kopu, ale Umtitiho hlavičku tečoval Kurzawa do tyče.  


Přehled utkání

14. února 2017, 20:45 Parc des Princes ČT Sport

PSG

4 : 0 Szymon Marciniak

FC Barcelona

Rabiot 3'  
Di María 18'  
  33' Gomes
Draxler (A - Verratti) 40'  
Di María (A - Kurzawa) 55'  
  62' Busquets
Cavani (A - Meunier) 71'  
  74' Rafinha
Sestava

Trapp - Kurzawa, Marquinhos, Kimpebe, Meunier - Verratti (69' Nkunku), Matuidi, Rabiot - Di María (61' Moura), Cavani, Draxler (86' Pastore)

Sestava

Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Gomes (58' Rafinha), Busquets, Iniesta (73' Rakitič) - Messi, Suárez, Neymar


Zdroje: sport.es



Diskuze

smiley letos se na to nedá dívat. Vše je pomalé - rozehrávka, pohyb. Nulový zájem a nasazení. Lucho díky, ale po sezóně už to zabal (některý hráči s tebou).

14.02.2017, 22:55

no nič, vyspime sa na to...doma zvolime iny pristup dame gola do 10tej 2hy do 25tej, 3ti do poločasu a v druhom v 60tej je to 4-0 a v 78 leo završi hetrik na 5-0smileysmiley

14.02.2017, 22:58
Nemesis11 gumy_99

ty si dobrý pohádkář, kéž bych sdílel tvůj optimismus

14.02.2017, 23:12

Co k tomu říct... Totální propadák. Prohrát se může. To se prostě někdy stane. Ale jde o to, jak se prohraje. Jde o to, aby si hráči po zápase s čistým svědomím mohli říct, že udělali všechno, aby to dopadlo jinak, ale to si dneska nikdo říct nemůže. PSG výborný výkon, ale dnes jsme jim šíleně usnadnili. Neměli bychom se vzdávat předčasně, ale když člověk vidí dnešní zápas a vůbec to, jak hrajeme celou sezonu, tak je těžký věřit, že bychom to hle mohli otočit.

14.02.2017, 23:01

To je Pařížský masakr motorovou pilou tohle.... však oni jim berou balon jak školákum a Barca 1 strela na bránu. Vsak jsou to kokotkove.....az budou chtit zvednout platy o miliony, tak je nakopu do prdele. Doma je rozdrtime 8:0 ...........jedine ze by se PSG bala a hodi kontumaci 3:0 a postoupi xD po spatne sezone nasleduje treble ne? Letos nebude Ani Liga, Ani Liga mistru ....a jak Real obhaji pohar tak prestanu sledovat fotbal !!! Hrali az moc profesorsky..... asi se setrijou na Copu, na pohar :D ...tam to jeste vyhraje Alaves a bude..... no snad to nedopadne jak pred par lety s Bayernem 3:0 a 0:4 :DDD Proste je problem v zaloze.... odesel Xavi a Fabregas, ........Iniesta uz je starej a Busquest ma na zadech batoh.... neni kvalitni nahrada, musi koupit Cutinha.... pokud se pres zalohu nedostane mic k Messimu nemuze ani vystrelit, driv byl Messi zasobovanej lepe a nestracel tolik mice jako tady - twitter.com. Jinak celkove doufam, ze ta sezona nedopadne takto www.eurofotbal.cz

14.02.2017, 23:01
Biscuit Messi the Genius "10"!

A zase je najednou Iniesta starej :D :D :D :D To se tu říká už 3 roky ...a jak se nedávno vychvaloval....

15.02.2017, 10:11

tak se na neho podivej....strida uz porad, zraneni..... uz to ma jak Xavi za sebou, proc mu asi vedeni davalo celozivotni smlouvu?

15.02.2017, 10:19
Biscuit Messi the Genius "10"!

Protože to je ikona a pak fotbalista,je to úcta.Měníš názory jak se ti to hodí.Zranění nemají s věkem co dělat...i ve 20ti letech ti někdo může zlomit nohu a seš v .... Jeho zkušenosti a klid ve hře je v pohodě a jako hráč Barcelony nepotřebuje nějaký extra silný fyzický fond (tak to prostě je).Pořád to tu vidím jak tu lidi snad 3 roky nádavaj na Iniestu že už je starej atp....směju se tomu.

15.02.2017, 12:30

Co na to říct no, když jsem tu minule psal že to může skončit debaklem v lm jako v 2013 tak jsem fakt nečekal že to bude hned v prvním zápase.

Psalo se tady hlavně o nesmyslné rotaci, někteří to obhajovali tím, že všem dojdou síly. Nám ani nemuseli žádné docházet když je ten tým teď úplně mimo.

A problém nevidím jen v záloze ale i na celé pravé straně. Messi hraje kde chce a zůstává tam jen Roberto s Gomesem. To je prostě konečná a dopadá to tak že nevyjedem za zápas ani jednou přes pravou stranu.

Su zvědav co bude dál, těch facek bylo několik ale tohle byla snad ta poslední a uděláme všechno proto abysme vyhráli ligu.

14.02.2017, 23:02

Letos když se nedařilo tak to zařídil Messi.Tady bylo jen vidět jak to vypadá když se nedaří i jemu.Záloha strašná-Iniesta po zranění mimo a Gomes na to nemá

14.02.2017, 23:05

Tězko se takový zápas i hodnotí. Jasně se ukázalo v čem máme tuto sezónu problém a to za prvé nemáme pravého obránce, za druhé nemáme momentálně kvalitu v záloze, za třetí naše totální závislost na Messim a naposledy trenér který neumí vůbec reagovat na průběh hry. To že někteří hráči nemají top formu, to se dá pochopit. Jediný kdo se snažil je Neymar, Messimu to dnes po dlouhé době nešlo, Suárez dnes moc šancí se ukázat nedostal. Iniesta měl ještě trénovat, Busquets je z formy a Gomes bez komentáře.Obrana bez pravého obránce těžko bude v pohodě a bez pomoci zálohy i ta rozehra je tragická. Rotace trenérovi taky nejdou, je fakt že jsme hráli 2 zápasy týdně a bylo to znát.Škoda že se to vše sešlo v tak důležitém zápase.....

14.02.2017, 23:09
mekssi Marula68

Souhlasím Enrique na Guardiolu nemá

14.02.2017, 23:17
Tommassino mekssi

smiley smiley

14.02.2017, 23:25

Chaos, zmätok...sorry ale jedine takto sa dá opísať dnešný match a asi aj väčšia časť tejto sezóny. Možno som práve až moc negatívny a skeptický ale dnes to určite z našej strany futbal nebol. Takto nastúpiť do vyraďovacej fázy LM, ako sorry ale hrozné. Chápem, že sa moc nedarí v tomto ročníku, ale dnes žiadna nasadenosť, hrozná rozohrávka, deravá obrana, neviditeľný útok a samozrejme pokračujúce problémy zálohy. Jediný na koho sa dnes dalo pozerať bol Neymar. Odveta? Neviem, ale nezdá sa mi, že to Paríž pustí, no verím našim a fandím ďalej.

14.02.2017, 23:24

Jsem velice na..smileysmiley , ale tohle hoši potřebovali procházeli se tam jak na kolonádě, tak snad je tenhle kopanec do prrdele nabudí a možná se zopakuje to co se v minulosti podařilo proti Milanu kde první zápas také dopadl katastrofálně.smiley

14.02.2017, 23:27

Absolutně nesouhlasím s kritikou Enriqueho a to třeba taky nesouhlasím s nasazením Gomese a stylem rozehrávky, který jsme nejen dneska předváděli. Ale jestli si myslíte, že existuje na světě trenér, který dokáže, aby tým kde 8 hráčů téměř jen chodí, zvítězil nad soupeřem, který hrál tak kvalitně jako dneska Paříž, ukažte mi ho a já budu jen rád když takového trenéra mít budeme. Pak by totiž nebylo na místě dávat to za vinu hráčům. Nechci se tady nějak rozepisovat, protože je mi z naší dnešní hry opravdu úzko, jen se zmíním na adresu Lea. Vždy když jsem o něm mluvil at už ve společnosti nebo na streamu vždy jsem říkal že je možná jediným hráčem na světě a to ho sleduju opravdu pečlivě, který realně neměl slabý zápas - ať už hrál na svoje poměry třeba hůře a to i v prohraných zápasech třeba, i přesto jsem ho vždy vnímal jako nejlepšího hráče svého týmu, at už v Barce nebo v nároďáku. Ovšem dneska jsem se i já přesvědčil, že je to jen člověk, tohle byl od něj nejhorší výkon, co jsem kdy viděl, přesto bych ho za prohru nijak nevinil, každý má právo mít špatný den.... Jen doufám že to byl opravdu špatný den a nebude se brzy opakovat.

14.02.2017, 23:34
jurash kony

Skvělý názor. smileysmiley

15.02.2017, 00:20

No ale tady nejde jen o tento zápas, toto byl akorát vrchol toho všeho (doufám). Však se tady ten herní projev kritizuje už delší dobu a vůbec nic se neděje. Těch varování už bylo několik, villarreal, betis, atletico.... Problém je prostě v celém systému hry a když se k tomu přidá takový nevýkon jak včera tak je debakl na světě. Ještě hrajeme na Bernabeu, takže se s ligou dá něco dělat, ale určitě né s takovým přístupem jak doposud.

15.02.2017, 12:04

Normálně jsem se styděl za ně. Že jím to není blbý alespoň vůči těm fanouškům, kteří zvedli zadek a do té Paříže letěli s nima.

Jinak se musím říct - jako už tolikrát v téhle sezóně, že prohrát se může, ale taky jde hodně o přístup. Tenhleten HUMUS, co jsme předvedli, normálně je mi z toho špatně. Odchozený zápas v play-off LM (!!!), neskutečný. Jestli tohle hodlají hráči předvádět i dál (jakože to v sezóně opakovaně předvádí), tak bych se nebál do toho mančaftu říznout. Jediný, kdo se trochu snažil, byl Neymar. Je mi blivno velebnosti.

14.02.2017, 23:41

Obrovské zklamání. Když si vezmu 4:0 od Bayernu, tak tam to bylo tragické, ale hra měla trochu tvář, i když už minimální, ale tohle? To je mnohem horší, záloha zůstala doma a o přístupu ke hře a taktice ani nemluvim, PSG stačilo vykombinovat MSN a měli dálnici přímo až mezi naše stopery, bez toho aby je pořádně někdo ve středu hřiště atakoval. Leo dnes neměl den, Luis taky moc ne, Neymar opravdu snese jediný přísnější měřítko, zrovna když vyšvihne po delší době solidní výkon, tak ostatní naprosto selžou. Zálohu asi hodnotit jednotlivě neni třeba, tam je to dané, no a z toho vyplývá že to odsrala i obrana protože se to valillo všechno rovnou na ně. Ale tu třešničku na dortu si neodpustím a tou je bohužel Gomés. Hráč kterej nás vyjde v konečném výsledku na 50 mega, absolutně mimo, slabej na míči, dozadu, nulová kreativita, zrychlení, pohyb, slabota..k čemu? Když je tam Ivan kterej udělá vše co je potřeba a mnohem víc, ano, i on má zlé zápasy...to se letos ani nedivím, ale tohle je moc. Jo aha, už vim, aby ho nekoupil Mordor, ten má ale nakonec Kovačiče, kterej je jinde než Gomés, a můžou být nakonec happy že jsme byli hr hr na borce, kterej byl mimo i na Euru a i tak mu to stačilo na Barcu..smiley Ted ho prodáme klasicky tak sotva za 10(a dáme Messimu třeba 50mega za rok aby se neřeklo, přece neni možný aby měl méně, jinak odejde :D Camp Nou počká i když byl projekt dávno schválen, takže Nuevo Camp Nou až tak 2080 s naší politikou) A ne o aklimatizaci to u něj opravdu neni. Závěrem bych i tak nejradši napsal pojďme otočíme to, ale nějak tomu nevěřím. Takže letos to vezmu opatrně a trochu to upravím. Pojďme zkusit aspoň něco předvést a tu hrůzu když né odvrátit, tak jí aspoň důstojně zmenšit. Dobrou nocsmiley

15.02.2017, 00:10

Tak kde začít? Jsem zklamaný, zhnusený, ale co je nejhorší, že se stydím. Normálně se stydím za tu hru, co tam dneska předvedli. Zvlášť když před zápasem všem povídám, že jsem v plné sestavě bez zranění a že bude max remíza nebo výhra, ale prohra určitě nebude. Někteří si díky mé analýzy dokonce vsadili. Celou dobu Lucha bráním. Pokaždé jsem bral jeho rotaci, jeho kroky, jeho taktiku, ale tohle bylo něco absolutně jiného. Tohle nebylo hráči, ikdyž někteří neměli den. Tohle šlo jasně vidět, že jim to nakoučoval Lucho. Absolutně žádný pohyb bez míče. To se snad učí už ve školce, že když nemáš balón, hledáš prostor=nabídka. Ale co mě úplně vytáčelo, bylo naše bránění a v tom šla vidět ordinovaná taktika. Prostě hráči nevyvíjeli tlak, ale pouze doběhli na 2 metry od hráče a čekali, co daný hráč udělá a z toho vznikaly neskutečné průniky a góly, protože ten hráč měl čas si ještě vypít kafe a zopakovat si herní plán než posléze nahrál. Prostě nebyla vidět hra bez míče a ani snaha obrat protihráče o mič. Hra bez míče se dá hodit na hráče, ale styl bránění absolutně házím na Lucha. Mám Lucha rád a snad mě ještě přesvědčí do konce sezóny, že by měl zůstat, ale po tomhle zápase se veškerá chvála v něj otočila ve vyhazov. Po přečtení rozsáhlého článku o Sampaolim bych si momentálně opravdu přál jeho. Ale abych tu jenom nebručel, tak bych pochválil Neymara, který opravdu hral za celý tým dneska. Být ním, tak i na jeho léta, bych po těch hráčích řval, kámoš nekámoš. Rakitič nastoupil hodně pozdě, ten měl být hned v základu. Messiho kritizovat nemůžu, neměl den, to se stává, ale je tam dalších 9 hráčů v poli a on si po šňůre nadpozemských výkonů jednu ztrátu dovolit může. Uvidíme v odvětě, aspoň odevzdat zasloužený výkon. Visca el Barca a hezký večer.

15.02.2017, 00:24
Kavino Kavino

A Rabiot? Nikdy jsem ho moc nemusel, ale to co předvedl dneska..Opravdu klobouček..místy jsem až čuměl, sám přehrál celý tým Barcelony a vodil je za nos...Skoro jak Busi kdysi, který ovšem hraje svůj životní podprůměr.

15.02.2017, 00:32
jurash Kavino

Jak říkáš, pohyb s míčem a bež míče nás vždy zdobil. Tenkrát to myslím při finále LM s Manchesterem skvěle rozebral Csaplár. Ten bez míče je důležitější. Poslední dobou mě neskutečně sere, když Suaréz vyvíjí tlak na obrannou linii a běhá tam jak splašený ,gestikuluje ať se přidají ostatní a oni chodí jak ovce na pastvě. Prostě buď bude v pohybu 10 chlapů, nebo je to zbytečnost.

15.02.2017, 00:35

Mám už takový pocit že tenhle tým - myslím ta osa co už vyhrálal prakticky všechno co šlo, už dlouhodobě kralovat nedokáže, alespon to na mě tak působí, že už těžko hledají motivaci...

15.02.2017, 00:48

Je to naprd, kdyz po zapase cloveku je spatne od zaludku a chce se mu brecet (ale bohuzel to nejde). Je mi fakt smutno z toho co jsem videl a vyjadrovat se k tomu co vse si myslim je spatne smysl nema. Vy to vidite take. Tak jsem si z zalu pustil zapasy LM s Arsenalem, Bayernem (ten vyhranej) a dalsi a fakt moc doufam, ze jeste nekdy uvidim Barsu hrat podobnym nasazenim a hlavne stylem.

Chce to vsak ted nejake zmeny. Posilit/obmenit zalohu zejmena a ten Gomes... Boze ten Gomes!!!

15.02.2017, 01:53

Všichni mě tu kritizovali, když jsem tu hned po prestupu Gomese kritizoval vedení, jak za tohohle nekopu dokázali vysazet 50 míčů!! Měl jeden dobrej poločas na Manchesteru, což byla podle mě haluz a svezl se se zbytkem, jinak naprostej podprumer a musí pryč. Místo něho nutně potřebujem Coutinha....

15.02.2017, 02:02

Jedním slovem HRŮZA! Ve fotbale někdo musí prohrát, ale když prohraje, tak musí mít čisté svědomí, že pro výhru udělal vše. Dneska jsme hráli nejen bez zálohy (jako spoustu jiných zápasů v této sezoně) ale i bez obrany a útoku. Až mi bylo líto Neymara, že se tam snaží a zbytek na to totálně smiley . Někdo jim zakázal běhat, bojovat? Spousta lidí řekne, že je to jen sport, ale tady už o sport dávno nejde. Je to jejich královsky zaplacené zaměstnání a podle toho ty výkony musí vypadat každý zápas. Prohrát se může, ale musí to být se ctí.

15.02.2017, 06:08

tvl toto bylo na rozvázání smluv. naše vedení to dělá moc "rodinně" . pořád chtějí prodlužovat smlouvy i když hrajem toto.... nechápu. gomés musí prostě jít. i kdyby zadarmo. lucho taky. nějak to prostě promíchat

15.02.2017, 07:39

No co k tomu říct.. dobrá facka pro zbytek sezony, v současný době máme jen na zisk CdR, ale tahle prohra nám může jen pomoct, zas nás nastartovat a navíc furt tam je malinká jiskřička naděje s tím něco udělat. Za mě obstál jedině Ney, byla na něm vidět chuť hrát a ter Stegen nás několikrát zachránil, záloha se mi vůbec nelíbila....

15.02.2017, 07:44

jo a ten bosák by měl taky skončit. to už říkám dlouho. mele neskutečné smiley

15.02.2017, 07:51
Jhonys pyspetr

Včera mě taky štval. K Hýskému se vyjadřovat nebudu, na toho mám alergii..

15.02.2017, 12:17
Messias Jhonys

Tak Hyský to je úplný "ODBORNÍK". On přece i ví, že kopačky Nike jsou méně kvalitní a proto to Neye tak bolelo :) (viz. přišlápnutí z kraje zápasu). Horší už je snad jen Táborský....Měli by tam více nasazovat Švancaru :D anebo, hrdinu dnešní doby Laviho :D

15.02.2017, 12:26
McL_cule Messias

kdyby tam byl svanci, tak vcera to mohli prepnou radej na studio.

15.02.2017, 15:33

Tak jsem se vyspal a nezdálo se mi to. Škoda. Jako dlouhodobý zastánce Lucha a rotace, přestávám vidět jeho přínos. Záloha hraje v takovým svým samostatně opuštěným režimu, kterej je markantní hlavně proti silnějším týmům, dopředu nic extra a dozadu, pokud soupeř umí zrychlit kombinaci jako včera PSG a předtím Atletico, nestíháme a jsme všude pozdě. Je to jen můj názor, ale nepovedl se nákup Andrého Gomése, který včera rozhodně měl sedět a na jeho místo měl být běhavý Rakitic. Ne že by byl Gomés špatná kopačka, ale v Barce každej hrát nemůže. Včera nám PSG, a doufám,že i našmu vedení, ukázalo, jak by měli vypadat moderní záložníci, výborně dopředu a zodpovědně dozadu - viz Verratti a Rabiot. Jinak PSG velmi zajímavě poskládaný tým. Včera palec hore Neymar, Ter Stegen a asi i Raketa.. Visca el Barca, bude líp!

15.02.2017, 08:20

Tak po dlouhe dobe jsem zas skoukl zapas Barcy smiley. A musim rict ze horsi zapas jsem snad nevidel. Obrana si neumela poradit s priravkami do behu, zaloha nulova (proste tam nebyla) a na trojice utocniku se nic nedostalo => vysledek cely zapas 1 strela, (neni to nejhorsi statistika?)
Lucho si asi mysli ze goly padnou samy, ze klucí sikovni to tam nejak soupnout, totalne nepripraveni na zapas. Chudak Suarez, vcera byl nepouzity, nevyuzivany, az jsem mel docela obavy aby z frustrace nekoho neochutnal smiley

Jinak postup vidim tak na 1%,

15.02.2017, 09:02

Ráno je ten pohled na zápas snad horší než včera, navíc si myslím zě se z toho ani moc nepoučíme. Kromě rotací nic jiného od trenéra nevidím, navíc nám ty rotace moc nepomáhají, spíše naopak. Pohyb se od našich hráčů už ani nedá čekat, už v lize bylo několik týmů co presovali od naší branky a poučení z toho žádné. Že za to to mohou hráči a ne trenér si nemyslím, trenér je šéf týmu a on by měl dávat pokyny jak hrát. Je zvláštni že životnost trenéra Barcelony je cca 3 roky, pak už je to horší a horší. Ale jsme Barcelona a věřím že odvetě to může být ještě otevřené, ale to by museli všichni makat od první minuty, 10 běžců a dříčů a jeden génius, od kterého moc běhu nečekám, ale on je tam na něco jiného!

15.02.2017, 10:08

Co to bylo za Barcelonu?
Taky jste se včera během sledování prvního osmifinále Ligy mistrů mezi PSG a Barcou nestačili divit? Proboha jak to ta Barcelona brání? A co ta záloha, která neustále ztrácí míče? Jaktože je Messi vidět jedině když kope Barca trestný kop anebo ve zpomalených záběrech, jak jej hráči Paříže obírají o míč a potom jdou do brejku?
Byla to demolice, kterou katalánský velkoklub dlouho nepamatuje. Naposledy jí takhle přejel v semifinále nějakých 5 let zpátky Bayern (ano, to byl ten okamžik, kdy Franz Straka pobíhal v televizním studiu opojen hrou svých bavorských oblíbenců a vyřvával tam: "Baaayern, Baaayern!" :D :D :D). Beci naprosto nedůslední, celá obrana jako ementál a jen díky včasnému vybíhání Ter Stegena a několika zbytečným individuálním lakomostem během dalších protiútoků hráčů St. Germain to nedopadlo ještě hůře! První gól - šíleně postavená zeď. Druhý gól - celá obrana jako žáci se vrhla na jednoho hráče, který potom jenom předal míč nabíhajícímu. Třetí gól - všichni na Di Mariu koukali, vyjma jednoho nedůsledného pokusu ho obtěžovat, takže měl krásně času na střelu.. Čtvrtý gól věrná kopie toho druhého. Naprostá hrůza. A PSG? Jednička dvakrát podtržená - takhle zesměšnit favorita, na to jejich fans jen tak nezapomenou.
Luise Enriqueho na lavičce Barcelony asi nečekají příjemné dny. Teď už mu nezbývá, než si vedení a fanoušky udobřit ziskem domácího titulu, kde má ale mnohem lepší výchozí pozici rival z Realu. Protože se asi shodneme, že zisk poháru v Lize mistrů už nevyjde...
Ani druhý favorit z Dortmundu neuspěl a odjel z Lisabonu s porážkou. Přestože šancí měl mraky a takový Aubameyang, jinak mašina na góly a nejlepší střelec bundesligy, spálil co se dalo, včetně penalty. Po víkendové porážce s posledním Darmstadtem, který mi mimochodem pos.... tiket, na kterém mi vyšly i 3 zápasy NHL, to tak je v krátkém čase druhá dost nečekaná facka. Historie už se ptát nebude, že Benfica dala svůj gól z možná jediné pořádné šance. Mimochodem, střelec branky Mitroglu.. :D Kdykoliv ho vidím, napadá mě stejná věc... Kdyby se v Řecku točil remake naší pohádky S čerty nejsou žerty, tak by při jeho obsazení neměli maskéři naprosto žádnou práci :D :D

15.02.2017, 10:35
Hema16 Messi the Genius "10"!

Ty jsi pisálek koukám. Jeden tvůj koment (viz nahoře) by ale stačil ne?

15.02.2017, 14:28
felpod Hema16

Ale tohle je zkopírovaný... smiley

15.02.2017, 16:39
Hema16 felpod

Ok, za prvé to nemám jak poznat (nevidím zdroj) a zadruhé nechápu smysl takového příspěvku smiley

15.02.2017, 16:42

jo a pokud se bude po sezoně měnit trenér ( a měl by) tak prosím, ať zkusí někoho kdo neprošel barcelonou. ale to je asi bez šance.....

15.02.2017, 10:48
Adam Kapusta pyspetr

Rád by som tu videl niekoho typovo ako Conte. Sampaoli alebo Cholo, síce si vôbec neviem predstaviť ako by vyzerala hra hlavne pod Cholom, ale ten by tie naše primadony niektoré asi pekne pozvŕtal

15.02.2017, 11:36

Vše již bylo řečeno. Všichni víme, kde je chyba a taky tyto chyby umíme pojmenovat.... Nefunkční záložní řada, nedůslednost obrany a impotence útoku...nato že jsme byli donedávna týmem, ze kterého šel strach, se nám toho špatného sešlo najednou hodně. Nejvíce jde na našem herním projevu vidět, že jsme ztratili ten hlad, tu touhu po vítězství, tu motivaci chit být zase nejlepší...

15.02.2017, 10:50

Mnohé už tady bylo řečeno...Fandím Barcleoně od svých 13ti let a těžko bych v mysli našel zápas, který u mě vyvolal podobnou reakci jako ten včerejší (blíží se tomu zmiňovaný duel s Bayernem, ale tohle bylo opravdu ještě horší a zoufalejší). Asi tady se mnou nebudete souhlasit, ale mám teorii, že je tady něco v nepořádku v kabině, myslím tím vztah tým - trenér. Nikdo do kabiny nevidíme, ale třeba "aféra Vidal" byla velice zvláštění, viz. reakce spoluhráce na lavičce při vstřelení Vidalova gólu. Ta oslava jako by říkala "tak teď jsi to tomu chuj*vi natřel!!". Myslím si, že minimálně někteří z klíčových hráčů už s Luchem nevycházejí v dobrém, ať už kvůli tomu, že pravděpodobně momentální forma není ten hlavní faktor nasazení (Vidal, Gomez,..) ňebo kvůli taktice nebo spíše netaktice Lucha. Myslím si, že po této sezoně (ať už dopadne jakkoliv) je ten správný čas na změnu v tomto postu a jak již tady někdo také zmínil, rovněž by se měl udělat nějaký radikální "řez" do týmu...a teď šup, palce dolů pro mě :D

15.02.2017, 11:03
Messias Messias

*Barceloně, *zvláštní, *spoluhráčů

15.02.2017, 11:07
Marula68 Messias

Dal jsem palec nahoru, také si myslím že v kabině není vše v pořádku, viz. opravdu Vidal, stálé nasazování Gomese a navíc buď je Enrique špatný trenér a nebo ho z hráčů skoro nikdo neposlouchá, protože ta hra co stále předvádíme je skoro stejná, nulový pohyb, stále stejné reakce na herní situace atd.Ale ty jeho pověstné rotace? Těm už letos vůbec nerozumím, rotuje některé obránce, v záloze skoro nic, to spíše ovlivňují zranění než herni výkonost a útok se nerotuje, u nás je tězké sehnat náhradu do útoku neboť pak skoro vůbec nehraje a ani se útok nestřídá, viz Paco, jak se má rozehrát když nehraje a byly zápasy kdy mohl hrát nebo střídat. Už jsem to tu psal, ale někteří hráči nemůžou být vystřídáni, neboť je pak hned problém.....Navíc se k nám díky tomu ani nikdo nehrne, viz. reakce některých hráčů ohledně hrani v Barce.Osobně si myslím že asi autorita trenéra nebude na moc vysoké hranici, proti němu jde i stálé a brzké prodlužování smluv s nesmyslnýma částkama, pak hrácům chybí důvod makat více za tým, mají své jisté a stejně už většina vše vyhrála, tak se vlastně ani moc neďeje.... Včera to bylo jasně vidět PSG chtělo vyhrát zápas a pro nás to byl je další zápas v řadě, aspoň co se snahy a výkonu týče.

15.02.2017, 11:27
Messias Marula68

Přesně tak, jak píšeš. Lucho pro mě absolutně nepochopitelně vytěžuje či nevytěžuje určité hráče. Goméz je opravdu tragický, ale to tady už zmínil snad každý, a přesto téměř pořád hraje. Paco - kapitán Valencie, mladý hráč který rozhodně góly dávat umí a Lucho ho prostě "zabije" na lávce. A o Vidalovi ani nemá smysl mluvit,..teď to vypadá, že v "nemilost" upadl i Rakeťák. Zkrátka a dobře, Lucho už pravděpodobně dává jen na to, kdo se mu líbí nebo nelíbí, nebo možná kdo ho bezhlavě poslouchá a kdo se odváží vzdorovat. A podle toho (minimálně určité posty) obsazuje. Snad se pletu, ale přijde mi to čím dál tím zřetelnější a pokud to tak opravdu je, Lucho by měl co nejdříve odejít.

15.02.2017, 11:37
Zdeněk Messias

Jo z Raketou je to posledniho půl roku nějaké divné. Přitom je ze zalohy jediny kdo vůbec dava goli a po včerejšku i brani a běha.

15.02.2017, 15:21
Kavino Messias

Nesouhlasím s tebou úplně, ale něco se mi taky nezdá. Vypadá to, že se v kabině něco děje. Zvlášť si to myslím po vyjádřeních Iniesty a Busiho po zápase. Busi neustále opakoval, že PSG mělo lepší herní plán a Iniesta jasně řekl, že: "Performance? It's not because of of our attitude, it's because of our football." Tohle něčím hodně smrdí, když se dvě tváře týmu vyjadří proti vlastnímu hernímu projevu... Viděl jsem takovou cfc před koncem Mourinha včera...

15.02.2017, 11:54
Jhonys Messias

Ta oslava jako by říkala "tak teď jsi to tomu chuj*vi natřel!! -- jo, a proto se Lucho radoval na té lávce s nima, viď? :D

15.02.2017, 12:23
Messias Jhonys

Radoval? Co já vím tak se jen usmíval :) Ale tak asi to byla teda jen náhoda, že oslava Vidalova gólu byla asi tak o 200% jinačí, než když dá gól kdokoli jiný ;)

15.02.2017, 13:11
Jhonys Messias

ano radoval smiley celá lavičká včetně trenérů se smála na celé kolo smiley

15.02.2017, 18:06

Píše sa väčšinou o problémoch zálohy, no rovnakým deficitom je aj pravá strana, ktorá je absolútne odpojená. Tieto posty musíme riešiť. Do budúcej sezóny potrebujeme hlavne poriadneho pravého beka, ofenzívneho záložníka a zišiel by sa aj nový stopér. Po ďalšie, porozmýšľať nad niektorými hráčmi či ich nepredať. Určite Gomes a asi aj Roberto, Mathieu, Alcácer. Myslel som si, že Munir nie je pre Barcu pravým mužom, no Alcácer vyzerá byť ešte väčším sklamaním. Nevravím, že dostal nejak mnoho šancí, no ruku na srdce, Munir viac zapadal do barcelonského štýlu. Nechcem robiť nejaké unáhlené hlúpe závery, ale vyzerá to tak, že klub sa dostáva do fázy, keď potrebuje isté zmeny, inak úspechy budú prichádzať veľmi ťažko. Tak to už chodí, netreba ale vešať hlavy, no hľadať správne riešenia. Možno sa ale úplne mýlim a chalani nás ešte túto sezónu príjemne prekvapia.

15.02.2017, 11:57
Jhonys La Pulga

Proč prodávat Roberta??? Vždyť to je dobrý hráč, jen pravý obránce není jeho pozice... Neprodavat, jen ho dát zpět do zálohy.

15.02.2017, 12:24
La Pulga Jhonys

Máš pravdu, s Robertom som to trochu prehnal, človek niekedy poriadne nepremyslí čo chce ozaj povedať lebo je frustrovaný zo situácie.

15.02.2017, 15:47

v lete kúpiť thiaga ,grimalda ,

15.02.2017, 13:34

Včerejší zápas bych asi lépe definovat nedovedl smiley media.giphy.com

15.02.2017, 14:43

Tak nam to Paris spocitali vsechno do kupy za ty vyrazeni v minulych rocnicich LM. Navic Emery vi jak na nas..Navic nase treninkove nasazeni bylo trestuhodne. Po prvnim polocase jsem to dobrovolne vzdal. S nejlepsim utocnym triem sveta je to velka ostuda ! Tak snad letos vyjde alespon Cdr.

15.02.2017, 16:42

Rozhodně vyměnit trenéra. Nový trenér = nový impuls. I kdyby tam teď přišel Csaplár, tak NĚCO tam přinese (i když teda nevím co, hehe).
Jak už jsem tu někde zmínil, Barce fandím od podpisu Maradony, což bylo v roce 1982. Během té doby jsme prošli mnoha krizemi (a tento stav se MUSÍ nazvat krizí, protože je to stav dlouhodobý. Včera to jen vyvrcholilo a ukázalo se vše špatné napěchované v jediném zápase). Ale z každé krize jsme se dostali. Z KAŽDÉ... Navíc letos už máme ve Španělsku Superpohár, snad získáme i ten pohár a ve hře je pořád ještě i liga... Takže nakonec je možné v této sezóně získat i tři trofeje. Jen doufám, že pro vedení klubu by to neznamenalo dobrou práci trenéra a jeho ponechání u týmu.
Takže co teď? Za prvé si musíme uvědomit, že máme SKVĚLÉ hráče, které nám závidí celý svět. Musí přijít někdo, kdo s nimi umí pracovat (jako to uměl Pep) - a bude zase dobře...
A to, že BUDE dobře, to je nad slunce jasné...
smiley

15.02.2017, 16:49

tak. prvýkrát v mojom živote som odišiel od rozpozeraného zápasu Barci. také strašné sklamanie mi pripravili. normálne mi bolo fyzicky zle. včera sme nemali zálohu a nebehali sme. nič viac a nič menej.

vyspal som sa. vybehal. ukľudnil. veď je to predsa iba šport. benzín lacnejší nebude, letenka do Barcelony tiež nie. klubové logo bude stále najkrajšie. leo bude stále najlepší.

a v odvete, verte, môžeme úplne pokojne vyhrať 5:0. SME PREDSA FC BARCELONA!!!smileysmileysmiley

15.02.2017, 18:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat