POKROK PŘI PŘÍPRAVĚ PROJEKTU NUEVO CAMP NOU

POKROK PŘI PŘÍPRAVĚ PROJEKTU NUEVO CAMP NOU

Projekt Espai Barça obdržel zelenou od Ekologické Komise, úřadu Městského Plánování a Mobility rady města Barcelona.

"Počáteční schválení městské modifikace zrychluje projekt Espai Barca, jenž je výsledkem intenzivní 7leté práce, nyní můžeme pokračovat v administrativním procesu.” řekl vedoucí projektu Espai Barça Jordi Moix.


Moix vysvětlil, že návrh byla záležitost tří věcí. "Nejprve klub, vlastník půdy, který vytvořil návrh na vytvoření projektu Espai Barca. Za druhé městský úřad, který musí dát povolení. A za třetí sousední území Les Corts, se kterým se musí nalézt, co nejlepší společné řešení.”


Nyní, když byl návrh odsouhlasen, Moix řekl, že je tu logická cesta v tomto procesu, schváleného týmem Městské rady, který začne veřejnou prezentací, bude prezentován různým subjektům a sdružením oblasti a městu, které dává své ohodnocení. Toto ohodnocení bude následně klub a město analyzovat a dá definitivní souhlas.

Moix dodal, že tento souhlas dovoluje pracovat paralelně s komisí technických projektů k postavení New Camp Nou, New Palau Blaugrana a začít s rozhodováním ohledně práv na název stadionu. Jednoho z největších zdrojů pokladny. Moix se také vyjádřil, že v současné době jsou již společnosti se zájmem o právo mít jejich jméno v názvu stadionu, jež je jednou z největších atrakcí města.

Vedoucí projektu Espai Barça prohlásil: "Budeme mít mnohem lepší domov, mnohem pohodlnější a reprezentativnější, na který všichni barcelonští fanoušci budou pyšní.

To je jen malá ukázka byrokracie, která doprovází veškerá povolení pro stavbu stadionu. Jsem zvědav, jak dlouho budeme na nový stánek ještě čekat.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat