VALVERDE: NEJLEPŠÍ HRÁČE UŽ MÁME

VALVERDE: NEJLEPŠÍ HRÁČE UŽ MÁME

 "Jsem velmi šťastný v jaké formě se hráči vrátili, jejich pracovní morálka a odhodlání je velmi dobré," vysvětlil Ernesto Valverde novinářům na tiskové konferenci.

Na otázky typu, jaké hráče hodlá přivést, odpověděl, že nejlepší hráče již má. Valverde se s Barcou setkal mnohokrát, ale vždy předtím koučoval jejich soupeře. Řekl: "Pokud máte ve svém týmu Messiho, nejste pod takovým tlakem. Nemusíte vymýšlet jak ho zastavit, i když na to nikdy nemáte dostatek hráčů."

Letní příprava na sezónu už započala a nyní se rozběhl druhý týden, ve kterém se tým bude soustředit na první zápasy, konkrétně tirnaj v USA. Níže jsou komentáře k několika hráčům, zejména jak je vnímá a jak na něj zatím zapůsobili.

Iniesta: "Mým záměrem je se ujistit, že je šťastný, herně se podílí a přispívá co nejvíce to jde."

Sergi Roberto: "Je jasné, že je to univerzální hráč. Hrál na pozici záložníka i beka, na obou místech velmi dobře. Je to pro něj velká výhoda, mít více možnosti."

Rakitic and André Gomes: “Jsou to dva dobří hráči, samozřejmě s nimi počítám."

Deulofeu: “Má svalové problémy a nyní se uzdravuje. Myslíme, že nám může pomoci."


Neymar: “Je hráčem, který soupeře nechává trpět. Začal na křídle, ale může hrát na různých pozicích. Potřebujeme vybalancovat sestavu a Neymarova univerzálnost nám pomůže."


Spokojenost s hráči z Barcy B
V přípravě hráči béčka trénovali s prvním týmem. Ortolá, Aleña, Palencia, Cucurella a Vitinho se zúčastnili tréninků a Valverde je s nimi spokojený. "Letos mají před sebou těžkou zkoušku v podobě Segundy a mým záměrem je využívat je během sezóny, aby nám mohli pomáhat.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Ty poslední 2 odstavce se mi VELICE líbí !smileysmiley Jestliže bude neymar hrát na různých pozicích(nejspíše hrot,křídla,podhrot) , tak to znamená , že bude Valverde rotovat MSN a pokud do toho zapojí i hráče z Béčka...sr*t na Verrattiho.....:D:D Jestliže ale bude točit MSN a Béčko , tak lidi nečekejte hnedka treble.Barca potřebuje restart a toto by mohl být jeho začátek.

19.07.2017, 22:01

Division 2A už by měla být oficiálně druhým rokem La Liga 2. Takhle je to trošku matoucí.

19.07.2017, 22:46

Talže vedenie sa akože pokrytecky pokúšalo o Verrattiho a teraz sa môže vlastne vybodnúť na pokusy o iných hráčov, lebo Ernesto je spokojný. Už je mi jasné, že žiadny ďalší prestup nebude a Barca pôjde do sezóny s podpriemernou zálohou, ktorá bude opäť kľúčovým elementom neúspechu. smiley

20.07.2017, 04:23
Pajin blaugrana

Další jasnovidec.

20.07.2017, 05:44
Jirka blaugrana

V Juventuau prý taky neberou. Příjde Schik :D

20.07.2017, 07:50
karlos blaugrana

Barca není o kupování hvězd.Pokud chceme něco dokázat , musíme si vychovat(vybudovat) základy a na těch pak stavět.Si jako myslíš , že by to tu Verratti úplně oživil , když by s nim v záloze pracoval 80ti letý Iniesta ,defenzivní Busq. , masters gomes a rakitic nebo rafa s denisem??Těžko.Oni se musí nejdříve schopit a pak se dá něco dělat...smileysmiley

20.07.2017, 09:40

Bus je najlepsi na svojom poste a s Verrattim a behavym Robertom by to bolo skvele.

20.07.2017, 10:45

Ať už Ernesto plánuje cokoliv, i kdyby už nikoho nechtěl, což mě upřímně i napadlo po tomhle vyjádření. Možná jako by se chtěl pořádně seznámit s tím co už má k dispozici, klíčové bude aby z hráčů dostal to nejlepší a kluci věděli co mají hrát.

20.07.2017, 14:32

Uvidíme aké má Ernesto plány, no cítim, že jedného poriadneho ofenzívneho záložníka asi nutne potrebujeme. Ak sa vráti Roberto do zálohy, myslím si, že to bude znamenať prínos, no samozrejme nemenej dôležité bude ako sa bude dariť Gomesovi, Rafinhovi a ďalším. Ruku na srdce, predošlú sezónu to nebolo to pravé orechové, aj keď snaha bola. Taktiež ruku na srdce, záloha nášho rivala, teda Realu, je omnoho konzistentnejšia, niečo podobné potrebujeme. A obávam sa, že bez nového impulzu a lepších výkonov v zálohe, budeme opäť zohrievať druhé alebo dokonca tretie či štvrté miesto v La Lige...a o Champions League ani nehovorím. No uvidíme, samozrejme nekritizujem dopredu, ale úprimne obavy sú, no snáď to bude omnoho lepšia sezóna.

20.07.2017, 18:30
momo-9 La Pulga

Tak Real má v zálohe len prá hráčov, ale za to kvalitných (luka, Kross, Casemiro, Isco, ten novy z 21tky). naopak my tam máme kvantum, ale priemernych (Gomes,Rafa,Denis,Alena,Samper,Roberto)

20.07.2017, 19:31
momo-9 momo-9

a zabudol som ešte Ardu

20.07.2017, 19:33
blaugrana momo-9

Pár kvalitných hráčov? Základ Modrič-Kross-Isco je momentálne najlepší na svete, nehovoriach o tom, že na alternáciu majú Kovačiča, Casemira a Ceballosa, čo sú tiež všetko mladí ambiciózny hráči. V porovnaní so zálohou Barcy, kde je ako som už písal vyslúžilý Don, stagnujúci Rakitič a Bus, ktorý je famózny, ale sám to neuhrá. Na alternáciu Denis, ktorý je po tragickej sez=one, večne zranený Rafinham, ktorého hra sa nikam neposúva a jeho porovnávanie s Thiagom je úplne mimo misu, Arda, ktorý mal pár dobrých zápasoch a to ešte na LW a Gomes, ku ktorému sa radšej ani nejdem vyjadrovať.

21.07.2017, 09:37

Já bych Ardu zkoušel na AMko, na křídlo nemá vůbec rychlost, v hlavě to má a v noze věřím taky. Naše záloha je oproti Reálu bohužel málo konstruktivní...

20.07.2017, 19:45

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat