ZÁJEZD FANKLUBU NA ZÁPAS BARÇY S VALENCIÍ

ZÁJEZD FANKLUBU NA ZÁPAS BARÇY S VALENCIÍ

Pět dní v překrásné Barceloně, prestižní zápas Barçy s Valencií, zápas futsalu, zápas Barçy B, Camp Nou Tour, dva okruhy po městě s průvodcem, návštěva tréninkového centra a příjezd hráčů na trénink, kde je možnost získat podpis či fotku s hráči FC Barcelony – to vše bude na programu na dalším All inclusive výjezdu našeho fanklubu pořádaném ve spolupráci s cestovní kanceláří CoolCamp.

Před pár dny jsme se vrátili ze skvělého výjezdu na zápas s Málagou, kde k dokonalosti chyběl pouze gól, za pár týdnů nás čeká výjezd na Barcelonské derby. A již nyní pro vás máme připravený výjezd v jarní části sezóny.

Zápas

FC Barcelona s Valencií se spolu utkají o víkendu 18./19. března 2017 na Camp Nou. Přesný den a čas zápasu bude znám přibližně měsíc před samotným utkáním.

Letenky

I na tento zápas vyrazíme z Prahy. Odlet do prosluněné Barcelony proběhne v pátek 17. března v 11:25. Zpáteční let do Prahy pak až v úterý 21. března v 14:35. Na palubu letadla si je možné vzít příruční zavazadlo (o rozměrech 55x45x25 cm a o maximální hmotnosti 8 kg).

Ubytování

Ubytováni budeme v Hostelu One Sants, kousek od Camp Nou. Hostel je standardně vybaven, nechybí wifi, k dispozici je například zdarma i billiard. V ceně je také snídaně a jednoduchá večeře. Pokoje jsou pro 4 osoby. Tento hostel patří s hodnocením 9,6 (z 10) k nejlépe hodnoceným hostelům v celé Barceloně.

Vstupenky

Lístky budou na tribunu Lateral (s nápisem Més Que Un Club) do druhého patra. Lístky budou koupeny do prvních řad.

Prohlídka města

S průvodcem Miguelim budete mít také možnost obdivovat krásy tohoto dechberoucího města. Na programu budou hned dvě trasy. První od nemocnice Sant Pau až do přístavu, a tak se postupně navštíví známá Sagrada Familia, Casa Amatller, domy Gaudího – Casa Milá a Casa Batlló, známá ulice Passeig de Grácia a náměstí Plaça Catalunya. Dále Palau de la Música Catalana, Catedral de Barcelona, náměstí Plaça Sant Jaume a Plaça Reial, Carrer del Bisbe a La Rambla. Další dílo Gaudího Palau Güell a poté samotný přístav a pláž. A také spousta dalších už ne tak známých domů a míst jako je Casa Terrades, Casa Comalat, Casa Lleó i Morera, Union y El Fénix, Palau Baró de Quadras, Cases Rocamora a řada dalších. A druhá trasa z Plaça Espanya na Montjuic Castle. Po cestě bude navštívena Font Mágica, Muzeum Umění, Olympijský areál včetně Olympijského stadionu, Palau Albéniz a řada dalších zajímavých míst a hlavně úžasné výhledy na Barcelonu. Jako bonus proběhne také cesta na Turó de la Rovira, odkud je nejlepší výhled na celou Barcelonu.

Camp Nou Tour

Na programu bude i kompletní prohlídka Camp Nou. Při této návštěvě je možnost podívat se do šaten hostí, k trávníku, ke střídačkám, do komentátorské stanice, do kaple, mediální místnosti a navštívit řadu dalších zajímavých prostor stadionu. A samozřejmě celé muzeum se všemi trofejemi.

Program

Na programu bude kromě samotného zápasu tedy také Camp Nou tour, dvě prohlídky města a dále zápas Barçy B, zápas futsalového týmu, návštěva Botigy, okolí Camp Nou, návštěva tréninkového centra, čekání na příjezd hráčů na trénink, návštěva Pivobaru a další.

Pokud by se někdo nechtěl zúčastnit kterékoliv části programu, není to samozřejmě problém. Můžeme poskytnout další rady a tipy jak strávit v Barceloně čas a co všechno se dá navštívit.

Cena

Cena pro členy fanklubu je 14 500 Kč. V ceně je zahrnuta zpáteční letenka z Prahy, ubytování na 4 noci, vstupenka na zápas a prohlídky města s průvodcem. Cena pro nečleny fanklubu je 16 500 Kč. Cena pro člena fanklubu platí pouze v případě, že byl členem před prvním vydáním tohoto článku, tedy 25.11.2016. Nevratnou zálohu ve výši 6 000 Kč je nutné zaslat do 19. ledna 2017. Celou částku pak do 1. února 2017. V ceně nejsou zahrnuty lístky na ostatní sporty a Camp Nou Tour (prohlídka stadionu). MHD si také každý účastník platí sám.

Kapacita

Maximální počet účastníků je 16. Zájemci budou seřazeni podle data připsání zálohy na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.) a zároveň musí poslat email se všemi potřebnými údaji na adresu miguelifcb@seznam.cz. Nevratnou zálohu a veškeré potřebné informace je nutno zaslat do 19. ledna 2017. Čím dříve však email a zálohu zašlete, tím větší máte šanci dostat se mezi 16 účastníků. Pokud někdo zálohu zašle a bude až 17. v pořadí nebo na dalších místech, na které už se nedostane, bude mu záloha samozřejmě v plné výši navrácena.

Ambasador

Ambasadorem, hlavním organizátorem a také průvodce městem a Camp Nou bude Tomáš Škurek, kterého většina z vás zná pod přezdívkou Migueli. Dlouholetý redaktor a administrátor webu fcbarcelona.cz a dva roky také viceprezident fanklubu. V Barceloně byl již 10x, stejně tak navštívil zápasy i jinde v Evropě – např. v Miláně, Mnichově či Berlíně. S průvodcováním po Barceloně již má bohaté zkušenosti včetně prvního oficiálního výjezdu na zápas s Málagou, a tak věříme, že veškeré jeho zkušenosti z Barcelony, Camp Nou a venkovních zápasů povedou k maximální spokojenosti všech zúčastněných.

Pojištění

Jelikož zájezd spadá pod oficiální cestovní kancelář, je povinností nabídnout každému zájemci cestovní pojištění. Každý účastník může tuto nabídku využít nebo si může zařídit cestovní pojištění u své vlastní pojišťovny.

Přihláška

Zájemci se mohou přihlásit na email miguelifcb@seznam.cz. V mailu je potřeba uvést jméno a příjmení, telefonní číslo a číslo člena (pokud jste členy fanklubu). Do předmětu emailu napište Valencie. Zároveň je potřeba zaslat nevratnou zálohu ve výši 6 000 Kč na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.)do poznámky pro příjemce uveďte vaše příjmení a Valencie (např.: "Novák Valencie"). Následně vám bude zaslána smlouva a další informace.

Pro další informace o fanklubu můžete sledovat také stránky Penyi a Facebookový profil fanklubu. A pokud by vás zajímaly i další akce a výlety s cestovní kanceláří CoolCamp, navštivte jejich webovou stránku nebo profil na facebooku.

 

Tomáš ‘Migueli‘ Škurek

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues 




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Poslední 3 volná místa!

05.01.2017, 13:49

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat