BARCA JE CILLESSENOVA PRIORITA

BARCA JE CILLESSENOVA PRIORITA

Výkony holandského brankáře nezůstaly evropskými top kluby nepovšimnuty. To ale nemění nic na jeho přesvědčení, že chce zůstat v Barceloně.

Jasper Cillessen je v Barceloně šťastný. Zbožňuje město, zvykl si tu a klub má rád. I když v klubu nemá tak velkou roli, jakou by chtěl, tak je jeho prioritou zůstat v Barceloně. Klub je spokojený s výkony, jaké podává a ukázalo se, že se na něj dá spolehnout, v případě, že chytá místo Ter Stegena. Cillesen zvítězil v obou finále Copa del Rey, které odchytal.  

Tuto sezonu hrál deset zápasů, devět z nich v Cop del Rey a inkasoval pouze dvě branky. To je jeden gól za 450 minut. Ve finále Copa del Rey si zase ještě více získal srdce fanoušků, když poslal dlouhý míč, který vedl k prvnímu gólu Suáreze. 

Cillessen i jeho rodina jsou v Barceloně šťastní. Jasper si hodě rozumí se svým bratrem a v katalánském hlavním městě našel stabilitu. I přes nabídky, které od špičkových evropských klubů dostal, chce Cillessen podle deníku Sport zůstat v Barceloně. Cillesen si do Barcelony přivezl z Holandska už spoustu věcí, což svědčí o jeho záměru zůstat na delší dobu. To je pro klub přece jen dobrá zpráva, protože má v kádru dva skvělé gólmany. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Řekl bych, že jedna z nejspolehlivějších dvojek na světě, buďme rádi, že mu nevadí krýt záda MAtSovi, navíc nikde není psáno, že bude mít Marc takovou formu, jako letos a že se třeba ty role neotočí. Tady nás prostě bota vůbec netlačí, narozdíl od jiných pozic.smiley

23.04.2018, 18:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat