DEULOFEU: KDYŽ BUDU DĚLAT TO, CO MÁM, MINUTY DOSTANU

DEULOFEU: KDYŽ BUDU DĚLAT TO, CO MÁM, MINUTY DOSTANU

Gerard Deulofeu včera předvedl asi nejlepší výkon od svého návratu do Barçy a dle svého pozápasového vyjádření věří, že si vyslouží ještě více herního prostoru. K zápase se vyjádřili také Lucas Digne se Sergim Robertem a samozřejmě trenér Ernesto Valverde.

Deulofeu musel být po půli střídán kvůli červené kartě Piquého, čehož samozřejmě litoval. "Byla to škoda, že jsem kvůli Geriho vyloučení nemohl pokračovat. Byl to po pěti letech můj první zápas Ligy mistrů tady na Camp Nou."

"Cítil jsem se dobře, svěží a při situacích jeden na jednoho jsem byl rychlý. Dobře jsem kombinoval se spoluhráči a to je cesta, kterou mám následovat. Chci využít své minuty co nejvíce to půjde."

"Potřebuji hrát, to je jasné, ale jsem v nejlepším týmu světa a vím, jak těžké to je. Máme tu hodně kvality a ve finále je to trenér, kdo rozhoduje. Vím ale, že když budu dělat to, co mám, minuty dostanu."

"Leo je nejlepší na světě. S každým kombinuje, vytváří šance, je chytrý a střílí hodně gólů. Má všechno..."

Sergi Roberto

"Začali jsme velmi důrazně a mohli jsme skórovat, ale potřebovali jsme to prolomit, protože bránili hluboko, a nakonec se nám to podařilo. Zápas jsme kontrolovali a to bylo důležité."

"Nálada v týmu je momentálně velmi dobrá. Vedeme La Ligu i naši skupinu v Lize mistrů. Vzadu jsme spolehliví, i když dneska jsme připustili ten gól na konci. Musíme však nadále makat, abychom dosáhli našich cílů."

A Messiho stý gól v Evropě? "Dochází nám slova k tomu, abychom dokázali popsat nejlepšího hráče v historii fotbalu. Pro každého je potěšením sdílet s ním šatnu a hrát s ním."

Lucas Digne

"Tým v každém zápase dokazuje, že máme dobré období, Valverde odvádí skvělou práci."

"Když můžu pomoci gólem, tak to udělám, ale nejdůležitější je vyhrávat."

Ernesto Valverde

"100 dní jako trenér? Jsem spokojený, ale víme, že fotbal je nevypočitatelný. V Barceloně procházíte všemi extrémy. Musíte si uvědomovat, že všechno záleží na tom, jestli padne branka. Situace musíte řešit v klidu. V srpnu vypadalo všechno jako horor a podívejte se teď."

K Messiho 100 gólům v Evropě trenér řekl: "Dobrá, doufejme, že v tom bude pokračovat a uvidíme, jestli dokáže dát 200 ještě tuhle sezónu. I když to může vypadat trochu složitěji, je vidět, že on překonává všechny překážky."

K Piquého červené: "Víc než cokoliv jiného to byla instinktivní ruka."

Ke Katalánsku: "Barcelona reprezentuje mnoho lidí, kteří mají svůj názor a je jasné, že i já mám svůj. Vlajka, která sjednocuje nás všechny, je ta barcelonská. Stadion je místo, kde lidé mohou vyjádřit svůj postoj, ale ze všeho nejdříve chtějí vidět svůj tým vyhrávat."

"Zápas nám ukázal, že jednoduché duely neexistují. Měli bychom si uvědomit, jak důležitá tahle výhra je, zajistili jsme si tři těžké body."

"Byli jsme ve vedení a soupeř se zatáhl. Potřebovali jsme dát víc branek, ale také jsme si museli dávat pozor na protiútoky."

"Jsou týmem, který se nikdy nevzdává a dneska to znovu dokázali. Venku to s nimi bude velmi těžké a přeji jim jen to nejlepší."


Zdroje: sport-english.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Snaž se , dokud nemáš konkurenci.Jedinej , kdo by tě mohl ohrozit je Denis .Valverde ale netočí , takze dokud je Dembele zraneny , makej jak muzes.

19.10.2017, 19:10

NE ! .

20.10.2017, 16:49
karlos Rapido16 is back !

smileysmiley To bylo čekat.smiley

20.10.2017, 17:46

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat