FERNÁNDEZ S ORTEGOU SLEDOVALI HRÁČE LEVERKUSENU

FERNÁNDEZ S ORTEGOU SLEDOVALI HRÁČE LEVERKUSENU

Sportovní ředitel Robert Fernández a jeden ze skautů Barcelony Urbano Ortgea byli spatřeni v BayAreně během zápasu Leverkusenu proti Wolsburgu. V zápase, který skončil remízou 2:2, nejspíše sledovali obránce Jonathana Taha a křídla Juliana Brandta a Leona Baileyho.

Barcelona německý trh pročesává již několik měsíců a pár hráčů z Bundesligy jí padlo do oka. Obzvláště zblízka pak Fernández s Ortegou sledují Bayer Leverkusen. Německý klub nehraje Ligu mistrů, takže by mohlo jít o posily pro zimní přestupové okno.

Nejvíce barcelonské zástupce zaujala trojice Tah, Bailey a Brandt. Líbí se jim i obránce Henrichs, který se však letos do sestavy příliš nedostává.

Jonathan Tah je mladý střední záložník, dobře fyzicky i technicky vybavený. Loni se stal hvězdou týmu a v letošní sezóně své kvality jen potvrzuje. Jeho cena se pohybuje okolo 25 milionů euro a už kolem něj krouží i několik supů z anglické Premier League.

Klenotem Leverkusenu je pak Julian Brandt. Univerzální křídlo s excelentní technikou, které je v Německu vysoce ceněné. Ve hře má skvělý přehled a cenovka by se mohla dostat přes 30 milionů eur, Leverkusen jej totiž jenom tak neprodá.

A posledním z trojice je mladý křídelník Leon Bailey. Ve svých dvaceti letech už svými schopnostmi překvapil řadu lidí a mezi jeho největší přednosti patří především rychlost.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Julian Brandt se mi moc líbí myslim že by se k nám moc hodil smiley

17.10.2017, 13:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat