INIESTA: SVÉ ROZHODNUTÍ OZNÁMÍM TENTO TÝDEN

INIESTA: SVÉ ROZHODNUTÍ OZNÁMÍM TENTO TÝDEN

Kapitán a ikona Barcelony je podle všeho už téměř jistě na odchodu, sám hráč však zatím nic nepotvrdil. To by se mělo změnit tento týden.

Triumf Barcelony ve finále Copa del Rey jakoby měl hořkosladkou příchuť, alespoň pro milovníky Andrése Iniesty. Barcelonský kapitán předvedl jeden z výkonů, za které je obdivován i těmi největšími rivaly, vše navíc vyšperkoval vstřeleným gólem.

Když však opouštěl hřiště v slzách, nejedno srdce culés zaplakalo s ním. Vše totiž nasvědčuje tomu, že El Ilusionista své působení v milovaném klubu ukončí a vydá se za dalším dobrodružstvím. Konečné rozhodnutí by mělo být objasněno během tohoto týdne.

"Tento týden oznámím své rozhodnutí. Myslím, že je to jasné, ale jsme šťastní za to, co se tu dneska odehrálo. Opravdu jsem chtěl, aby dnes všechno klaplo a vyšlo to už od první minuty," vyprávěl Don Andrés po vyhraném finále.

"Byla to úžasná noc po všech stránkách, pro tým i pro mě osobně. Je to trofej, kterou jsme chtěli vyhrát a budeme se snažit přidat i tu ligovou."

"Tým i fanoušci si zaslouží desítku. Prožívám spoustu emocí a pocitů. Jsem šťastný, šťastný, že jsme předvedli to nejlepší a máme titul. I když všichni přemýšlíme o zápase v Říme, fanoušci si tohle zasloužili."

K současné situaci se pro rádio Cadena SER vyjádřil také Iniestův otec. "Chystá se udělat velice těžké rozhodnutí. Pokud zvolí odchod, musíte to prostě respektovat. Myslím, že je pro něj ten pravý čas na to, aby udělal tak obtížný krok a své rozhodnutí hodlá oznámit příští týden."

"Je pro něj dobré, že dal svůj první gól ve finále Copa del Rey. Teď je po zápase, už jsem klidnější. Můj syn hrál velice dobře, předvedl svůj styl."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Kdy myslite, ze by byla pripadna rozlucka?🤔 Po poslednim ligovem zapase?

22.04.2018, 20:17
Pajamen Tarja

Jo, a přesně na ten mám lístek smiley
Přivezu ti jeho dres, pokud mi ho po utkání hodí smiley

22.04.2018, 22:08
Tarja Pajamen

Beru tě za slovo! smileyAle pokud se to podaří, musím jet taky...:)

23.04.2018, 00:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat