RAKITIČ: NA STAMFORD BRIDGE CHCEME VYHRÁT

RAKITIČ: NA STAMFORD BRIDGE CHCEME VYHRÁT

Barcelonský záložník Ivan Rakitič řekl, že Blaugranas chtějí na Stamford Bridge hrát, jako by už žádná odveta na Camp Nou nebyla. Katalánci v posledních dnech trochu zpomalili a teď v Lize mistrů budou chtít předvést to nejlepší, co v nich je. 

Jako vysvětlení pro dvě remízy v La lize většina odborníků i hráčů pokládá právě únavu, nejen ze zápasů La ligy ale i utkání Copa del Rey. Před vydřeným vítězstvím s Eibarem měli hráči konečně střed týdne volný. 

"Musíme ten zápas odehrát bez přemýšlení o tom, co se stane v Barceloně. Musíme se snažit odehrát co nejlepší zápas, vyhrát. Až pak uvidíme, co se bude dít dál." 

"Messi je v dobré formě, nikdy dříve jsem neviděl, že by na sobě tak v posilovně makal. Dává do toho vše, chce být ve formě a to nám pomáhá hodně. Potřebujeme ho, snad bude hrát před Mistrovstvím světa všechny zápasy."

Rakitič vidí Hazarda jako největší hrozbu týmu: "Chceme zvládnout všechno, co se na hřišti bude dít, je jasné, že pořád můžeme spoustu věcí vylepšit."

"Budeme stát proti nejlepšímu týmu v Anglii a na hodně speciálním stadionu. Chceme vyhrát bez přemýšlení o nějaké odvetě, jsme hodně motivovaní. Hazard je jejich nejdůležitější hráč, ale jsou tam i jiní. Uděláme, co budeme moct, abychom ho zastavili. Musíme být dobře připravení, protože i pro něj to bude důležitý zápas."  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat