SUÁREZ: ZASLOUŽILI JSME SI TŘI BODY

SUÁREZ: ZASLOUŽILI JSME SI TŘI BODY

Luis Suárez v tom měl po včerejším zápase jasno, Barcelona si na hřišti Atlética zasloužila víc. Podobně to viděli i ostatní hráči, náskok je však podle nich stále dostatečný.

Suárez Barceloně zachránil bod až v 82. minutě a udržel tak její neporazitelnost. Médiím po zápase vyprávěl: "Myslím, že jsme si zasloužili víc. Měli jsme brát tři body, protože jsme si vytvořili mnohem více šancí než oni. Některé byly jasné, zvláště v závěrečné části zápasu."

"Je však jasné, že odvážet si odsud bod, ze hřiště jako je to Atlética Madrid a proti velkému rivalovi v boji o titul, není špatné. Víme, jak moc těžké je hrát proti Atléticu. Je to tým, který svou hru zvládá perfektně, na hřišti se rozestavili velice dobře. Mají skvělou obranu a brankáře, je těžké je překonat."

Ke vstřelenému gólu ještě dodal: "Sergi mi velmi dobře nacentroval míč. Jsem šťasný, to je jasné, že jsem tím gólem mohl pomoci týmu. To je vždy mým cílem."

Andrés Iniesta

"Byl to úžasný zápas z hlediska útoku i obrany. Únava z reprezentační pauzy nebyla problém a do poslední chvíle jsme byli blízko výhře. Snažili jsme se vytvářet si šance. Byl to dobrý zápas, ale je škoda, že jsme nedokázali získat tři body. Máme však další bod a stále jsme první."

"Snažíme se pokračovat v tom, co jsme si vytyčili, ve zlepšování se. Tohle hřiště je těžké a tohoto soupeře neporazíte snadno. Takže bychom si měli vážit bodu a výkonu, ale stále je co zlepšovat, jako vždycky."

Na dotaz ohledně atmosféry a katalánského referenda Iniesta odpověděl: "Je to zápas, který rádi hrajeme a užíváme si velkolepou atmosféru, i přes externí záležitosti. Bylo to úžasné utkání proti skvělému soupeři."

"Chyběla nám trochu přesnost a ten druhý gól, ale to je fotbal. Celkově to byla dobře odvedená práce, měli jsme šance na výhru a dobře jsme si vedli v obraně."

 

Marc-André Ter Stegen

"Udělali jsme pár chyb a Atlético mělo několik dobrých šancí. Od začátku jsme ovládali hru, ale Atlético je dobře organizované a je těžké, téměř nemožné, najít místo, zvláště když se dostanou do vedení. V druhém poločase už jsme o něco lépe dokázali hrát naši hru a vytvořili jsme si hodně šancí."

"Bylo to tak těžké utkání, že si myslím, že s bodem můžeme být spokojeni... Ale mohli jsme vyhrát, protože na konci zápasu jsme se dostali do nejlepších šancí."

Ter Stegen v lize zatím obdržel jen tři góly a novináři se jej ptali, zda jej vzrušuje možnost vyhrát Zamorovu trofej. "Obdržet tak málo branek znamená, že obrana pracuje na výbornou...a stejně tak celý tým. Pokud to znamená, že vyhrajeme tituly - fantastické. Jediné, co mě zajímá, jsou týmové úspěchy."

Sergio Busquets

"Ve druhém poločase jsme byli lepší. Remízy je škoda, protože jsme si přišli pro víc, ale hráli jsme proti velmi těžkému soupeři. Nesmíme zapomínat na to, že naše umístění v ligové tabulce je stále velice pěkné."

Jordi Alba

"Byli bychom radši, kdyby se vyhrálo, protože nikdy nejsme spokojeni s remízou. Víme ale, že to bylo Atlético, komu jsme čelili. Byli jsme výhře tak blízko. Před námi je ještě dlouhá liga a musíme prostě pokračovat ve snaze."

Nélson Semedo

"S postupem času jsme se zlepšovali. Atlético začalo být unavené a to nám dalo víc prostoru."


Zdroje: sport-english.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat