TER STEGEN: THIAGA BYCH V BARCE PŘIVÍTAL

TER STEGEN: THIAGA BYCH V BARCE PŘIVÍTAL

Ter Stegen se připojil k seznamu hráčů, kteří by Thiaga Alcantaru v Barceloně rádi přivítali. Německý reprezentant je se svým týmem na Mistrovství světa, které začíná už zítra. Věří, že by byl záložník Bayernu Mnichov v Barceloně užitečný. 

Německému sportovnímu deníku Bild v rozhovoru řekl: "Rád bych ho v Barceloně viděl. Jeho herní styl tady zapadá a z mého úhlu pohledu je to zajímavý hráč."

"Je to speciální typ hráče. Je jasné, že by se nám s jeho příchodem otevřely nové možnosti. Pokud by k nám přišel, bylo by to skvělé jak pro něj, tak i pro nás."

Ter Stegen není jediným hráčem Barcelony, který by chtěl Thiaga zpátky. Už několik hráčů se o něm v různých rozhovorech zmínilo. Oblíbený je značně i mezi fanoušky Blaugranas. Bayern už mu podle všeho "otevřel dveře" a nechal ho, aby se rozhodl, kam bude ve své kariéře dál směřovat. Mnozí pokládají jeho odchod za jednu z velkých chyb, kterých se klub v minulosti dopustil. Možná je načase, aby se Thiago vrátil zpátky domů.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

smiley

14.06.2018, 01:13

Podle mě nebýt častých zranění, tak by to byl jeden ze základních kamenů sestavy už před odchodem. Bez Xaviho a Iniesty je nyní záložní řada otevřená a určitě by se tam pro něj místo našlo. Za mě by to byl důležitější příchod než příchod Griezmana, bez kterého se v útoku obejdeme (Coutinho, Messi, Suarez, Dembele...)

14.06.2018, 09:28

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat