VALVERDE: MESSI CHCE VYHRÁT VŠE S ARGENTINOU I S BARCELONOU

VALVERDE: MESSI CHCE VYHRÁT VŠE S ARGENTINOU I S BARCELONOU

Po kontroverzních výrocích šéfa Argentinské fotbalové federace se k situaci vyjádřil také trenér Valverde. Claudio Tapia tvrdí, že s Messim mluvil o tom, že by měl hrát za Barcu méně. Prý aby byl na Mistrovství světa odpočatý. 

"Plně věřím všem svým hráčům, především Messimu," řekl na tiskovce před zítřejším zápasem s Eibarem kouč Barcy. 

"Jeho cíl je vyhrát všechno s Barcelonou i s národním týmem."

Hráči si během tohoto týdne mohli trochu odpočinout, zápas s Chelsea je čeká v úterý. Únava byla nejspíš jedním z faktorů, který se na hráčích během posledních dvou kol La ligy podepsal. 

"Zvládáte všechno lépe, když máte na odpočinek čtyři dny, ne jenom tři. Je to i v hlavě hráčů, není to jen otázka fyzické stránky."

"Budeme mít před zápasem s Chelsea tři dny na odpočinek a Chelsea bude mít čtyři. Ten den navíc se vždycky hodí, aby měli hráči víc času a vyrovnali se s tím tlakem."

Co se důležitosti týče, trenér staví sobotní zápas a utkání s Chelsea na stejnou úroveň: "Zítřejší zápas je důležitý taky, teď o Chelsea nějak nepřemýšlíme. Tento týden byl volnější a teď to zase bude zápas za zápasem. Musíme po zápase s Getafe prostě pokračovat dál, teď je to ještě důležitější." 

"Sezona jde zatím dobře. Ale jak už jsme řekli na začátku, pořád zbývá dlouhá cesta a pokaždé sebrat tři body může být těžší, než si lidé myslí."

Remízy náskok Barcelony v čele tabulky o něco snížily. "Když nad tím tak začnete přemýšlet, je to jenom další krok k prohře, ke ztrátě náskoku. Když se podíváte na tabulku a vidíte ty body, je jasné, že si můžeme dovolit prohrát. Byla by ale chyba se na to dívat takhle, musíme jít do každého zápasu v plné síle."

"Mám rád týmový duch, který tady v Barce panuje. Ten způsob, jak překonávají problémy a že se nedívají příliš dopředu je skvělý," pochválil trenér na závěr svůj tým.

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

smileysmiley Vi o cem mluvi!!

16.02.2018, 19:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
43. Raphinha 5
46. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat