NOVÝM TRENÉREM BUDE VALVERDE

NOVÝM TRENÉREM BUDE VALVERDE

Novým trenérem Barcelony se má stát Ernesto Valverde. Po jmenování Valverdeho novým trenérem plánuje Barcelona přivést fotbalovou star. Následovat by měly další čtyři příchody.

Podle názoru významného španělského novináře Rafaela Hernándeze by se měl stát novým trenérem Barcelony Valverde, který byl upřednostněn před současným asistentem Juanem Carlosem Unzuém. 

Hernandéz dnes večer zveřejnil tento tweet: "Ernesto Valverde se stane v červnu novým trenérem Barcelony. Byl upřednostněn před Unzuém."

Valverde oznámil minulý měsíc, že s Bilbaem, ve kterém působí od roku 2013, nehodlá prodloužit smlouvu. Konec na lavičce Bilbaa oznámil poté, co obdržel formální nabídku od Barcelony. Výhodou třiapadesátiletého trenéra je, že zná prostředí klubu. Na Camp Nou působil jako hráč od roku 1988 do roku 1990. Jeho příchod bude oznámen ihned po skončení sezóny.

Hernández dále uvedl, že Barca hodlá prodloužit smlouvu s Ter Stegenem, Iniestou a Messim. Prodloužení Messiho smlouvy je pro klub prioritou.

Valverdeho cílem je podpis alespoň jednoho význačného hráče. V úvahu připadají jména jako Marco Verratti, Philippe Coutinho či Paolo Dybala. Barca se kromě podpisu fotbalové hvězdy zaměří na příchod talentovaných mladých hráčů. Přijít by měl pravý obránce, střední obránce a střední záložník. Uvažuje se rovněž o podpisu levého obránce. Sečteno podtrženo - na Camp Nou by mělo v létě přijít pět nových hráčů.

Není to poprvé, kdy Barcelona Valverdeho kontaktovala. Španělský trenér mohl usednout na lavičku katalánského giganta již v roce 2014. Jeho příchod na lavičku Barcy preferoval tehdejší sportovní ředitel Andoni Zubizarreta. Valverde se však rozhodl zůstat v Bilbau.

 


Zdroje: express.co.uk



Diskuze

No ja jsem spokojen,pokud je to pravdasmiley.Co se týče těch posil tak Verratti by byl super,ale to by jsme museli prodat někoho ze zálohy,protože pokud příjde pravý bek tak bude dvojce Vidal a někdo...čímž se Roberto vrátí na středsmiley.Ale koho prodat?...A podle mě by měl odejít Arda,bohužel nevyšlo mu to jak by jsi on i my představovali,ikdyž měl dobré zápasy(bohužel málo).Masch by měl odejít,ne že by na to neměl ale udělal pro nás už dost(Od konce Puyola největší dříč a srdcař)mám ho rád!!Pokud ale zůstane nevadísmiley...Hlavně doufám v návrat Samperasmiley.

13.05.2017, 05:32
MVD Rendzi10

Těch odchodů bude podle mě více a bude jich být více. Nestačil jsem přeložit článek, ale máme 135 M na přestupy, z toho ale musíme získat 60 M z prodeje. Arda bude muset jít, to je jasný a vedení se asi bude snažit prodat buď Gomese, nebo Rakitiće. Zájem je i o Rafinhu. Mascherano sezónu ještě zůstane, podle mě odejde až po MS 2018. A za něj bychom beztak nějaký balík nevytřískaly. Otázkou je, co s Vidalem. Pokud přijdou skutečně 2 záložníci (Coutinho/Verratti jakožto hvězda + nějaký mladík - ideální by byl přesun Aleny do A-týmu), tak musí dva hráči ze zálohy odejít. Nabízí se Arda a pak buď Gomes, nebo Rakitić, s tím, že Gomes. Co s Vidalem? Pokud by Sergimu nevadilo hrát dále na RB, tak by měl zůstat tam. V záloze bude i tak přetlak a nevíme, jak rychle se bude nový RB adaptovat. Takže bych poslal pryč i Vidala. Stopeři jsou jasní - Piqué, Umtiti, Mascherano a Davinson (snad dojde). Moc nechápu tu koupi LB. Barca prý hledá nového Abiho, vysokého LB, který dokáže zahrát i na stoperu... Uvidíme, ale máme se asi na co těšit.

13.05.2017, 08:41
Rendzi10 MVD

No ja bych Gomese neprodával,má nám co nabídnoutsmiley.Raketa no je stale hodně platným hráčem,ale má ještě ideální věk na dobrý prodej.Arda by měl jít no.Rafu bych si ponechal,hraje dobřesmileyNo podle mě by se Roberto více uplatnil ve středu a Vidal klidně může hrát základ,když hraval často tak byl supersmileyKdo to je ten Davinson?Nemám ho nastudovaného ani ho neznámsmiley.LB jako Abidal?Nevím zda někdo takový je momentálněsmiley.Ja bych vytahnul z Bečka toho Marlona ten je fakt šikovný a vedle Pikáče atd. by mohl vyrůst ve výbornýho stoperasmileyAleňu bych taky vytahnul nahorusmiley

13.05.2017, 12:03
MVD Rendzi10

Gomese bych taky nechal. Nicméně Iniesta už není nejmladší a my potřebujeme nějaký motor v záloze, tím by byl ideálně Verratti, Coutinho v případě, že bychom přešli na systém 4-2-3-1. Jinak nevím, jak by se chytil v systému 4-3-3. Ale uvidíme, jak to bude. RB potřebujeme, ideálně nový RB a Sergi by mu kryl záda s tím, že by Sergi dostával i příležitost v záloze, pokud by se prodal Ivan. Tam by vynikl. Roberto, Sergio, Verratti! To by byla záloha. Vidala bych pustil, pokud by přišel nový RB. O Davinsonovi jsem psal článek, najdi si to. Úžasný stoper do budoucna!!! Náhrada za Mathieuho. Marlona z B-týmu až za rok, po odchodu Mascherana. Je to moc brzo. Četl jsem, že se Barca zajímá o Sidibého a Touré z Monaca. Noví Abidalové? Uvidíme, já věřím, že se to vyřeší nejlepším možným způsobem.

13.05.2017, 13:05
PiGGy Rendzi10

Pokud příjde RB, kterého za mě nepotřebujeme, tak Sergi ztratí velkou porci minut. Na beku bude jako druhá volba a v záloze až pátá za Busim,Iniestou,Ivanem a novou posilou. Takže na RB nechat Sergiho s Vidalem.
Kde nás tlačí bota je pro některé překvapivě pravé křídlo. Pokud bude Leo hrát i příští sezonu spíš desítku, tak by se nám hodil hráč typu Pedra, který by brousil pravou lajnu. V tomhle systému by nám byla posila do zálohy zase navíc, pokud by se hrálo dále 4-3-3. Teoreticky by pravá strana mohla vypadat i Sergi-Ivan-Vidal (zde by ale chyběl záskok na RB). Těch variant je strašně hodně a vše rozhodne nový trenér podle primární formace. Za mě do domácích zápasů proti slabším je ideální formace 3-4-3 s Messim jako volným hráčem.

13.05.2017, 12:03

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
52. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat