POSLEDNÍ 2 MÍSTA NA ZÁPAS BARÇY S VALENCIÍ

POSLEDNÍ 2 MÍSTA NA ZÁPAS BARÇY S VALENCIÍ

AKTUALIZOVÁNO! Pět dní v překrásné Barceloně, prestižní zápas Barçy s Valencií, zápas futsalu, zápas Barçy B, Camp Nou Tour, dva okruhy po městě s průvodcem, návštěva tréninkového centra a příjezd hráčů na trénink, kde je možnost získat podpis či fotku s hráči FC Barcelony – to vše bude na programu na dalším All inclusive výjezdu našeho fanklubu pořádaném ve spolupráci s cestovní kanceláří CoolCamp.

Zápas

FC Barcelona s Valencií se spolu utkají o víkendu 18./19. března 2017 na Camp Nou. Přesný den a čas zápasu bude znám přibližně 3 týdny před samotným utkáním.

Letenky

I na tento zápas vyrazíme z Prahy. Odlet do prosluněné Barcelony proběhne v pátek 17. března v 11:25. Zpáteční let do Prahy pak až v úterý 21. března v 14:35. Na palubu letadla si je možné vzít příruční zavazadlo (o rozměrech 55x45x25 cm a o maximální hmotnosti 8 kg).

Ubytování

Ubytování budeme v Hostelu One Sants, Kousek od Camp Nou. Hostel je standardně vybaven, nechybí ani wi-fi, k dispozici je například zdarma i billiard. V ceně je také snídaně a jednoduchá večeře. Pokoje jsou pro 4 osoby. 

Vstupenky

Lístky budou na tribunu Lateral (s nápisem Més Que Un Club) do druhého patra. Lístky budou koupeny do prvních řad.

Prohlídka města

S průvodcem Miguelim budete mít také možnost obdivovat krásy tohoto dechberoucího města. Na programu budou hned dvě trasy. První od nemocnice Sant Pau až do přístavu, a tak se postupně navštíví známá Sagrada Familia, Casa Amatller, domy Gaudího – Casa Milá a Casa Batlló, známá ulice Passeig de Grácia a náměstí Plaça Catalunya. Dále Palau de la Música Catalana, Catedral de Barcelona, náměstí Plaça Sant Jaume a Plaça Reial, Carrer del Bisbe a La Rambla. Další dílo Gaudího Palau Güell a poté samotný přístav a pláž. A také spousta dalších už ne tak známých domů a míst jako je Casa Terrades, Casa Comalat, Casa Lleó i Morera, Union y El Fénix, Palau Baró de Quadras, Cases Rocamora a řada dalších. A druhá trasa z Plaça Espanya na Montjuic Castle. Po cestě bude navštívena Font Mágica, Muzeum Umění, Olympijský areál včetně Olympijského stadionu, Palau Albéniz a řada dalších zajímavých míst a hlavně úžasné výhledy na Barcelonu. Jako bonus proběhne také cesta na Turó de la Rovira, odkud je nejlepší výhled na celou Barcelonu.

Camp Nou Tour

Na programu bude i kompletní prohlídka Camp Nou. Při této návštěvě je možnost podívat se do šaten hostí, k trávníku, ke střídačkám, do komentátorské stanice, do kaple, mediální místnosti a navštívit řadu dalších zajímavých prostor stadionu. A samozřejmě celé muzeum se všemi trofejemi.

Program

Na programu bude kromě samotného zápasu tedy také Camp Nou tour, dvě prohlídky města a dále zápas Barçy B, zápas futsalového týmu, návštěva Botigy, okolí Camp Nou, návštěva tréninkového centra, čekání na příjezd hráčů na trénink, návštěva Pivobaru a další.

Pokud by se někdo nechtěl zúčastnit kterékoliv části programu, není to samozřejmě problém. Můžeme poskytnout další rady a tipy jak strávit v Barceloně čas a co všechno se dá navštívit.

Cena

Cena pro členy fanklubu je 14 500 Kč. V ceně je zahrnuta zpáteční letenka z Prahy, ubytování na 4 noci, vstupenka na zápas a prohlídky města s průvodcem. Cena pro nečleny fanklubu je 16 500 Kč. Cena pro člena fanklubu platí pouze v případě, že byl členem před prvním vydáním tohoto článku, tedy 25.11.2016. Nevratnou zálohu ve výši 6 000 Kč je nutné zaslat do 28. února 2017. Celou částku pak do 10. března 2017. V ceně nejsou zahrnuty lístky na ostatní sporty a Camp Nou Tour (prohlídka stadionu). MHD si také každý účastník platí sám.

Kapacita

Maximální počet účastníků je 16. Zájemci budou seřazeni podle data připsání zálohy na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.) a zároveň musí poslat email se všemi potřebnými údaji na adresu miguelifcb@seznam.cz. Nevratnou zálohu a veškeré potřebné informace je nutno zaslat do 28. února 2017

Ambasador

Ambasadorem, hlavním organizátorem a také průvodce městem a Camp Nou bude Tomáš Škurek, kterého většina z vás zná pod přezdívkou Migueli. Dlouholetý redaktor a administrátor webu fcbarcelona.cz a dva roky také viceprezident fanklubu. V Barceloně byl již 11x, stejně tak navštívil zápasy i jinde v Evropě – např. v Miláně, Mnichově, Paříži či Berlíně. S průvodcováním po Barceloně již má bohaté zkušenosti včetně prvního a druhého oficiálního výjezdu na zápas s Málagou, respektive Espanyolem, a tak věříme, že veškeré jeho zkušenosti z Barcelony, Camp Nou a venkovních zápasů povedou k maximální spokojenosti všech zúčastněných.

Pojištění

Jelikož zájezd spadá pod oficiální cestovní kancelář, je povinností nabídnout každému zájemci cestovní pojištění. Každý účastník může tuto nabídku využít nebo si může zařídit cestovní pojištění u své vlastní pojišťovny.

Přihláška

Zájemci se mohou přihlásit na email miguelifcb@seznam.cz. V mailu je potřeba uvést jméno a příjmení, telefonní číslo a číslo člena (pokud jste členy fanklubu). Do předmětu emailu napište Valencie. Zároveň je potřeba zaslat nevratnou zálohu ve výši 6 000 Kč na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.)do poznámky pro příjemce uveďte vaše příjmení a Valencie (např.: "Novák Valencie"). Následně vám bude zaslána smlouva a další informace.

Pro další informace o fanklubu můžete sledovat také stránky Penyi a Facebookový profil fanklubu. A pokud by vás zajímaly i další akce a výlety s cestovní kanceláří CoolCamp, navštivte jejich webovou stránku nebo profil na facebooku.

 

Tomáš ‘Migueli‘ Škurek

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues 




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

FB událost: www.facebook.com

09.01.2017, 17:03
Migueli
Systémový administrátor

A možná bude na programu i posezení u piva s Filipem Jíchou smiley

09.01.2017, 17:13
lukedragon Migueli

A hlavně chci podepsat tu fotkusmiley

09.01.2017, 18:53
Migueli lukedragon
Systémový administrátor

Jestli to tentokrát už vyjde, tak není problém. Myslím na to.

09.01.2017, 18:55

Jen bych řekl, že se nejedná o výjezd fanklubu, ale o zájezd CoolCampu. Fanklub přeci nijak tuto akci nepořádá, neřídí, nezařizuje smiley

09.01.2017, 17:52
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

Fanklub sám pořádat nic nemůže, protože na to nemá živnostenské oprávnění.

Je to výjezd fanklubu, jen to je pod oficiální Cestovní kanceláří.

Zařizuje to člen fanklubu smiley a pořádá fanklub spolu s cestovkou.

09.01.2017, 18:05
Jakub19 Migueli

A ty výjezdy loni a předloni nebyli výjezdy fanklubu? Byly, ne? A pokud vím, tak se mluvilo o tom, že fanklub udělá výjezd jako v minulosti mimo CoolCamp. Navíc fanklub (vedení) nerozhodl, že se pojede na Valencii, před tím Espanyol atd., to rozhodl CoolCamp. Tohle je zájezd CoolCampu a nejsem jediný, komu přijde divné, že cizí akce jsou prezentovány jako akce fanklubu, až jsou to akce samozřejmě prospěšné a nic proti nim nemám. Jen ta prezentace je chybná.

09.01.2017, 18:10
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

Jako které? O žádných výjezdech nevím. Nebo jako ano, nějaké byly, ale ne plně organizované, po kterých členové už tak dlouho volali. Takže ano, taky to byly výjezdy fanklubu, šak nikdo netvrdí opak.

O tom nic nevím, ty pokusy byly, ale vždy to dopadlo špatně.

To nerozhodl CoolCamp, ale já. Protože vím, na které zápasy lidi chtějí, jaké datumy lidem vyhovují atd. A vždy to posílám ke schválení celé Radě fanklubu.

Tak je to dohodnuté - že to bude prezentováno jako výjezdu fanklubu. Dohodl se na tom prezident fanklubu s CK.

09.01.2017, 18:18
Jakub19 Migueli

Takže kdyby vedení řeklo, že výjezd nebude na Valencii, ale na Celtu Vigo, tak zájezd CoolCampu bude na Celtu Vigo?

09.01.2017, 18:22
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

Pokud by z nějakého důvodu byli proti zápasu s Valencií a trvali na zápase se Celtou, tak ano. Výjezd/zájezd by byl na zápas se Celtou Vigo.

09.01.2017, 18:41
Jakub19 Migueli

Teď mi navíc oba viceprezidenti řekli, že žádný výjezd neschvalovali a že se o zájezdu na Valencii dozvěděli až z tvého reklamního článku. Jinak já jsem rád, že to pořádáš, ale fakticky to není akce fanklubu, ale akce tvá, resp. CoolCampu určená pro členy fanklubu.

09.01.2017, 18:37
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

smiley

Mail odeslán celé Radě fanklubu 22.11. 2016.

Odepsal pouze Valdo, zbytek se nevyjádřil. Ale za to já nemůžu. Nebudu čekat měsíc.

Mail můžu přeposlat.

Ale tuhle diskuzi fakt nechápu.

09.01.2017, 18:44

Chlapci v klidu,rozbroje je to poslední co fanklub tedˇ potřebuje.smiley

09.01.2017, 18:50

Není nad to sehnat si přes fanklub lupeny a ject sami a sami bejt svými pány, vyjde to taky nejlacinějc, pač každá cestovka si na tom něco přihazuje, zadarmo nic dneska nikde není

09.01.2017, 19:53
Ševča antimadrista

To je taky pravda, já jsem si vyzkoušel obě varianty. O něco mi víc vyhovoval společný výjezd.

09.01.2017, 21:34

Už na srazu 2015 bylo hlavní téma společný výjezd fanklubu, kde většina souhlasilo s tím, že to bude přes CK. Zápas byl vybrán Espanyol a i přes velký zájem žádná CK nenabídla adekvátní ani zvýhodněnou cenu pro členy fanklubu. Takže se jelo po vlastní ose a jelo pár lidí. V nové sezóně přijde Migueli s nabídkou CK za již rozumnou cenu a navíc i se slevou pro členy fanklubu. Jak na Malagu, tak i na Espanyol byla účast velká. Stále to nikomu nevadí a při třetím výjezdu tu začneš psát věci o tom, že to není výjezd fanklubu, ale zájezd CK a že vás je dokonce více, kterým to vadí. Takže předtím to bylo OK? Dále proč by měl fanklub (vedení) rozhodovat o výběru zápasu? Z celé té tvoji zbytečné diskuze mi přijde, že si myslíš, že Migueli na tom vydělává balík a závidíš (závidíte) mu.

Pro fanklub je to vyřešení problému s výjezdy, navíc na tom něco vydělá a má i reklamu, díky které se více lidí dozví o fanklubu a třeba se i stanou členy.

Jinak ano, po vlastní ose je to logicky levnější, ale někdo si radši připlatí více a nemusí se o nic starat. Kdyby to bylo předražené nebyl by takový zájem.

09.01.2017, 20:56
Jakub19 PiGGy

Já ale o tom nepíšu až teď, mluvím o tom od začátku. A proč by měl rozhodovat fanklub? No když je to fanklubová akce, tak by o ní měl rozhodovat kdo? Někdo cizí jako je tomu nyní? Navíc sám Migueli píše, že o tom rozhoduje fanklub, ač reálně to je souhlas mlčením, nikoliv aktivní odsouhlasení.
Jinak já vidím i chybu v tom, že vedení, resp. Valdo, odsouhlasil exkluzivitu. Mnohem více by se mi líbilo, kdyby se dal prostor více společnostem, ať mají členové co největší výběr a mohou si vybrat, co jim nejvíce vyhovuje. Teď 2 lidí vybrali nějaký zápas, dříve se o tom vedla širší diskuze. Ovšem kdyby více lidí chtělo na jiný zápas, již z toho výjezd nebude. Což vnímám jako chybu a nejen z toho důvodu nechápu, proč je akce CoolCamp nazývaná akcí fanklubovou, když jí fanklub nepořádá a neorganizuje. To dělal v minulosti.
Ale jinak opakuji, já nejsem proti těmto zájezdům, jen proti tomu, jak je to prezentováno.

09.01.2017, 21:15
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

Když mi to odsouhlasí prezident fanklubu a zbytek se nevyjádří, tak ano, beru to jako schválené. Protože bych se odpovědi taky nemusel dočkat. Pokud by s tím byl problém nebo nevyhovoval zápas, tak se určitě někdo z Rady ozve.

To není pravda, že má CoolCamp exkluzivitu. Klidně může přijít jiná společnost. Ta se taky celou minulou sezónu hledala a jak to dopadlo? Nabídka na letenku a ubytování za 17 tisíc Kč...

09.01.2017, 21:23
PiGGy Jakub19

Nevím jak Valdo má postavenou tu smlouvu, ale logicky si o tom snad rozhodne CK a ne prostředník (fanklub). Jaké lepší zápasy by si chtěl vybrat? Nebo by si chtěl snad výjezd na Leganes či Las Palmas? Na takové týmy by byl zájem určitě menší, tímpádem menší zisk pro CK. A pokud by někdo chtěl jiný zápas určitě mohl napsat buď Miguelimu nebo CK a podle mě by nebyl problém to zařídit při větším zájmu. K čemu potřebuješ více nabídek když doteď nikdo lepší nabídku nenabídl. Nebo chceš mít nabídky 14500,17500,20000? Pokud se jim nelíbí tahle nabídka můžou hledat jinde, nikdo je nenutí. Navíc jinde by Migueli určitě nebyl průvodcem, takže už díky tomu by byla cena daleko vyšší. Nevím co nedokážeš pochopit na věci, že fanklub nemůže výjezd uspořádat, tak si sežene CK, která mu to zajistí. Navíc fanklub by to i mohl organizovat kdyby se dotyční k tomu měli, takhle se toho ujal člen fanklubu.

09.01.2017, 21:39
Jakub19 PiGGy

Ale teď si prakticky vyjmenoval důvody, proč je to chybně nazvané (prezentované) smiley

09.01.2017, 21:41
PiGGy Jakub19

Žádné nevidím a odpovědí jsem se taky nedočkal smiley

09.01.2017, 21:55
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

Nechci nadále pokračovat ve zbytečné diskuzi. Ale kdy se vedla o vybraném zápase širší diskuze?

Vždy rozhodli maximálně 3 lidi, někdy jen jeden. Atlético, Villarreal, Sevilla, Espanyol... - myšleno před CK, minulé roky.

10.01.2017, 10:09

Je škoda, že jeden člověk se tady snaží něco zařídit, a můžu potvrdit z mé zkušenosti, že se mu to daří. A pak je tu jeden rejpal, který bude řešit čí,jak a proč. Mám takový dojem, že už jsme se částečně z některými rozešli, tak aby jednoho dne nevzniklo patero ww stránek o Barceloně. 10 fanklubů, které budou mít po 10 členech.
Za sebe můžu říct (myslím si,že nejenom za sebe), že jsem rád, za pořádání těchto akcí pod Miguelem. smiley

09.01.2017, 21:29

Zájezd CoolCampu pro členy fanklubu, nebo zájezd CoolCampu ve spolupráci s fanklubem... by bylo přesné pojmenování smiley

09.01.2017, 21:59
antimadrista Jakub19

jo souhlas, proti tomu nejde říct ani popel, vlk se nažere a koza zůstane celá smiley smiley

09.01.2017, 22:17

Tak mládež už hajá a je klid.smiley

10.01.2017, 00:17
Bellgarion René

Jak říkáš smiley

10.01.2017, 00:56

Členem jsme nějaký pátý rok a vždy rád podpořím členským příspěvkem lidi, kteří Barcu milují jako já. Poslední dobou si ale říkám, jestli to má stále cenu a zda lidem na této stránce jde opravdu jen o Barcu. I když pár lidí odešlo (ať už měli důvody jakékoliv), tak mi to připadá, že se stále hledají problémy v naprostých blbostech.
Copak to není jedno, jak je to napsané a pojmenované? Někdo se tu snaží dělat zájezdy na zápasy Barcy, pravidelně je obsazena plná kapacita, všichni se vracejí spokojeni a šťastni se spoustou zážitků, ale zase se najde někdo, kdo se v tom bude rýpat. Copak to nejde napsat jako soukromou zprávu, že by se to mělo jmenovat tak a tak? Proč se to řeší v diskuzi? Pak to vypadá jako nějaký podvod, že si někdo mastí kapsu.
Celkově to vrhá špatné světlo na tyto stránky. Stačí když si jen někdo nový přečte tuto diskuzi a musí utíkat pryč, že s tímto nechce mít nic společného, když se hlavní administrátoři, členové vedení hádají na diskuzi o blbostech.
Tento můj výlev není mířen nijak osobně na Jakuba ani na nikoho jiného. Je to jen obecné konstatování. Jak chcete sehnat nové redaktory a lidi, které by dělali něco pro tento fanklub, když už musí počítat s tím, že to schytá při první příležitosti od vlastních lidí. jinak přeji hodně štěstí do dalších projektů.

11.01.2017, 09:14
Jakub19 larnel

Samozřejmě lze to řešit jako soukromou zprávu, ale nevidím důvod to neřešit veřejně. Takhle je alespoň šance, že někdo napíše nějaký svůj názor. Nebudu jmenovat, ale vím o několika lidech, kterým také připadá divné označovat zájezd cestovní kanceláře fanklubovým výjezdem, ale tito lidí to napíší mě, možná ještě někomu, ale dál to neřeší. A pokud vím, tak Valdo (kterého tedy označím), s tím, řekněme, taký není zcela ztotožněn, a má 1000 jiných věcí, které musí řešit. Ale já mám raději, když se věci řeknou přímo, než za zády si psát, jak se mi něco nelíbí.

Například kolega výše psal, že byl na srazu... já na srazy jezdím pravidelně, vlastně jsem jediný člen, který byl na všech letních srazech a tam je to skvělá ukázka toho, jak by to nemělo být. Když probíhá oficiální část, kdy Valdo prezentuje výsledky, úkoly a plány, tak všichni mlčí, jen málokdo má připomínky, ale jakmile oficiální část skončí, už se začne "za zády" řešit, co všechno je špatně.

Jinak bych chtěl říci, že pokud někdo se bude rozhodovat, zda chce být redaktor, nebo člen fanklubu, na základě diskuze na internetu, tak asi takový člověk nemůže dělat nikdy nic a nemůže vstoupit vůbec nikam. Já občas koukni i na diskuze na jiných portálech a zde je to jen slabý odvar.

Druhá věc je, že je třeba rozlišovat pozice redaktora a členství ve fanklubu. Redaktor nemusí být člen a za těch 8 let, co jsem adminem, jsem nezažil jediný případ, kdyby někdo nechtěl psát, nebo přestal psát kvůli diskuzi. V drtivé většině věcí je to otázka času a obecné chuti.

Uvedl si taky skupinu, která web opustila v létě. Což byla přesně ukázka toho, kdy se řeší věci za zády a pak se akorát spekuluje, co se stalo, proč se stalo atd.

Co se týče členů, tak to je kapitola sama pro sebe. Za těch 7 let existence se najde tak 20 lidí, kteří pro fanklub aktivně něco udělali. Ačkoliv fanklubem prošlo nějakých 500 lidí. Aktivní účast si totiž nepředstavuji jen zaplacení členství, nebo účast na srazu, ač jsem samozřejmě hodně rád, když kdokoliv členství obnoví a na sraz či minisraz přijede. Takoví lidé se stále přiřadí k těm "aktivnějším". Ale lidí, kteří by se chtěli podílet na chodu, pořádat akce, nebo pomoci s čímkoliv, je skutečně minimum. A opět ten důvod rozhodně nebude v nějaké internetové diskuzi.

Je třeba si také uvědomit, že fanklub není jen nějaká skupinka fanoušků. Fanklub je ze zákona spolek (dříve občanské sdružení), které má svá pravidla. V nadsázce jsme firma a stejně jako v kterékoliv firmě, tak i u nás jsou některé věci možné a jiné ne. A když se např. teď FC Barcelona jako klub brání používání značky fcbarcelona u webových stránek (což by mohlo znamenat, že bude nutné náš web přejmenovat, stejně jako to musel udělat web Realu), měl by se i náš fanklub bránit tomu, když někdo využívá jeho jméno (v tomto případě CoolCamp). A na to já upozorňuji již od září či října. I náš web dělá pozitivní věc vzhledem ke klubu, stejně tak CoolCamp dělá pozitivní věc vzhledem k fanklubu, přesto by to ale mělo fungovat jinak.

A že to někdo neřeší a nevadí mu to, je věc druhá. Je jasné, že Země se kvůli tomu otáčet nepřestane, ani Camp Nou kvůli tomu nezbourají. Ale třeba by mě zajímalo, kdyby se během toho zájezdu stal nějaký problém (ač doufám, že se nestane), tak čí to bude odpovědnost? Vůbec bych se nedivil, kdyby pak lidí nadávali fanklubu, ač fanklub s tím má společného jen to, že na jeho webu vyšel článek a že mlčením odsouhlasil termín akce. Nic víc, vše ostatní jde mimo něj.

11.01.2017, 16:33
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

Záleží jaký problém. Odpovědnost by byla v drtivé většině případů na straně Cestovní kanceláře.

Ale kdyby byly třeba neplatné lístky, tak je to chyba a odpovědnost fanklubu. Protože ten lístky obstarává - překvapivě s tím má více věcí společného smiley

11.01.2017, 17:22
Jakub19 Migueli

Lístky kupuje od fanklubu CoolCamp, ne jednotliví účastníci a CoolCamp pak prodává zájezd jako celek. Takže odpovědnost za celou akci nese on, ač jak píši, lidé by se prvotně dle popisu obraceli na fanklub.

11.01.2017, 18:00

Nechápu tu histerii Ševčy, PiGGyho. Naopak jsem rád, že se toto téma otevřelo smiley

13.01.2017, 18:31
Migueli PavelTJ
Systémový administrátor

Téma ať se klidně otevře. Ale diskuze nemá moc smysl, když zaznívá tolik nepravd a hloupostí.

14.01.2017, 13:02

Pokud se bere jako souhlas to, že se někdo nevyjádří, tak je v té naší penya pěkný bordel. To si snad ani Babiš nedovolí :D

14.01.2017, 14:12
Migueli PavelTJ
Systémový administrátor

Bordel nevím. Ne vše je ideální. Ale když pošlu veškeré info k dalšímu výjezdu a napíšu - jestli k tomu někdo něco má, tak ať se vyjádří, protože ve čtvrtek článek vydám. Tak je přece jasné, že když se někdo nevyjádří (a online byl), tak souhlasí.

Navíc prezident fanklubu se vyjádřil. Viceprezidentka, která má tuto oblast na starosti se na ten zájezd taky přihlásila a jede, tak to prostě beru jako schválenou věc smiley

14.01.2017, 19:31
Migueli
Systémový administrátor

Poslední dvě volná místa! smiley

16.01.2017, 20:31
Migueli
Systémový administrátor

Výjezd na Valencii plně obsazen!

Kdo by chtěl ještě v letošní sezóně na Barçu vyrazit, tak má možnost pří zájezdu na zápas s Villarrealem - www.fcbarcelona.cz

24.02.2017, 08:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat