Preview přátelský zápas: FC Barcelona – Gimnàstic de Tarragona

Preview přátelský zápas: FC Barcelona – Gimnàstic de Tarragona

Tak je to tady: První zápas Ronalda Koemana na lavičce blaugranas. Přátelský zápas, od kterého většina fanoušků ani odborníků neví, co očekávat.

Koho postaví hrdina z Wembley do základní sestavy? Povolá nejzkušenější hráče, nebo bude chtít vyzkoušet mladíky? Dostane se na plac některá z vycházejících hvězd B-týmu? Objeví se konečně Dembelé? A co Messi?

Odpovědi na všechny tyto otázky se dozvíme v sobotu od 19 hodin.

Čtvrteční trénink probíhal i s dorazivšími  Semedem, Trincaem a Braithwaitem  a nový lodivod barcelonských měl k dispozici poměrně velký výběr z hráčů, se kterými hodlá počítat v následující sezoně. Ale krom Todiba a Umtitiho, kteří dříve neprošli testem na koronavirus a očekávají svolení lékařů, se k týmu ještě nezapojil Pjanic a na seznam "nepoužitelných" se kvůli zranění na tréninku dostal i Ansú Fati. U mladíka je to obzvlášť nešťastné, protože si užil brankovou premiéru v dresu španělské.

Naopak velmi očekávaný je návrat Ousmana Dembélého, která se podle všech informací již dal zdravotně dohromady a měl by být připraven nastoupit od prvních minut. Stojí za to si připomenout, že tento francouzský mistr světa měl být náhradou za Neymara, ale i přesto, že začne v barvách blaugranas již čtvrtou sezonu, zůstal vinou opakovaných zranění za očekáváním.

Už v minulosti proběhlo, že Koemana se chystá hrát ve stylu 4-2-3-1, ale vzhledem k chybějícím hráčům i očekávanému doplnění kádru si budeme muset počkat i na to, zda s tímto stylem nastoupíme i do zápasu proti celku z Tarragony.


Predikce utkání

12. září 2020, 19:00 Estadi Johan Cruyff, Barcelona Review

FC Barcelona

Nàstic

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

14.08.2020 – FC Barcelona 2:8 Bayern Mnichov – Liga mistrů 08.08.2020 – FC Barcelona 3:1 SSC Neapol – Liga mistrů 19.07.2020 – Deportivo Alavés 0:5 FC Barcelona – LaLiga 16.07.2020 – FC Barcelona 1:2 CA Osasuna – LaLiga 11.07.2020 – Real Valladolid 0:1 FC Barcelona – LaLiga

Poslední zápasy
Nàstic

09.02.2020 – Cornellà 1:1 Nàstic – SegundaB 16.02.2020 – Nàstic 1:1 Lleida Esportiu – SegundaB 23.02.2020 – Castellón 3:2 Nàstic – SegundaB 01.03.2020 – Nàstic 2:1 Valencia II – SegundaB 08.03.2020 – La Nucía 2:0 Nàstic – SegundaB


Zdroje: fcbarcelona.es, mundodeportivo.com, sport.es, goal.com



Komentáře

Ak nájdete, hoďte potom link, prosím...

12.09.2020, 10:43
MarcoFCB dede
Tipér

live-stream365.com Tady pak určitě něco bude

12.09.2020, 15:14
Messias19
Člen fanklubu

youtu.be

12.09.2020, 19:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

Araújo střídal kvůli poranění stehna

Ronald Araújo musel ze včerejšího zápasu odstoupit už o poločase kvůli poranění stehna. Podstoupí sérii dalších testů, aby se zjistil rozsah zranění a přibližná délka rekonvalescence. [fcbarcelona.com]


Kdo teď povede klub?

Po odstoupení klubového představenstva se nyní Barcelona nachází v rukou řídící komise. Ta bude vykonávat všechny funkce nezbytné pro chod klubu a do tří měsíců musí zároveň svolat volby. V jejím čele je Carlos Tusquets, předseda ekonomické komise.

Komise může být tvořena maximálně polovinou dosavadního představenstva, což znamená sedm funkcionářů. Obsazeno bude ještě pět židlí, o kterých spolu s Tusquetsem rozhodne Joan Manuel Trayter Jiménez, předseda sdružení socios.  


Coutinho přijde o nejbližší zápasy

Philippe Coutinho si ze zápasu proti Realu Madrid odnesl poraněný hamstring, takže se bez něj Barcelona zřejmě bude muset obejít alespoň dva týdny. Délku rekonvalescence ale klub zatím oficiálně nekomentoval.


Barcelona dorovnala najhorší ligový štart za posledných 26 rokov

FC Barcelona v prvých piatich ligových zápasoch 2x vyhrala, 1x remizovala a 2x prehrala - rovnakú bilanciu mal katalánsky veľkoklub aj v sezónách 2019/20 a 1994/95, kedy súčasný tréner Ronald Koeman ešte pôsobil v Barçe ako hráč.


Messi navýšil či překonal tři rekordy

Gól proti Ferencvárosu znamenal, že Leo Messi skóroval už v 16. sezoně Ligy mistrů v řadě, proti 36. soupeři a byla to jeho 69. trefa v základních skupinách. Všechno to jsou rekordní záznamy.

Vzhledem k tomu, že Argentinec přidal i asistenci, zároveň zaokrouhlil počet "kanadských bodů" v této soutěži na 150 (144 startů, 116 gólů, 34 asistencí).

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. Real Sociedad de Fútbol 14
2. Real Madrid CF 13
3. Granada CF 13
4. Villarreal CF 12
5. Club Atlético de Madrid 11
6. Cádiz CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Ansu Fati 4
2. Lionel Messi 1
3. Sergi Roberto 1
4. Philippe Coutinho 1
Zobrazit celou tabulku

E-shop

Hrnek PENYA BARCELONISTA
Hrnek PENYA BARCELONISTA

od 265 Kč

Přejít do e-shopu

 

Chat