Sevilla FC 0:0 FC Barcelona

Sevilla FC 0:0 FC Barcelona

Ačkoliv Barça vstoupila do zápasu v Seville nadějně, nakonec může být za bezgólovou remízou ráda. Šancí celkově měla málo a Marc-André Ter Stegen opět musel párkrát předvést skvělý reflex.

Barcelona nastoupila v záloze s Vidalem, Busquetsem a Rakitičem, což se od úvodu ukazovalo být dobrým tahem. Katalánci hráli velmi přímočaře, bojovní Rakitič, Vidal a Semedo se snažili dělat prostor Messimu a Suárezovi a po ztrátě míče se velkou měrou přičinili o skvělé napadání. Sevilla naopak byla pod tlakem velice nepřesná a stěží se dostávala za půlku.

Celkově tedy měla Barcelona ze hry jednoznačně více a také se dostávala do střeleckých pozic. Suárezova střela však byla slabá, stejně jako dva následné přímé kopy Messiho. Rakitič zase pálil mimo. Za první poločas tak měli nejblíže ke gólu domácí v 11. minutě, kdy Koundé po rohovém kopu těsně minul pravou tyč Ter Stegenovy brány.

O přestávce se rojiblancos viditelně zkonsolidovali a byli to oni, kteří vstoupili do druhé půle střelecky aktivněji. Barcelona se zato zpomalila a její finální nahrávky narážely na lépe organizovanou obranu soupeře.

Ter Stegen tak měl výrazně více práce než Vaclík (který si sáhl akorát na další přímák Messiho), byť žádná ze střel nebyla vyloženě gólová. Barceloně ale brejky Sevilly dělaly velké problémy. V 75. minutě se už poněkolikáté zaskvěl Alba, jenž zastavil situaci 3 na 1.

O 12 minut později nabídl právě Alba Suárezovi největší barcelonskou šanci, bohužel Uruguayec přestřelil. Na druhé straně se už  nastavení k nebezpečné dorážce dostal Reguilón, kterému ale střela nesedla. Víc zápas nepřinesl.


Přehled utkání

19. června 2020, 22:00 Ramon Sánchez Pizjuán, Sevilla Digi Sport 1

Sevilla FC

0 : 0

FC Barcelona

Reguilón 26'  
  39' Piqué
  45+2' Busquets
Fernando 45+2'  
Banega 62'  
Sestava

Vaclík - Navas, D. Carlos, Koundé, Regullión - Jordán (69' Gudelj), Fernando, Torres (46' Banega) - Ocampos (84' Vázquez), L. de Jong (69' En-Nesyri), Munir

Sestava

ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Vidal ( 79' Griezmann), Busquets, Rakitič (88' Puig) - Messi, Suárez, Braithwaite (63' Arthur)


Zdroje: sport.es



Diskuze

Caltic8
Administrátor

Od 60. minuty bylo jasné, že ten druhý poločas bude vypadat úplně jinak než první, proto jsem to otálení se střídáním moc nepobral. Těžko ale říct, jestli by to proti tomu betonu vypadalo jinak. Nápad úplně chyběl, a když to nejde Messimu, nejde to nikomu.

Popravdě od Clásica cítím, že má Real navrch, a taky po tomhle kole asi půjde na první místo, tudíž to má ve vlastních rukách. Doufal jsem teda, že právě proti Sociedadu ztratí, jenže ten je po koroně tragický. A pak už má Real lehčí los než Barca smiley

20.06.2020, 00:16

Strašně to bolí, ale Liga je na 90% ztracená.. dnes byla vidět tak nechuť hrát a vůbec něco vymyslet.. každý velkoklub jako Liverpool,PSG,City apod by posledních 10 minut dali všechno do útoku.. ale naši frajeři nic.

Řekl někdo Setienovi že může střídat 5 hráčů a né jen 3 ? Protože pak si nedovedu vysvětlit proč sakra nehrál FATI? Který nás zachránil v minulém zápase a jako jediný se snad nebojí s týmu vystřelit?
Suaréz už v 70.minutě sotva dýchal a nevěděl kde je.. ale to by samozřejmě nepřekousl Messi, který ho musí mít po svém boku ať už se daří nebo ne.

Zálohu máme 100% nejhorší ze všech velkoklubů v Evropě, Arthur má 23 a hraje jak kdyby měl 43....
Ale pohoda, vedení raději v Létě koupí Martinéze a budeme mít 6 útočníku, a Raketa a spol to potáhnou další sezóny :)

Nebýt Marca, který mimochodem stále nemá obnovenou smlouvu.. tak dnes vezeme minimálně 2:0 prohru.. :) Děkujeme Bartomeu

20.06.2020, 00:47

No tak to byla tragédie...
Každopádně vysvětlí mi někdo co pořád mlel komentátor na DigiTV?
Že Realu stačí vstřelit 4 góly a více, aby se dostal na první místo?
Pokud se nepletu, tak při dělbě bodů rozhoduje vzájemná bilance, nikoliv celkové skóre.
Což potvrzuje i fakt že jsme poslali Ter Stegena před koncem zápasu do pokuťáku...

... Protože je všem jasné, že už to má ve svých rukou opět Real, a co si budeme povídat, zaslouženě.
Jejich záloha Kross, Modrič, Casemiro, Valverde mnohonásobně převyšuje tu naší, v jakémkoliv rozestavení. Rakitič hraje za Barcu už třetím rokem opravdu jen za zásluhy. Busi si už dávno taky odkopal své...
Tím, čím Barca drtila své rivaly v minulosti, tj. dominance ve středu hřiště, teď na plné čáře strádá, neboť posouvání míče do stran v bezpečné vzdálenosti od soupeřovi brány s 80% držením míče není dominance na balonu.

I tak doufám že Real ještě klopýtne, bohužel si ale myslím, že my ztratíme ještě několikrát, např v utkání s Bilbaem, Atleticem, apod.

Takovéto zápasy mě vracejí k myšlence.. Jak hodně se nám podařilo "zhodnotit" Neymarův prodej:
+ 222 € - Neymar - TOP hráč
- 140 € - Coutinho - Na hostování
- 120 € - Dembele - Průměrnej, věčně zraněnej
- 100 € - Griezmann - Průměrnej, astronomický plat
- 138 € - Rozdíl... Opravdu úžasný
Kvalitou kádru jsme si pouze pohoršili a ještě nás to stálo přes 3 milardy czk....
Nehledě na to že peníze ztrácíme dál, třeba jen takovým prodejem dresů, neboť ten u všech tří výše zmíněných dle mého názoru ani zdaleka nedosahuje takových objemů co u Neymara samotného.
O marketingovém dosahu ani nemluvě...

Jsme sice velkoklub s nejlepším hráčem historie, avšak s nejhorším kádrem.

20.06.2020, 10:46
RafteR Pajamen

Vzajomne zapasy rozhoduju az v konecnej tabulke na konci sezony. Priebezne v tabulke plati pri rovnosti bodov lepsie skore.

Getafe aj Sociedad maju horsi vzajomny zapas s Ponorkou, ale v tabulke su nad nimi momentalne.

Plus to ze kluby zarabaju bomba sumy na dresoch je mytus. Dostanes rocnu dardu od Nike 100mega podla zmluvy a z kazdeho predaneho dresu ide potom klubu tak max 10%, coz su iba šušne.

20.06.2020, 11:56
Pajamen RafteR

Ok, dik za osvětlení ohledně "current standing" vs "final standing", to sem nevěděl.
Upřímně je to dost zavádějící... Klidně se může stát, že celou sezonu budeme figurovat na prvním místě, ale ve finále vlastně skončíme druzí, protože teprve až po dohrání všech kol se započte vzájemný zápas, jenž máme s Realem (zaslouženě) horší...
To je teda výmysl...

20.06.2020, 12:27
Pajamen Pajamen

Ať koukám, kde koukám, tak všude figuruje Real na prvním místě už nyní....

22.06.2020, 16:50

Je to hruza. Souhlasim s kolegy vyse. Kdyby aspon ti hraci sem tam makli... Jsou oreplaceni, nechteji ani odejít jinam, katastrofa

20.06.2020, 11:29

Absencia krídelnej hry Barcy je doslova zničujúca. Nepochopím, keď už obranca alebo krídelník vyvezie loptu maximálne do 2/3 ihriska, potom sa zastaví a vráti loptu dozadu...Výsledkom je neúčelné a nudné dobýjanie súpera stredom ihriska a čakanie na náhodu. To Setien nevidí? Čo ich vlastne naučil? Veď takýto futbal sa už nikde nehráva...Zlatý Neymar alebo Dani Alves...
Uff ... toto neskončí dobre, ale najhoršie je, že to tak bude spravodlivé...

20.06.2020, 13:57

Co mě nejvíce užírá? Oni fakt nezařadí jinou rychlost, jestli je to 0:0 maj na párku. To člověka vnitřně užírá. Dlouho jsem přemýšlel k čemu bych to přirovnal nedávno sem viděl film www.csfd.cz. U něho sem měl úplně stejný pocit bezmoci až nasrání .. Mrknětesmileysmiley

20.06.2020, 20:15

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat