VYUŽÍVA BARTOMEU BARCELONU PRE OSOBNÉ ZISKY?

VYUŽÍVA BARTOMEU BARCELONU PRE OSOBNÉ ZISKY?

Príchod brazílskeho stredopoliara je zdá sa na spadnutie, no redaktor portálu barcablaugranes, Navjot Kasukurthy, prináša pohľad na jeho možné veľmi čierne pozadie.

Už len samotný záujem Barcelony o Brazílčana Paulinha vyvolal v radách Culés obrovské znepokojenie a zmätok. Ako sa môže hráč, ktorý prepadol v Premier League, sťahovať do Barcelony za očikľajúcich 40 miliónov eur?  To sa v Barcelone už úplne pomiatli? Od Xavi a Iniestu prejdeme k Paulinhovi? Avšak začína sa povrávať, že tento prestup nemá iba športové dôvody. 

Josep Maria Bartomeu je partner a zároveň generálny riaditeľ spoločnosti ADELTE Group, ktorá sa zaoberá projektovaním, výrobou, dodávaním a údržbou letísk, námorných prístavov a operácií v cestnej doprave. Skupina ADELETE očividne expanduje do Číny a podáva ponuky na projekty, ako napr. Ocean Flower Island, ktorý stavia Evergrande Group, materská organizácia, áno hádate správne, Guangzhou. 

O projekt sa vraj zaujímal aj Florentino Pérez a jeho ACS Group, avšak s uzatvorením Paulinhovho prestupu do Barcelony, je veľmi pravdepodobné, že projekt skončí v rukách ADELETE Group a/alebo jej spolupracujúcich firiem. 

Ak by sa ukázalo, že je to pravda, bolo by toto odporné správanie prezidenta, ktorý hanebne využíva klub ako nástroj svojho osobného zisku. Stále však neexistuje ucelený zdroj informácií a všetko je viac menej iba v rovine špekulácií, ale Paulinhov transfer rozhodne začína siahať hlbšie, ako by sa na povrchu zdalo. 


Zdroje: barcablaugranes.com



Diskuze

Tohle přesně mě taky napadlo..
Už přestup Douglase byl k zamyšlení.. Co ale vedení předvedlo s Paulinhem, to nemá obdoby.

13.08.2017, 19:00

Necudoval by som sa... to nase vedenie a ich konanie stale menej a menej dava vyznam. Dufam ze to je cele iba nafuknuta novinarska kacica a Paulinho nepride, inak to bude uz naozaj smutne.

13.08.2017, 19:02

Socios by tomu mali zabranit.

13.08.2017, 19:45

Jestli tohle bude pravda. Tak je to pěkný humus

13.08.2017, 21:36

Zajímavé, doufám ale, že není možné, aby mu něco takového prošlo.

14.08.2017, 10:22

Nebylo mi jasné, proč pořád vycházely články a spekulace o příchodu Paulinha.
Report vše objasňuje.
Jestli je to tak, jak naznačuje autor, měli by s tím členové něco udělat. Není přece možné, aby se nakupovali hráči, kteří jsou nám k ničemu a profitovala z toho soukromá osoba pro svoje obchody.
Když už posílit, tak útočníka, středního tvořivého záložníka nebo stopera.
Je zajímavé, že za hráče Sociedad San Sebastian se jim zdála částka 32mega příliš vysoká (přitom hráč kvalitní a prověřený La ligou) a místo toho dají 40mega za průměrnýho fotbalistu, který nám v ničem nepomůže a bude akorát zabírat v záloze místo našim talentům.

14.08.2017, 10:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 73
3. Girona FC 71
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 16
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
51. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat