Agüero: Jestli lituju toho, že jsem podepsal v Barceloně? Určitě ne

Agüero: Jestli lituju toho, že jsem podepsal v Barceloně? Určitě ne

Sergio Agüero vždycky chtěl a stále chce zůstat v Barceloně. V rozhovoru pro El Pais všechny ujistil, že hodlá na Camp Nou uspět a příchodu do Barcelony rozhodně nelituje. Ani po odchodu Messiho se nic nezměnilo.

"Buďme upřímní, kdo by nechtěl hrát za Barcelonu? Řekl bych, že většina hráčů by ráda oblékala tento dres, ať už se Barceloně zrovna daří nebo ne. Přijel jsem tady s tím, že jsem čekal, že si zahraju s Leem a že se buduje dobrý tým, o to se klub taky snažil. Když mi zavolali, tak jsem si řekl, že je jedno, kolik mi zaplatí, ale pomůžu týmu, jak jenom budu moct."

Jak reagoval na to, že Messi z klubu odchází?

"Byl to pro mě šok. Opravdu se trápil. Když jsem to zjistil, tak jsem tomu nemohl uvěřit. Šel jsem k němu domů a snažil jsem se mu pomoct, aby nemyslel na to, co se stalo. Snažil jsem se ho rozptýlit, tak jsem mluvil o svém týmu z eSportu."

První start za Barcelonu si připsal ve středečním přáteláku proti Cornelle, který skončil remízou 2:2. Myslí si, že se teď dostane do základní sestavy?

"Do základu se dostanete jen tehdy, když děláte věci správně a pomáháte týmu. Pokud ne, tak máte smůlu. Přesně tak přemýšlím a snažím se týmu pomáhat gólem pokaždé, co to jde."

Co mu chybělo k tomu, aby byl mezi top hráči světa?

"O tom, co mi k tomu chybí, jsem několikrát přemýšlel. Jednou jsem se na to ptal Lea. Řekl mi, že abych vyhrál Zlatý míč, musím vyhrát Ligu mistrů. A má pravdu. Odehrál jsem skvělé sezony, dal jsem hodně gólů a vyhrál řadu trofejí, ale nikdy jsem ve finále Ligy mistrů nebyl,"  vysvětlil Agüero.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Marodí a má zaplaceno - nemá čeho litovat. smiley
Jsem vážně zvědavej, co se po příchodu zraněnýho Dembelého a Agüera změní.. Po tak dlouhé pauze nelze hned očekávat zázraky. Jen abychom na to, než se oba rozehrajou, nečekali do jara...

15.10.2021, 19:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat