Alba: Kdyby se Messi vrátil, bylo by to dobré pro klub i pro něj

Alba: Kdyby se Messi vrátil, bylo by to dobré pro klub i pro něj

Jordi Alba se v rozhovoru v pořadu Viajando con Chester zmínil o budoucnosti Lionela Messiho. Španělský obránce neví, jak tato situace dopadne, má však na případný návrat jednoznačný názor.

"Chtěl bych, aby se vrátil, ale nevím, jestli se to stane. Nemluvili jsme o tom, protože je hráčem PSG. Přál bych si, aby se vrátil. Bylo by to dobré pro klub i pro něj," řekl Alba.

Podle jeho názoru se však Messi v Paříži již lépe adaptoval:

"Je v Paříži šťastný. První rok na tom nebyl dobře, bylo pro něj těžké přizpůsobit se tamnímu životu, ale poté jsem s ním mluvil a v tomto roce je mnohem lepší."

Alba také popsal, jak prožíval okamžik, kdy se o odchodu Messiho dozvěděl:

"Bylo to hrozné. V den, kdy to bylo oznámeno, jsem s ním ráno mluvil a řekl mi, že přijede z Ibizy podepsat novou smlouvu. Pak jsem tu zprávu viděl se ženou a nemohli jsme tomu uvěřit. Byl jsem zmatený. Bylo to těžké, protože spolu máme skvělý vztah. Nemohl jsem uvěřit, že Leo z Barcelony odchází."

Jakmile byl odchod potvrzen, Alba se v této věci nechtěl příliš vrtat:

"Volal jsem mu a řekl mi, že to není možné. Nešel jsem do podrobností, protože jen on a klub ví, co se stalo. Nevím, proč nemohl zůstat. Můžeme si položit spoustu otázek, ale neznám na ně odpověď. Vím, že to měl těžké. Měl tady rodinu, manželku, děti a přátele. Díky němu jsme vyhráli spoustu trofejí."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat