Alba: Koeman v Barceloně odvedl dobrou práci

Alba: Koeman v Barceloně odvedl dobrou práci

Alba je přesvědčený o tom, že Koeman v Barceloně odvedl dobrou práci. Je však rád, že je Xavi v klubu a věří, že týmu hodně pomůže.

"Myslím si, že Koeman v Barceloně odvedl dobrou práci. Vyhráli jsme Copa del Rey v době, kdy to nikdo nečekal a každý trenér má svůj vlastní styl. Jsem Koemanovi vděčný za to, co udělal pro mě a pro celý tým."

Xaviho příchod hodnotí pozitivně.

"Máme nového trenéra, protože se tak prezident rozhodl a jsem rád, že je Xavi tady. Musel tady přijít, protože zná klub. Jsem šťastný, že přišel a věřím, že nám hodně pomůže."

"Znám Xaviho jako trenéra jenom týden. Fotbalem žil už jako hráč a teď je trenér. Mluví s každým hráčem, i s těmi, kteří zrovna nehrají. Je to dobré pro celý tým. Proti Espanyolu se nám dařilo, teď se musíme ještě hodně zlepšovat. Myslím si, že má dobré nápady."

Jak vidí dnešní zápas?

"Musíme něco dokázat na hřišti, nejen o tom mluvit. Zasloužili jsme si tam lepší výsledek než 0:3, ale prostě jsme nezvládli dát gól. Chceme se spolehnout sami na sebe, šance na postup máme ve svých rukou."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Koeman měl u mě velké plus za to, kokik prostoru dával mladým hráčům. Jenže... Měl věčně půl kádru na marodce a nakupovat hráče nemohl, takže mu vlastně nic jiného nezbývalo..
Dělal by to každý. Xavi to dělá taky, viz Abde s Iliasem v sobotu..

Koeman je pryč, památka v podobě zraněného Pedriho (do ledna mimo) a ostrostřelce Luuka de Jonga nám však zůstává...

23.11.2021, 19:59

Je pěkné, že mu J. Alba prokázal respekt. Ve chvíli kdy s tím nikdo nepočítal tým dokázal zvednout, aby bojoval o titul. Chybělo velmi málo a mohl být náš.

26.11.2021, 11:14

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat