Alba: Nejsem typ hráče, co by si stěžoval

Alba: Nejsem typ hráče, co by si stěžoval

Jordi Alba byl po včerejším vítězném zápase velmi spokojen. Levý obránce přispěl k výhře 3:0 nad Sevillou gólem a asistencí.

"Máme velmi dobrou sezónu. Hrajeme dobře, makáme a v obraně hrajeme pozorně. Náskok máme osm bodů, což je super, ale cesta je ještě daleká," řekl Alba.

"V prvním poločase bylo velmi těžké najít volný prostor, protože hráli v hlubokém obranném bloku. Ve druhém poločase jsme lépe pochopilu hru a s tím přišly góly."

Jordi Alba se dostal do základní sestavy po čtyřech zápasech strávených na lavičce. Svou situaci v klubu však vnímá pozitivně:

"Nejsem ten typ hráče, který by si stěžoval a dával nějaké signály. Když hraji, snažím se z této šance vytěžit maximum a když ne, tak se věnuji povzbuzování a podpoře mladíků, aby věděli, co to znamená hrát za tento klub."

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Tak to je dobré vědět. Na každou pozici v mužstvu je dobré mít 2 hráče. Většinou ale jeden pořád brblá že nehraje i když se s tím druhým pravidelně střídá. Jsem rád že Alba není jeden z nich. Kéž bychom měli stejně kvalitní i beky na pravé straně

06.02.2023, 14:25

Alba za mě nejvíce nedoceněná legenda Barcy. V poslední době nehraje moc často na úkor Baldeho (což je naprosto v pořádku), avšak na rozdíl od jiných neskuhrá a vždy když nastoupí, tak má úroveň.

06.02.2023, 15:31
MarcoFCB Azurovydrak

Tak hlavně ty jeho centrované míče, to se Balde musí naučit 😀

06.02.2023, 17:16

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat