Albovi se obnovilo svalové zranění, Busquets po závěrečném hvizdu údajně zvracel

Albovi se obnovilo svalové zranění, Busquets po závěrečném hvizdu údajně zvracel

Hned se dvěma neduhy dohrávali barcelonští fotbalisté včerejší zápas proti Slavii. Už v poločase šel ze hry Jordi Alba, jehož opět bolel sval zvaný hamstring v levé noze a v průběhu druhého dějství šel z placu také Sergio Busquets. Toho trápily žaludeční problémy.

Jordi Alba má opět zraněný hamstring – sval na stehně. Potvrdily to testy po skončení utkání Barcelony se Slaviou Praha v rámci skupiny F Ligy mistrů. Datum návratu se bude odvíjet od průběhu rekonvalescence. Na place ho nahradil Sergi Roberto, jenž na levou stranu odsunul Nélsona Semeda.

Jedná se o stejné zranění, které utržil v utkání proti Borussii Dortmund a po němž měsíc marodil. Znamená to, že jej čeká pauza proti Celtě, prosedět by měl i celou reprezentační pauzu a v ohrožení je také start proti Leganés. Cílem tak bude se vrátit na druhý souboj s BVB hraný dne 27. listopadu.

Dodejme, že rodák z Hospitaletu, jenž bolest cítil už proti Realu Valladolid, má na svém kontě 9 odehraných zápasů v této sezoně (6 v lize a 3 v Lize mistrů), v nichž dal i 1 branku. O 4 více má na svém kontě Sergio Busquets, jenž v pořadí 4. skupinové klání v pohárové Evropě také nedohrál.

Důvodem byly trávící potíže. V 68. minutě jej nahrazoval Ivan Rakitič, protože cítil závratě. V kabině pak měl i zvracet. Busquets je stabilním členem reprezentačního výběru Roberta Morena a nad jeho vystoupením v kvalifikačních zápasech s Maltou a Rumunskem se stahují mračna.

Vyloučen pak samozřejmě může být i start proti Vigu, s nímž Katalánci hrají v sobotu v 9 večer. Třetím do party marodů je Luis Suárez, jehož bolí lýtko. Alespoň částečně dobrou zprávou pak může být návrat Samuela Umtitiho, jenž se poprvé objevil v nominaci, ale na Camp Nou včera nenastoupil.


Zdroje: fcbarcelona.com, fcbarca.com, sport-english.com



Diskuze

Vůbec se nedivím, taky bych se z takového výkonu asi pozvracela.

06.11.2019, 10:48

já jsem taky zvracel po zápase.

06.11.2019, 10:48

to ja ani nepockal do konce

06.11.2019, 12:13

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat