Alcoyano 1:2 Barça B

Alcoyano 1:2 Barça B

Sám se postaral o vítězství a další tři boji o postup. Konrad de la Fuente vstřelil obě branky béčka na hřišti nevyzpytatelného soupeře.

Po zápase s Villarrealem udělal trenér Garcia Pimienta čtyři změny. Hned tři byly v defenzivě. Mezi tři tyče se místo Careviče postavil Iňaki Peňa. Na stoperovi za Rieru nastoupil Santiago Ramos Mingo a prvně jmenovaný se posunul doprava za Marsu. Na levém beku pak naskočil do základní jedenáctky Mika Mármol místo Baldého.

Poslední změna byla vynucená zraněním. Kapitána Collada trápí svalové problémy, a tak ho zastoupil ve středu pole Jandro Orellana, který převzal i kapitánskou pásku. Byl to jeho první start v základu po zranění.

Úvodní obrovská šance přišla už v 8. minutě a mělo ji domácí Alcoyano. Po rohovém kopu se dostalo k hlavičce a Peňa fantasticky vyškrábl míč na roh. Poté balón zakopl Matheus a tím akci zažehnal. Po další necelé desetiminutovce mělo Alcoyano další obrovskou šanci.

Míč se po zaváhání Manaje dostal po přímém kopu ze strany až k útočícímu hráči, který byl sám před Peňou avšak docela z úhlu. Balón poslal těsně vedle pravé tyče. První velká šance Barcelony přišla až na konci první půl hodinky. Peňa vyslal dlouhý balón za obranu a ten se dostal po souboji Manaje s obráncem až ke Konradovi.

Ten neváhal a z dobré pozici vystřelil. Přízemní rána skončila na zadní tyči za zády gólmana. Hned o tři minuty později mohlo béčko udeřit po druhé. Konrad předložil míč v brejku doprava na Manaje a ten vyslal na branku střílenou přihrávku. Peque na zadní tyči míč nestihl a balón skončil mimo hrací plochu.

Na hřiště byl po půl hodině druhého poločasu poslán Hiroki Abe a nahradil na křídle Pequeho. Další velká šance přišla až v 77. minutě a opět skončila gólově. Po sérii několika soubojů se dostal k odraženému balónu hráč Alcoyana Diakite a jeho trefa opravdu stála za to. Míč skončil po velice prudké střele z první v pravé šibenici Peňovi svatyně.

Jenže na tuto branku Alcoyana téměř ihned zareagoval hrdina nedělního zápasu Konrad. Konkrétně v 81. minutě převzal míč u lajnové čáry. Svým slalomem oklamal dva protihráče, až se dostal do vápna a tam se nerozpakoval, napálil míč na přední tyč a ten skončil v síti. Neuvěřitelný gól.

Sestavy:

Alcoyano: Jose Juan – José Solbes, Raúl González, Primi (Raillo, min. 70), Pablo Carbonell (Antón, min. 64) – Juli Cerda (Diakite, min. 55), Jony Ňiguez (Ramon Lopez, min. 55), Juanan Casanova, Ángel López – Jona, Mourad El Ghezouani

Barcelona B: Iňaki Peňa – Roger Riera, Comas, Ramos MIngo, José Marsá – Matheus, Orellana, Nico González – Konrad, Manaj, Peque (Hiroki Abe, min. 75)

Góly: Ali Diakite (min. 77) – Konrad (min. 31, min. 81)

 

Autor: Ondřej Stránský


Zdroje: FC Barcelona B CZ/SK (Facebook)



Diskuze

Jak je to tedka s postupem?🙈

30.04.2021, 07:00
David Kvapil Tarja

Barcelona B je ve skupině druhá. Potřebuje dva body ze dvou zápasů, aby si zajistila postup do play-off. Pokud Andorra remizuje nebo prohraje s Villarreal B, zajistí si účast v play off Segunda A už dříve.

Pokud se mýlím, tak mě prosím opravte.

30.04.2021, 09:14
Tarja David Kvapil

Takze prvni tri mista jdou do play off a tam bude kolik, dve kola? Nebo vic? Livesport me pekne zmatl 🙄😁

02.05.2021, 11:47

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
53. Fermín López 5
55. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat