ANDRE GOMES PROLOMIL TICHO

ANDRE GOMES PROLOMIL TICHO

Záložník v rozhovoru pro časopis Panenka přiznal, že se těžce vyrovnává s kritikou od fanoušků. 

"Na hřišti se necítím dobře. Neužívám si to, co dělám. Prvních šest měsíců bylo skvělých. Pak se ale něco změnilo. Možná to není to správné slovo, ale stalo se tady z toho tak trochu peklo, protože jsem začal cítit větší tlak. Tlak obecně mi nevadí, ale když se jedná o mě, tak ano. Ten pocit, který mám při zápasech je hodně špatný."

S trenérem žádný problém není. Tréninky probíhají v pořádku, ale problémy přichází se zápasy.

"Na tréninku jsem v pohodě. Cítím se mezi spoluhráči pohodlně. Samozřejmě občas přijdou dny, kdy se cítím méně sebevědomý a na tréninku to může jít poznat."

"Když jsem třeba měl den předtím zápas, tak mám ten obraz zápasu pořád v hlavě a to mi nedovoluje jít dopředu."

Různá kritika a narážky na něj nemají dobrý vliv. I když ho bezpodmínečně podporují přátele i spoluhráči, tak zažívá v Barceloně těžké období. 

"Už se víckrát stalo, že jsem nechtěl vyjít z domu, kvůli tomu jak se na mě lidé koukají. Nechcete ani vyjít na ulici, protože se stydíte.

"Přátelé mi říkají, že brzdím sám sebe. Uzavřel jsem se. Nejsem schopný se zbavit frustrace, kterou trpím. S nikým o tom nechci mluvit, nikoho nechci otravovat. Je to jako bych se styděl."

"Bolí mě o tom příliš přemýšlet. Myslím na ty špatné věci a na to, co bych měl udělat. I když mi spoluhráči hodně pomáhají, věci nefungují tak, jak by chtěli, aby fungovaly," řekl Andre na závěr. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Asi se mu ve snech objevuje místní chat,kde si čte ty komentáře typu: Ájé na hřišti Gomes,tak to hrajem už jen o 10ti. :D

13.03.2018, 11:35

Je mi ho celkem líto!!!Jestli to je tak jak říká.. smiley.Navíc když si vzpomenu jak hral ve Vale,kde byl vyborny!!!Musí si začít věřit a ještě nám ukáže že to není takový provar,za který jej většina mámesmiley..Hlavu nahoru chlape,to půjde!!!!

13.03.2018, 12:42
Caltic8
Administrátor

Pískat na vlastního hráče je ve většině případů opravdu napřesdržku – a tohle je jeden z těch případů. Na stadionu mají fanoušci pomáhat.

13.03.2018, 16:04
Biscuit Caltic8

Souhlas,bučet a pískat(když už) tak na soupeře at jim to pěkně znepříjemní a necítí se dobře....do vlastních řad naprosto kontraproduktivní.

13.03.2018, 18:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat