Arsenal požádal Barcelonu o hostování Malcoma, který se měl sejít s vedením

Arsenal požádal Barcelonu o hostování Malcoma, který se měl sejít s vedením

Deník Express přišel se zprávou, že londýnský Arsenal se dotazoval u FC Barcelony na možnost zápůjčky Malcoma Oliveiry, o kterého již v Katalánsku nestojí. Angličané by rádi do dohody zahrnuli i možnost odkupu nastálo, kterou by aktivovali příští rok.

Arsenal stále hledá nového křídelníka a pořád má políčeno na Brazilce Malcoma Oliveiru. Bývalý hráč Girondins de Bordeaux či Corinthians není v plánech Barcy pro nadcházející ročník a ta je otevřená jeho prodeji. V současné době ale Kanonýři z Emirates Stadium chtějí dojednat pouze hostování s možným odkupem příští rok.

První informaci přinesl bulvární plátek The Sun, který prozradil, že minulý týden se sešli hráčův agent s představiteli anglického celku, ale obě strany byly velmi daleko od sebe. Zatímco Katalánci požadují 55,7 milionů eur, Unai Emery může vynaložit maximálně 45 milionů eur, což je o 4 více, než za kolik jej přivedla loni Barcelona.

Ta ale potřebuje financovat své vlastní přestupy a do toho by na severu Londýna měli problém s dorovnáním Malcomovy mzdy. Arsenal se ani letos nezúčastní Ligy mistrů a proto mají takto limitovaný rozpočet. Už dříve jsme vás informovali o zájmu Evertonu a Saint-Étienne, které jsou dalšími zájemci o dvaadvacetiletého fotbalistu.

Rozhlasová stanice Catalunya Radio pak ve svém pořadu Tot Costa potvrdila, že včera odpoledne došlo k mítinku zástupců hráče a klubu s tématem vyřešení budoucnosti. Pokud přijde Josepu Mariovi Bartomeuovi na stůl dobrá nabídka, pak Malcom odejde a nyní to vědí i v jeho okolí. Už tak nízký počet minut mu s příchodem Antoina Griezmanna ještě více klesne.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Myslel jsem si, že až Arsenal dostaví stadion, že se rozjedou, koupí super fotbalisty a budou patřit mezi špičku PL. Spíš mi připadá, že jsou jako socky! Chápu, že nejdou do LM, ale i tak by měli mít slušný peníze hlavně ze smluv a televizních práv, ale nevidim do toho,přiznávám!

17.07.2019, 14:00
clen_0548 Luis

já to taky nechápu.

17.07.2019, 14:40
Pajinos Luis

zrovna včera jsem byl důrazně upozorněn jedním fanouškem tohoto klubu na to, jak nerozumím jejich politice a ekonomické části :D jak tam jsou něco jiného odměny z TV práva a něco jiného příjmy odjinud a že je to na každém majiteli v soutěži, jak s penězi naloží ... čili bych asi hledal problém tam, ale normálně mě přestal ten klub od odchodu Alexise a Čecha zajímat :D

18.07.2019, 14:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat