Athletic Club 4-2p FC Barcelona

Athletic Club 4-2p FC Barcelona

Barcelona bohužiaľ končí v boji o Španielsky pohár. Vo štvrťfinále ju po prehre 2-4 po predĺžení vyradil baskický Athletic Club.

Už úvod zápasu naznačil, že to bude dnes veľmi náročné. Už po 36 sekundách otváral skóre po chaose v šestnástke Barçy útočník domácich Gorka Guruzeta.

Navyše sa v 20. minúte smolne zranil Alejandro Balde, keď si počas šprintu poranil pravý zadný stehenný sval. Nahradil ho 17-ročný Hector Fort.

Odpoveď Barcelony na úvodný gól zápasu prišla v 26. minúte. Yuri Berchiche pri pokuse o odkopnutie lopty z vlastnej šestnástky nastrelil nohu dobre napádajúceho Roberta Lewandowskeho, ktorý tak vsietil zrejme jeden z najjednoduchších gólov svojej kariéry.

O šesť minút neskôr zažiaril talentovaný Lamine Yamal. Po individuálnej akcii z pravého krídla á la Messi presne zakončil k vzdialenejšej žrdi a potvrdil, že jeho potenciál je obrovský.

Chvíľu pred koncom prvého polčasu ešte mohlo Bilbao vyrovnať, prudké zakončenie po rohovom kope ale smerovalo presne na rukavicu Iñakiho Peñu. Do šatní sa tak išlo za pre nás priaznivého stavu 2-1.

Lenže úvod druhého dejstva napodobnil to prvé. Bilbao po pár minútach dokázalo vyrovnať, tentokrát sa presadil hlavičkou Oihan Sancet po skvelom centri Nica Williamsa.

Domáci hrali v druhom polčase o niečo aktívnejšie, do obrovských šancí sa dostávali najmä Sancet a Nico Williams. No najväčšie gólové príležitosti mal jednoznačne 16-ročný Lamine Yamal na našej strane. Hneď dvakrát zlyhal v situácii sám na brankára, najskôr v 65. minúte pri pokuse o lob zakončil vedľa brány, potom v 86. minúte, keď získal loptu vďaka svojmu fantastickému napádaniu, nedokázal trafiť odkrytú bránu. Zápas tak smeroval do predĺženia.

Najväčšou hrozbou boli tradične bratia Williamsovci, mladšieho Nica doplnil na ihrisku Iñaki v 59. minúte. V úvodnej šanci predĺženia bol prvý spomínaný, Nico, jeho strelu však zablokoval Ronald Araújo.

V poslednej minúte prvej 15-minútovky to bohužiaľ Bilbau už vyšlo. Do vedenia poslal domácich Iñaki Williams a pred Blaugranas bola neľahká úloha zvrátiť výsledok v závere náročného zápasu.

Katalánci však uspieť nedokázali, navyše skóre ešte pečatil v úplnom závere Nico Williams nádhernou strelou z hranice vápna. Barça tak končí v boji o ďalšiu trofej.


Přehled utkání

24. ledna 2024, 21:30 San Mamés, Bilbao Sport 1

Athletic Club

4 : 2 PO PRODLOUŽENÍ José María Sánchez Martínez

FC Barcelona

Guruzeta 1'  
  17' Christensen
  17' Xavi (mimo ihrisko)
  26' Lewandowski
  32' Yamal (Koundé)
Sancet 36'  
Sancet (N. Williams) 49'  
  83' Ferran
Prados 83'  
  84' Fort
  95' Yamal
I. Williams 105+2'  
Herrera 109'  
  115' F. de Jong
  117' S. Roberto
N. Williams 120+1'  
N. Williams 120+1'  
Sestava

Agirrezabala - Lekue (90' Ó. de Marcos), Vivian, Paredes, Berchiche - Prados (90' Herrera), Vesga (46' U. Gómez, 105' Jauregizar)) - Ares (59' I. Williams), Sancet, N. Williams - Guruzeta (73' Villalibre)

Sestava

Peña - Koundé, Araújo, Christensen (70' Cubarsí), Balde (23' Fort) - Pedri (99' S. Roberto), Gündoğan, F. de Jong - Yamal (106' Guiu), Lewandowski (78' Félix), Ferran




Diskuze

Teď Neapol a je po sezoně.Není normální že nejlepší jsou 17ti letí borci.Quo vadis Barco?

25.01.2024, 00:32

Škoda, že Lamine nedal ten druhý gól, měl rozhodnutí na noze. Bilbao nám prostě nesedí kvůli svému hernímu stylu - jsou rychlí, důrazní a bojovní. Navíc mají Williamse. Barca momentálně hráče s takovými atributy nemá. Také je pravda, že jsme velkou část zápasu odehráli s nezkušenou obranou, ale to nebyl jediný důvod prohry. Nedá se nic dělat, další šance na trofej je pryč.

25.01.2024, 01:33
René Rikitan

a kdo nám sedí?

25.01.2024, 10:02
angel René

Sparta, Slavie, Plzen, Bolka, Banik

25.01.2024, 16:46

Snaha obrovská, ale bohužel hrajeme strašlivě nevyspěle. Yamal předvedl unikátně kontroverzní výkon, protože sice byl v ofenzivě u všeho, ale zároveň spoluzavinil všechny góly, zavinil dalších asi 10 nebezpečných protiútoků, protože neustále ztrácel míče, když jsme byli vysunutí vepředu a bohužel nedal dva 100% góly do v podstatě prázdné brány. Ale je mu 16, co se dá dělat? Nic. Obří pochvalu zaslouží Fort, parádní výkon do rozjetého zápasu a Cubarsí má naprosto porno rozehrávku, i Christensen s Inigem se můžou jít schovat. Za povšimnutí stojí i zcela ZOUFALÝ výkon hráče Ferrána Torrese pár dní po hattricku. Hlava nad ním zůstává stát.
Takže jo, dali jsme do toho vše, ale zároveň jsme si už v první minutě předurčili prohru, protože jednoduše nelze soupeři 120 minut nahrávat přímo do protiútoků, tak se hrát a myslet si že vyhrajeme, opravdu nedá.

25.01.2024, 05:37
clen_0548 Klokanomet

nad čím zůstává rozum, právě že naopak bylo naprosto jasné, že výkon (ne jenom góly) nemůže zopakovat. klasika 1 dobrý zápas a 5 k hovnu

25.01.2024, 10:50
Klokanomet clen_0548

Já jsem bláhově doufal, že po nejlepším zápase kariéry by profík mohl alespoň zpracovat míč, ale to jsem se tedy mýlil :D

25.01.2024, 12:38

Nevím no. Mně se prostě nelíbí, jak hrajeme. FdJ, hráč, který hraje v záloze s přehledem nejlépe se stahuje na stopera.

Jako jo, srážejí nás chyby, ale chyboval hodně Yamal v 16, tam se to dá bohužel očekávat.

Araujo zase mává na rozhodčího na čáře jak na 1. máje. Už ho mám fakt plný zuby. Je vidět, že ho učil Pique a ne Puyol.

Nechápu, proč Xavi nedává šance Ferminovi. Pokaždý když nastoupil, tak hru rozpohyboval, má takový podobný tah jako Gavi.

Celková hra působí jak když hraju FIFU. Všichni naši stojí na místě, hráč s balónem někam běží a nejlépe středem 😁 žádná narazecka, nečekaný náběhy. Fakt člověk může hádat na jistotu 3 přihrávky dopředu.

Jediný, co mě fakt těšilo byl výkon Forta a Cubarasiho.

Jo a neměl Mats být podle prognóz našich felcaru už dávno v bráně? Klasika u nás.

25.01.2024, 07:17
stockey cechoma

nie nemal :)
Podľa Alexa Pintanela z Relevo sa však čas návratu Ter Stegena výrazne skráti, keďže predtým bol hlavným cieľom jeho návrat na prvý zápas proti Neapolu (21. februára) v Lige majstrov. Pritom po posledných tréningoch boli pocity brankára naozaj dobré, a to až do takej miery, že sa predpokladá, že 31-ročný gólman sa vráti do akcie o dva týždne skôr, ako bolo plánované.

25.01.2024, 08:16
cechoma stockey

Ok, díky. To jsi mě celkem uklidnil 🙂

25.01.2024, 08:57

Bude dôlezite, aby sa Marc vratil pred LM.

25.01.2024, 08:35

Čo k zápasu napísať. Vela zranených vela mladých a skúsený hráči hrajú tak ako hrajú, až na pár výnimiek. Frenki v 130 vládze bojuje a snaži sa viac sko ten lekvár Roberto. Úplne zbytočný hráč ktorý nemá jednu pozitívnu vec(možno je v šatni oblúbený) nevie brániť, nevie útočiť neni fizický je pomalý. Takýto je ale momentálny stav kádra. Nebudem to hádzať na jedného hráča.Neviem ako vy ale keby pozeram vcera prvy krát barcelonu tak 17 ročný chlapec cubársi schová do vačku koundeho a to je na tom smutné a zároveň dobré. Investujeme do kádra viac ako 200 mil€ a neni to vidno. kounde totálny priemer(viem že neni pravý obranca nech od neho centre a nábehy ako TAA z liverpoolu ale nemôze cez neho prehst 1 vs 1 ani raz nsmiesto toho si z neho krídelnik robi srandu skoro v kazdom zápase) raphinha pobehaj ktorý neobíde ani moju starú mamu. Torres ktorý z 5 zapasov ze vo 4 neviditelný a jeden zápas zahrá ako messi. Lewa ktorý ked dostanw loptu mimo 16 buď padne alebo stratí loptu s keď sa nenakym zázrakom k nemu distane lopta v 16 tak je málo nebezpečný. Pedri od zranenia žial chodí po ihrisku ako keby už v 15 minúte nevládal a jeho geniálne veci na ktoré sme boli zvyknutý sa nejak vytrácajú. Môže nás monentálne asi len tešiť že naši odchovaci dostávajú šance a zlepšujú sa. To je asi buďúcnosť na 2-3 roky lebo penize niesu a ked aj nejakým zázrakom kúpime hráča za tažké prachy ten nedostne v zápase ani minutu a na hrot dáme kŕídlo ktory hrá márne v zápase. 🙏

25.01.2024, 08:54
blaugrana BARCELONA NAVŽDY

Ja už nemám silu písať. Napíšem len, že snáď sa poučí vedenie z chýb ohľadom nákupu hráčov, ktorí nezapadajú do tímu a nebudú predlžovať zmluvu s hráčmi, ktorí tímu nič nedávajú. Ja viem, že veľkokluby sú vždy dojené pri prestupoch, ale treba zmeniť stratégiu.

25.01.2024, 09:18
BARCELONA NAVŽDY blaugrana

Ked sa chceme niekde posunút Roberto,Alonso,romeu a jeden z dvojice raphinha torres musia ist preč.

25.01.2024, 09:40
blaugrana BARCELONA NAVŽDY

presne na tutu skupinu som narazal...a ak si mam vybrat medzi Torresom a Raphinhom, tak volim zotrvanie Raphinhu

25.01.2024, 09:48
Klokanomet BARCELONA NAVŽDY

Ne. Včera jsme prohráli, protože jak mladí, tak staří neustále ztráceli míče v nebezpečných prostorech při vytažené obraně a nejvíc jich ztratil Yamal. S Robertem, Alonsem ani Orionem nemá včerejší zápas společného vůbec nic.
Takže pokud se chceme posunout, někdo musí hráčům vysvětlit, že prostě musí hrát zodpovědněji a nemůžou si dovolit jenom tak nahrávat soupeři do protiútoků, když na to obrana není připravená. Ať už je jim 16 nebo 40.

25.01.2024, 10:01
Klokanomet BARCELONA NAVŽDY

A co Félix? To je hráč momentů, ale neodehraje dva zápasy za sebou dobře. Včera už jsem si ho na hřišti ani nevšiml. Co Gundogan? Ten má plnou hubu řečí, jak sem nepřišel prohrávat, ale na hřišti to od něj vidět není, po hřišti se plazí a kreativitu předvede možná jednou za tři zápasy. Co Baldé? Minulý zápas odehrál po dlouhé době dobře, ale včera ho okamžitě zastínil 17 letý Fort ve druhém zápase za áčko. Takový výkon nedal Baldé za celou sezonu. Torrese ani nemá cenu zmiňovat, odehraje nejlepší zápas kariéry a za dva dny zpracovává míče jak nějaký dřevák z české ligy. Atd atd. Házet pořád všechno na Roberta a Alonsa, z nichž jeden střídá a druhý má 300 minut, je fakt už trapné, vzpamatujte se.

25.01.2024, 10:09
Klokanomet BARCELONA NAVŽDY

Zkrátil bych to tak, že největší problém této sezony je absolutní neschopnost skoro všech hráčů udržet si delší dobu kvalitní formu nebo zůstat nezraněný. Obojí nás pořád dokola sráží. Doufal jsem, že se do toho v lednu nějak dostaneme, ale vypadá to, že se nic nezmění a až do konce sezony budeme dostávat čtyři góly od každého žebráka.
Jestli je ta nestálost formy chyba Xaviho? Těžko říct. Každopádně mi celý tým připadá nervní a nesoustředěný, sami hráči by si měli hrábnout do svědomí, jestli tomu dávají všechno, podle mě ne. Sleduju občas i jiné týmy a nikdo kromě nás si nedovolí jenom tak ztrácet jeden míč za druhým při vysokém postavení obrany. Nechápu, proč si třeba neřeknou, že teď zkusí hrát několik zápasů jednoduše na nulu vzadu a budou si to sakra hlídat. To znamená HLAVNĚ NENAHRÁVAT SOUPEŘI. A ne, že budeme chodit do zápasů s tím, že můžeme dostat 4 a víc gólů úplně od každého. Ať je Yamal dobrý jak chce, včera bych ho být obráncem přímo na hřišti zliskal, kvůli němu se na nás pořád valily útoky, které absolutně nemáme šanci stíhat, když jsme vytažení vysoko. Valverde to samozřejmě krásně využil, když hlavně v prodloužení už na Yamala okamžitě před převzetím míče startovali dva hráči a v klidu na něm získávali míče, z toho vlastně vznikl i vítězný gól. Hned jak jsem viděl, že rozehrávka jde doprava, věřte nebo ne, věděl jsem, že dostaneme za pár sekund gól na 3:2, nedělám si srandu :D Nevidím tam žádnou zodpovědnost, když to někdo týmu sere, tak by za to měl nějak nějak pykat. S tímto nastavením ani nemusíme nastupovat.

25.01.2024, 10:30
Caltic8
Administrátor

FdJ: "Máme tým, který může bojovat o všechny tituly." Tak nemáme. A ještě dlouho mít nebudeme. Bohužel se potvrzuje, že loňská liga s nejlepší obranou v Evropě a pravděpodobně v Mléčné dráze byl spíše výkyv a teď budeme zase transformovat. Liga mistrů je úplně pasé. Letos uplyne devět let od posledního titulu a dalších nejméně pět se nepřiblížíme. V lize to možná tak hrozné nebude, ale to by musel Real Madrid přijít o motivaci. Už teď jsou o dost lepší a perspektivnější, protože mají mnohem zdravější klub.

Nejhorší je, jak se pořád vracíme tam, kde jsme byli. Laportovy záměry nepochybně měly za cíl Barcu pozvednout dlouhodobě, některé sliby říkal snad i upřímně, ale nakonec provádí podivné a do budoucna zásadní finanční kroky, které se nevyplácejí. A ano, že se nevyplácejí, můžeme tvrdit už teď, protože ty kroky se dějí s vidinou instantního úspěchu. To už jsme někde viděli, ne?

Roque €40.00m, Romeu €3.40m, Raphinha €58.00m, Koundé €50.00m, Lewandowski €45.00m, Torre €5.00m, Torres €55.00m. Dohromady strašný + bonusy. Gundogan, Inigo, Félix a Cancelo taky nehrají zadarmo. A teď co z nich bude? Z Romeua nic. Z Torreho možná něco. Torres tu cenu neměl, ale nějaké výsledky udělal. O Raphinhovi se dá říct jen první část souvětí. Za Lewu jako jméno cena asi adekvátní, nicméně ten je ztělesněním oné vidiny okamžitého úspěchu – cca 10 týdnů byl super, od té doby jenom horší, drtivou většinu mimo hru (byť na hřišti stojí) a zlepšovat se nebude. Asi nejvíc mě vytáčí Koundé. On ani v Seville nebyl super, co se bránění týče, ale někdo z něj dokázal udělat skvělou mediální figurku, kterou Barcelona prostě musela mít. A potom stoperovi za 50 mega nikdo nedokáže vysvětlit, že má bránit především hráče, ne brankovou čáru. Gundogan asi dával smysl, ale přijde mi, že všichni i na konci ledna stále čekají, kdy se teda projeví ten podpis kapitána City. Félix a zejména Cancelo dobří, jenže u nich se zase dá pochybovat, že si je budeme moci oba dovolit natrvalo.

Další problém je, že ti, kteří už prostředí dobře znají a mají tým stabilně táhnout, to nedělají. Zástupci kapitána Araújovi a wannabe lídrovi obrany na další dekádu se povedl jeden rok (kdy mu dost pomohla i tolerance rozhodčích), sociální sítě zaplavila meme s připodobněním k fyzicky nepřekonatelné gorile, která si vodí na provázku ubrečeného kačera Viníciuse, stal se z něj de facto mistr světa… a od té doby dělá jednu velkou chybu za druhou. Jenom mistrovské chování mu zůstalo. Jako Umtitimu. Ten byl na Instagramu zase tank.

Záloha Gundogan, De Jong, Pedri bych čekal, že soupeře totálně přejede kontrolou a kreativitou, ale vůbec. Pedri se z nějakého důvodu hledá, De Jong při bránění taky. Ta absence defenzivního štítu je znát, ale snad ani Busquets nemusel při protiútocích tolikrát zastupovat stopery, zvlášť když jsou na hřišti vlastně tři stopeři. V každém případě pro De Jonga to rozhodně není nová situace, avšak v defenzivní činnosti se vůbec nezlepšil.

A klíčová otázka: vyřeší všechno tohle změna trenéra? Možná ano, pokud Barca najde nějaké trenérské eso. Ale proč by trenérské eso šlo do současné Barcy? V současnosti se asi musíme spokojit s kategorií, kam spadá Tata, Valverde, Seitén, Koeman, Xavi a která obvykle přináší „osvědčený vzorec“: fanoušci se uchlácholí zprávami o vyšší intenzitě tréninku a nových fyzioterapeutech, možná potom přijdou dobré výsledky čili ten nový impulz, ale za rok zjišťujeme, že dlouhodobý progres a koncepce scházejí a všechno je špatně.

25.01.2024, 10:42
Andreas Caltic8

Dalo by sa s väčšinou súhlasiť. Ale ja mám taký pocit, že tá skladba mužstva vôbec nekorešponduje s tým, čo chce Xavi hrať. Reálne technicky na úrovni je v tom mužstve možno Pedri, Felix a Gundo. Ostatný majú neuveriteľný problém už len so spracovaním lopty či poslať ju prvým dotykom presne. Väčšina si musí loptu najprv spracovať a až následne dvihnúť hlavu. Vôbec nepremýšľajú dopredu , nevedia , čo budú s loptou robiť. Vo výsledku je tak celá hra statická , nepresná a neuveriteľne zdĺhavá. V strede máme podľa mien jednu z najlepších záloh na svete a oni si nedokážu ťuknúť do pohybu na jeden dotyk. Nevedia o sebe a väčšinou len improvizuju. Ťažko povedať , ako to túto sezónu dopadne. Ale určite bude nutné , kúpiť fakt kvalitu na DM. Osobne by som to spravil tak, že by som v lete predal Raphinhu , Lewu poslal do arábie , Ferrana do Atletika alebo Juve , Koundeho do Chelsea ktorá ho stále chce a za utrzeny balík kúpil Rodriho zo City. Toto je jediný hráč , u ktorého mám pocit , že by zmenil celú situáciu v klube. Máme Forta , Cubarsiho , Yamala , Roqueho ..... Stred Frenkie , Gundo ( Pedri ), Rodri , a verím, že tá hra by už vyzerala inak. Ovšem mám ciťák , že Frenkie po sezóne s tým sekne a pôjde do toho United alebo Live.

25.01.2024, 11:16

S tym by ale museli hraci suhlasit a naci by aj isli ved vsetko je ok s kazdM je xavi spokojny a my odohrávame jeden zapas lepsi sko druhy.

25.01.2024, 11:40
Caltic8 Andreas
Administrátor

Já začínám mít pochybnosti, jestli Xavi ví, co chce hrát. Za začátku byla v jeho hře skutečně vidět nějaká vize, na kterou se navíc dalo koukat, což byla i docela změna oproti jeho předchůdcům. Další věc je, že když budeme pořád točit trenéry, těžko přejdeme na dlouhodobý projekt, který tak nutně potřebujeme. A taky Xavi je trenérsky ještě velmi mladý, takže by se dalo očekávat zlepšení.

Na druhou stranu, herní propad a v některých ohledech až rozklad v jeho případě přišel ještě rychleji než v případě Valverdeho (což je ale z části logické, když zvážíme kvalitativní rozdíl obou kádrů). Mentální labilitu týmu sám podporuje a v tomto ohledu si nemyslím, že se změní. Pak například ty inkasované góly zkraje zápasu nebo doslova v první minutě, které jsou obrovský problém, jdou jednoznačně za ním. To je prostě úlet. Vůbec bych se nedivil, kdyby se jednalo o nějaký rekord.

Teď jsem taky koukal, kdy jsme naposledy dostali během jednoho roku čtyřku od Realu (nebo během podobně krátké doby). Tak jsem musel na Transfermarktu doscrollovat do roku 1964...

25.01.2024, 12:19
Klokanomet Andreas

Je to divné no. Já jsem byl přesvědčený, že Xavi do hráčů dostane špičkový systém, který s nimi nadriluje a ta práce bude vidět v každém zápase. A v minulé sezoně to tam opravdu bylo vidět, u některých zápasů už jsem si říkal, že herně jedeme zpátky na vrchol. Ale v této sezoně jako kdyby najednou nefungovalo vůbec nic. Částečně je to vina zranění, ale s těmi se prostě musí počítat, je to sport. Ale to, co předvádíme, není a nemůže být jenom vinou zranění, přestože Gavi, Stegen a Pedri ve formě chybí děsivě. Jestli zase celému týmu odešla hlava, tak to můžeme rovnou zabalit a žádný Rodri ani nový trenér nám nepomůže. Kvalita se dá hrát i s mnohem horším týmem.

25.01.2024, 12:28
stockey Andreas

Ja by som Raphinhu nepredaval, ano straca vela lopt, robi unahlene a zle rozhodnutia, ale podla mna to v sebe ma. Vsetky akcie idu po pravej strane, taha ich on, vie ist do efektivnej narazacky, akurat na to potrebuje dobreho obrancu za sebou. Aj tu strelbu keby este sprasnil. Ja by som mu dal cas, unho si to este moze sadnut a moze ist hore. Skoda ze je nalavo fakt polovicny, inak by mohli hrat s Yamalom spolu.
Felixa dufam ze vratime a uz viac nie.

25.01.2024, 13:11
Klokanomet Caltic8

Pedri je po těch zraněních v prdeli s fyzičkou. Včera ve druhém poločase absolutně odešel a potom na lavičce vypadal jak po mrtvici. Ale tam je jenom otázka času, než začne hrát jako král. Ale je to paradox i tak, když byl tento člověk schopný odehrát 80 zápasů za rok a v plném nasazení, neustálém napadání.

25.01.2024, 12:35
Andreas Klokanomet

Tak on vynechal za posledný rok snáď 75% zápasov. To sa na tebe podpíše. Ešte po prvom zranení z kraja minulého roka sa do toho naplno vrátil , avšak po zranení ktoré utrpel v Európskej lige prišiel návrat , dva zápasy zase tri mesiace mimo, nová sezóna pár zápasov a hneď zase maródka a teraz v decembri to isté , dva zápasy a zase vyše mesiaca mimo. Ja si tiež myslím , že ak ostane pokope aspoň mesiac dva , u neho sa tá mágia vráti späť . On je proste taký talent , že dovidenia.

25.01.2024, 14:49

Jako klady vidím hru od mladíků. Ti patřili čistě k nejlepším. Fort odehrál 1 zápas v CdR, v Lalize se ještě neukazál a jít bránit bratry Wiliamsovy, kloubouk dolů. Ten Pau má práci s balónem neuvěřitelnou a takové přihrávky ani záložníci neuměli dát. A Lamine, chápu, že zahodil 2 gólovky a ztrácel míče (což ale všichni), jen doufám, že se to na něj nepodepíše, protože právě on byl jediný v útoků, kdo chtěl a snažil se tam vymýšlet. Díky němu jsme do prodloužení vůbec došli. V těchto zápasech mě zklamali ti "zkušení", nic nepředvedli. Neměli by to aspoň trochu tahat a nespoléhat na ty mladé kluky? Střed pole byl včera strašný, nemáme DM a ve velkých zápasech do konce sezóny to bude utrpení, protože FdJ to být nemůže a druhý gól je za ním. Co ještě víc nechápu a musí být i nějaký rekord jsou góly v prvních minutách poločasů?? Dnes už jenom čekám na ty katastrofické zprávy :D že Balde chybí na 2 měsíce, Araujo řekl, že má problém s kolenem (to šlo vidět včera) a Christensen byl nahrazen kvůli nepohodlí, tak to nevím, jak vážní, ti 2 budou. Začínám mít pocit, že možná budeme hrát někdy plnou sestavu jen s klukami z LM. Můj cíl do sezóny je aspoň porazit tu Neapol, pak už to bude hodně těžké jít dál a hlavně být v top4 v Lalize (ano i to je v momentální situaci můj cíl :D)

25.01.2024, 13:09
blaugrana Abcd44

Fort hra proti nohe a mimo svoju poziciu a zatieni Baldeho. To je velmi zle. Vie nahrat a vie aj branit.

25.01.2024, 13:59

"Mužstvo je v přestavbě."
Xavi

Tak je to, jestli to nevíte...

25.01.2024, 13:29
blaugrana felpod

:F

25.01.2024, 13:57

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat