Atlético nabádá Barcelonu k doplacení osmdesáti milionů za přestup Griezmanna

Atlético nabádá Barcelonu k doplacení osmdesáti milionů za přestup Griezmanna

Atlético Madrid vydalo krátce po oficiálním oznámení přestupu Antoina Griezmanna oficiální komuniké, v němž vyzvalo nový klub francouzského fotbalisty doplatit 80 milionů eur, jelikož k jejich dohodě došlo už v minulé sezoně.

Antoine Griezmann, v zastoupení svým právním zástupcem, se objevil v sídle Profesionální ligové asociace aby jednostranně ukončil smlouvu, která váže hráče s Atlétikem Madrid. Fútbol Club Barcelona předložil ve jméně hráče částku 120 milionů eur. Atlético věří, že předložená suma je nedostatečná ke splnění jejího ustanovení, neboť je zřejmé, že závazek hráče a FC Barcelony byl uzavřen před tím, než byla klauzule snížena z částky 200 milionů eur na částku 120 milionů eur.

Zároveň se tak stalo před datem, kdy hráč oznámil svůj konec v klubu dne 14. května. Klub Atlético Madrid je přesvědčen, že k ukončení smlouvy došlo vzhledem k událostem a výrokům hráče před koncem předchozí sezony a proto zahájil postupy považující za vhodné k obraně svým práv a legitimních zájmů,“ zní v oficiálním stanovisku klubu na jeho webovém portálu, který krátce po čtvrté hodině odpolední spadnul. Katalánský klub to zatím neokomentoval.


Zdroje: atleticodemadrid.com



Diskuze

To by se jim tak hodilo. Vymr*avat s náma. To určitě..smiley

12.07.2019, 23:09

Od kvetna vedi, ze odchazi. Koupili Felixe jako nahradu, tak nevim, co delaj prekvapeny. Navic nechapu, proc kyvli na snizeni klauzule do smlouvy?! To uz jim asi melo trknout, ze bude chtit odejit!! Je to komedie, k cemu by jim byl, kdyz by za ne nechtel hrat? Dostali dost penez, tak v klidku...

13.07.2019, 09:16

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat