Aubameyang a jeho rodina byla terčem přepadení a ohrožování

Aubameyang a jeho rodina byla terčem přepadení a ohrožování
Gabonský útočník po včerejším návratu domů z utkání Barcelona - Valladolid prožil svou nejhorší noc v životě. Jeho dům přepadla čtyř členná skupinka mužů. V kuklách přelezli plot a jeho rodinu nejprve svázali, a poté okradli. Auba byl udeřen kovou tyčí.
 
Aubameyang byl dnes v jednu hodinu ráno násilně přepaden se zbraní v ruce ve svém domě v Castelldefels. Zloději také vyhrožovali jeho manželce a odešli, když našli trezor s různými šperky. Odjeli bílým vozem Audi A3 a případem se zabývá policie. skupina zlodějů se do jeho domu vloupala tak, že vylezla na zahradu, hráče ohrožovala zbraněmi a mlátila ho kovovými tyčemi.
 
Jeho manželka o tom informovala policii a probíhá vyšetřování. Aubameyang a jeho žena byli hodinu svázáni, zatímco zloději vykrádali jejich dům.
Pachatelé mezi sebou mluvili italsky. Naštěstí Aubameyangovi jsou již v pořádku a celou noc vypovídali na policii.
 
Hodně štěstí a síly Aubameyangové rodině.

Zdroje: RAC1



Diskuze

Hovada. Snad mu ten přestup do Chelsea trochu psychicky pomůže. U nás po tomto zážitku již asi nezůstane.

29.08.2022, 11:06
KU420 karlos

Přepadení jsou docela běžná. Za posledních 10 let vykradli dům min. 1/2 kádru. Byli připady i s noži, či pistolemi. Nejčastěji si vybírají časy kdy jsou na treningu a zbytek osazenstva mimo dům. Adresy jsou totiž díky "novinářům" snadno zjistitelné. Tohle je docela úlet. Nevím jak je to s legislativou v ESP, ale v ČR když se cítíš v bezprostředním ohrožení života, můžeš použit k adekvátní obraně osob a ochraně majetku střelné zbraně. Vidět 4 hovada v kuklách s pálkama, jak se cpou do domu, kde spí děti, dalo by se přes ně cedit špagety.

29.08.2022, 16:14

Nechápu, proč tihle hráči s takovými příjmy nemají domy hlídáné bezpečnostní agentůrou. Snad budou Auba i jeho rodina ok. Musel to být hrozný zážitek.

29.08.2022, 21:13
KU420 Jordi

Mají, ale než se tam někdo dostane jsou už na míle daleko. Jako první se přestříhává vedení ;) né zřídka přístupné z ulice .. Pohybové čidlo na zahradu, když máš děti nedává smysl. A byli-li zaskočení, něměli čas signalizovat si pro pomoc. Další věc je že jde o metropoli, ve které jedeš i v noci brzda plyn, neb máš co pár metru semafory, které jsou schválně nastavené tak, aby si nemohl jet příliš rychle. Dá se skákat na okruhy, ale ani to není úplně fofr.
Pokud se bavíš o ochrance, tak na to musí mít naturu zejména manželka. Nemáš soukromí na veřejnosti, tak ho chceš mít alespoň doma.

30.08.2022, 12:52

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 93
2. FC Barcelona 79
3. Girona FC 75
4. Club Atlético de Madrid 73
5. Athletic Club 62
6. Real Sociedad de Fútbol 57
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 19
3. Alexander Sørloth 19
4. Robert Lewandowski 17
5. Antoine Griezmann 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
34. Fermín López 7
44. Raphinha 6
57. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat