„Až dá Neymar tři góly při svém návratu, Camp Nou mu bude tleskat,“ tvrdí bývalý prezident Barcelony

„Až dá Neymar tři góly při svém návratu, Camp Nou mu bude tleskat,“ tvrdí bývalý prezident Barcelony

V pořadu „La Graderia“ na rozhlasové stanici Cadena SER vystoupil před nedávnem jeden z bývalých prezidentů FC Barcelony, Joan Gaspart, a ten se postavil za Neymara, který je jednou nohou z Paris Saint-Germain a má zájem o návrat do Katalánska, což některé fanoušky příliš netěší.

Neymar je výjimečný hráč. Nelíbil se nám způsob, jakým odešel, ale PSG udělalo vše, co mělo. Nabídlo mu lepší finanční podmínky, což se nám nelíbilo a znechutilo to fanoušky. Nyní se tvrdí, že Neymar se chce vrátit do Barcy a že si uvědomuje svou chybu. Tehdy jsme byli znechuceni jeho akcemi, ale pokud je zoufalý a ukáže, že se mýlil, co můžeme dělat? Držet vůči němu zášť navždy?“ ptal se rétoricky Joan Gaspart, jenž držel prezidentský mandát u Blaugranas v letech 2000 až 2003.

Čtyřiasedmdesátiletý podnikatel se odmítl přidat do diskuze, za jakou cenu jej má Barcelona přivést, avšak zmínil jednu podmínku, kterou by rád viděl jeho opětovný nákup. „Podepsal bych s ním smlouvu s velkou finanční pokutou za jeho chování. Dokáži si představit, že Neymar nechce přijít o peníze kvůli svému jednání a po sportovní stránce jsou jeho kvality nezpochybnitelné. Někdy však dělá věci, které jsou proti klubové filozofii,“ vysvětloval.

V případě Neymara by mohlo jít o otázku cti, přičemž by hráč přiznal, že byla chyba odejít. Vedení v Barce vás ale nesoudí dle vaši cti, nýbrž podle toho, jestli vyhráváte trofeje či nikoliv. Pokud Neymar přijde a dá tři góly, stadion mu bude tleskat,“ myslí si Gaspart. Paris Saint-Germain je mezitím iritováno chováním Barcelony, které hraje vyčkávací hru a nikam se nežene, aby hráče donutilo stávkovat a pařížský klub zlevnit z požadavků.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Já teda určitě ne.

11.07.2019, 14:23

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat