Barça B 0:1 Andorra

Barça B 0:1 Andorra

Každá série jednou končí. Rezervní tým Barcelony v neděli se silnou Andorrou nedokázal zvítězit. Na Estadio Johan Cruyff poprvé v této sezóně prohrál. I přes několik velkých šancích prohrál nejtěsnějším rozdílem 0:1. Tímto výsledkem se svěřenci Garcíi Pimienty propadli v tabulce na čtvrtou pozici, která není postupová.

Převahou Andorry začal poměrně vyrovnaný zápas. Už ve 3. minutě se k povedené střele dostal Iker Goujón, ale brankář domácích Iñaki Peña neměl s jeho střelou větší problém. Goujón měl další velkou šanci v 6. minutě, ale před téměř odkrytou brankou selhal. Trefil jen skvěle chytajicího brankáře blaugranas. Iñaki Peña byl jednou z hlavních postav béčka, který nedokázal svému týmu zajistit ani jeden bod.

O minutu později se na druhé straně k šanci přimotal Rey Manaj, ale s jeho chytrou hlavičkou si brankář hostů poradil. Ten své tři tyče po celá zápas hájil skvěle, jako jeho kolega na druhé straně. Ve zbytku prvního poločasu se oba týmy už nedostali k zajímavější šanci, jenž by stála za zmíňku. Prvních pětačtyřicet minut však bylo víceméně v režii hostů. kteří si vypracovali o něco více šancí.

Barcelonští hráli poměrně daleko od sebe a zejména v obranném přechodu dávali soupeři mnoho místa. Zajímavostí je, že hlavnímu sudímu hned třikrát za první poločas vypadly karty na hrací plochu. Hosté si sice vypracovali příležitosti, se kterými si barcelonská obrana snadno poradila. Druhá polovina začala lépe pro rezervu Barcelony, která měla několik slibných příležitostí. Žádná však neskončila v síti soupeře.

Velká šance Androrry se odehrála v 70. minutě, když se jeden z jejich hráčů řítil sám na brankáře. Avšak Peña předvedl další vynikající zákrok. Za tři minuty se po pěkné kombinaci Victor Casadesus v koncovce nemýlil a tvrdou střelou prostřelil brankáře domácích. Na pravé straně obrany si rovněž svůj debut odbyla staronová posila - Roger Riera. 

Sestavy

Barça B: Iñaki Peña - Roger Riera, Comas, Mika Màrmol, Balde (Nils Mortimer, min. 89) - Ilaix Moriba (Matheus Pereira, min. 77), Jandro (Zeballos, min. 92), Nico (Lucas de Vega, min. 77) - Collado, Rey Manaj, Konrad (Gustavo Maia, min. 89)

Andorra: Ratti - Loureiro, Adrià Vilanova, Pastor, Borja (Rai Marchan, min. 69) - Riverola, Gaffoord (Pedraza, min. 57), Iker (Martí Vilà, min. 69), Bover, Carlos Martínez (Kike Saverio, min. 77), Víctor Casadesús

Góly: 0-1, Víctor Casadesús (min. 73)

Sestřih ze zápasu naleznete ZDE. 

Další zajímavosti a aktuality o barcelonském béčku nebo mládežnických týmech sledujte na facebookové stránce FC Barcelona B CZ/SK .


Zdroje: Marcel Vlčkov a David Kvapil



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat