Barça B - L'Hospitalet: hodnocení hráčů

Barça B - L'Hospitalet: hodnocení hráčů

Dvougólový Alex Collado či Rey Manaj. Rezerva v neděli zvítězila 6:0 nad Hospitaletem a vrátila se zpět na třetí místo. Pojďme se podívat na výkony jednotlivých hráčů.

Arnau Tenas - 8

Neměl moc práce, protože obrana pracovala velmi dobře. I přesto si však pár důležitých zákroků připsal, především musel zasahovat na začátku zápasu. Jinak pomohl týmu rychlou rozehrávkou.

Alejandro Balde - 9

Po dlouhé předvedl velmi dobrý výkon. Dozadu byl naprosto bez problému a vepředu neustále hrozil. Za zmínku stojí, že přihrával na Moribu, který byl faulován ve vápně. Snad mu tyto výkony vydrží.

Mika Marmol - 9

Také naprosto perfektní výkon. Vzadu vybojoval spoustu balónů. V letošní sezóně dokazuje, že z něho může vyrůst výborný stoper.

Arnau Comas - 9

Také předvedl skvělý výkon, dokonce bych řekl, že nejlepší v sezoně. Vzadu byl jistý a ještě přidal čtvrtou branku. Skvěle.

Alvaro Sanz - 9

Naprosto skvěle si zvykl na post pravého obránce. Při první brance pěkným centrem našel Manaje, který otevíral skóre. Po jeho centru padl i další gól, protože se odrazil ke Colladovi, který skvělou střelou zvyšoval už na 5:0. Kromě toho vypadal opravdu velmi dobře. Vzadu neměl vůbec žádný problém a dopředu byl velkou hrozbou.

Ilaix Moriba - 9

Začátek zápasu byl slabší, ale ve 37. minutě začala jeho chvíle. Nejdřív pěknou střelou zvyšoval na 2:0 a před koncem poločasu vybojoval penaltu, kterou Manaj proměnil. Ve druhém poločase to byl starý dobrý Moriba a vyhrál spoustu balónů. Stále však některé věci řeší zbrkle, ale to je na jeho věk normální.

Nico - 9

V posledních zápasech si začíná zvykat na defenzivního záložníka a jde mu to opravdu skvěle. Byl nedílnou součástí zálohy katalánců a celý zápas patřil mezi nejlepší hráče.

Alex Collado - 10

Tady nebylo o čem. Zasloužil se o dvě branky svého týmu a znovu ukázal, že si zaslouží šanci v prvním týmu. Jen bych vytkl, že občas má míč zbytečně moc dlouho na kopačkách, ale to je jen malý problém.

Lucas De Vega - 9

Brazilec se v poslední době v základní sestavě nenacházel, ale dnes dostal kvůli velkých zraněním šanci. A tu využil perfektně. S balonem to umí velmi dobře a navíc nahrál na poslední branku.

Rey Manaj - 10

Také předvedl skvělý výkon. První brankou otevřel skóre, pak nahrál na branku Moriby a nakonec ještě proměnil penaltu. Sice je potřeba říct, že s balonem je pomalý, ale do vápna se hodí. Navíc v poslední dvou zápasech má už čtyři přesné zásahy.

Konrad De La Fuente - 8

Nastoupil netradičně na pravém křídle a v prvním poločase nevypadal moc psychicky dobře. Pravděpodobně by mu pomohl start v prvním týmu, aby si zvedl sebevědomí. V druhém poločase se však vrátil do staré formy. Nahrál na čtvrtý gól Manaje a velmi zlobil obranu hostů.

 

Hráči z lavičky :

Matheus Pereira - 6

Nastoupil na poslední půl hodinu. Šikovně přenechal míč Colladovi při poslední brance a on sám nebyl blízko gólu. Taky toho ale bohužel hodně pokazil.

Joaquin Zeballos - 7

Naskočil po skutečně dlouhé době a působil velmi pohyblivě. Nahrál na velkou šanci Gaviho, který trefil však pouze tyč. V dalších zápasech by měl dostat možná více prostoru.

Jose Marsa Martinez - 6

Hrál na posledních patnáct minut, ale vzhledem k tomu, že Barcelona držela míč na soupeřově polovině, se k míči moc nedostal.

Pablo Gavi - 7

Velmi talentovaný záložník v šestnácti letech debutoval za rezervu. A nebyl blízko branky, ale po jeho střele se ozvala pouze tyč. Jinak ukázal svou genialitu, která je na jeho věk výborná. Budoucnost.

Gustavo Maia - 6

Nastoupil na posledních sedm minut a ukázal se v dobrém světle. Zasloužil by si více prostoru.

 

Autorem článku je Marcel Vlčkov. 


Zdroje: FC Barcelona B CZ/SK (Facebook)



Diskuze

Přestat kupovat nové hráče a více začleňovat odchovance. V předchozích letech se to neskutečně vyplatilo. S minimálně 7 odchovanci se vyhrávala liga i lm

24.02.2021, 12:45

Collado o úroveň převyšuje zbytek týmu, nerozumím tomu, proč nedostává šanci v áčku. Argument, že na jeho místě hraje Trincao, je nesmysl.

24.02.2021, 14:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat