Barça One, nová bezplatná streamovací platforma FC Barcelona, debutuje dokumentárním filmem o Araújovi

Barça One, nová bezplatná streamovací platforma FC Barcelona, debutuje dokumentárním filmem o Araújovi Foto: FCBarcelona.com

Práce na Uruguayci bude nejvýznamnějším obsahem při spuštění nového OTT, který bude vydán v nadcházejících týdnech a jehož cílem je stát se referenčním médiem pro fanoušky Culer, stejně jako generování nových zdrojů příjmů pro klub

FC Barcelona si uvědomuje, že budoucnost zábavy nutně zahrnuje kulturu a audiovizuální tvorbu, a proto v této oblasti činí krok vpřed vytvořením Barça One, nového bezplatného globálního OTT s nejlepším výběrem obsahu s tématikou Barçy na trhu. Projekt, který demokratizuje audiovizuální obsah klubu tím, že jej nabízí zdarma v celosvětovém měřítku, jako nikdy předtím.

Barça One, která bude spuštěna v nadcházejících týdnech, je přirozeným a nezbytným vývojem Barça TV+, který zhmotňuje závazek klubu vytvořit referenční projekt v zábavním průmyslu. Barça One bude volně přístupná streamovací platforma s reklamou, pro kterou nebude nutná registrace a v níž bude mimo jiné k dispozici také platební režim, který umožní vyhnout se reklamám, k nimž budou mít členové FC Barcelona přístup zdarma.

S živým obsahem
Barça One bude mít k dispozici více než 1 500 hodin videozáznamů s archivním obsahem vytvořeným během etapy Barça TV (zápasy, pořady, reportáže, historický obsah atd.) a novou programovou nabídku s nejnovějšími informacemi o Barçe, mimo jiné prostřednictvím živých přenosů, tiskových konferencí a původní tvorby.

Tento nový audiovizuální podnik také poskytne FC Barcelona nový způsob, jak generovat příjmy po celém světě, a příležitost propagovat značku Barça v mezinárodním kontextu.

"Origins | Araujo", první dokumentární film Barça One
Prvním exkluzivním obsahem Barça One bude dokument "Origins | Araujo" o Ronaldu Araujovi, který bude médiím představen tuto středu v Espai Texas v Barceloně.

Dílo se zabývá kořeny života uruguayského fotbalisty v jeho rodné zemi, v Riveru v Uruguayi. Během čtyřiceti minut dokument zachycuje základní pilíře rodinného, osobního a profesního prostředí, které poznamenaly jeho život. Zdaleka ne jednoduchou cestu do FC Barcelona, která byla plná obrovských výzev a osobního úsilí. "Origins | Araujo" přináší rozhovory s lidmi, kteří ho znají nejlépe a kteří ho nejvíce ovlivnili až do jeho příchodu do katalánské metropole v roce 2018, kdy podepsal smlouvu s Barçou.


Zdroje: FCBarcelona.com



Diskuze

becko tam nahodou nebudou davat?

08.03.2024, 13:34

Snad tam bude "Take The Ball Pass The Ball" a další...

08.03.2024, 13:38

Zaprvé dík za článek 🙂 za druhé skvělá práce od vedení, tohle je skvělej krok směrem k fanouškům. Tak snad to alespoň nebude prodělečné jako Barca+ 🙂

10.03.2024, 08:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
28. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat