BARCA JE CILLESSENOVA PRIORITA

BARCA JE CILLESSENOVA PRIORITA

Výkony holandského brankáře nezůstaly evropskými top kluby nepovšimnuty. To ale nemění nic na jeho přesvědčení, že chce zůstat v Barceloně.

Jasper Cillessen je v Barceloně šťastný. Zbožňuje město, zvykl si tu a klub má rád. I když v klubu nemá tak velkou roli, jakou by chtěl, tak je jeho prioritou zůstat v Barceloně. Klub je spokojený s výkony, jaké podává a ukázalo se, že se na něj dá spolehnout, v případě, že chytá místo Ter Stegena. Cillesen zvítězil v obou finále Copa del Rey, které odchytal.  

Tuto sezonu hrál deset zápasů, devět z nich v Cop del Rey a inkasoval pouze dvě branky. To je jeden gól za 450 minut. Ve finále Copa del Rey si zase ještě více získal srdce fanoušků, když poslal dlouhý míč, který vedl k prvnímu gólu Suáreze. 

Cillessen i jeho rodina jsou v Barceloně šťastní. Jasper si hodě rozumí se svým bratrem a v katalánském hlavním městě našel stabilitu. I přes nabídky, které od špičkových evropských klubů dostal, chce Cillessen podle deníku Sport zůstat v Barceloně. Cillesen si do Barcelony přivezl z Holandska už spoustu věcí, což svědčí o jeho záměru zůstat na delší dobu. To je pro klub přece jen dobrá zpráva, protože má v kádru dva skvělé gólmany. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Řekl bych, že jedna z nejspolehlivějších dvojek na světě, buďme rádi, že mu nevadí krýt záda MAtSovi, navíc nikde není psáno, že bude mít Marc takovou formu, jako letos a že se třeba ty role neotočí. Tady nás prostě bota vůbec netlačí, narozdíl od jiných pozic.smiley

23.04.2018, 18:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat