Barcelona čeká na nabídky za Dembélého

Barcelona čeká na nabídky za Dembélého

Dembélé už nějakou dobu není jedním z nedotknutelných. Klub teď chystá hodně změn a přestupů a bude čekat i na nabídky za tohoto hráče. V plánu je hostování s možností opce. Alespoň by se ukázalo, jakou část sezony je Dembélé schopný odehrát bez zranění. V probíhající sezoně přišel o 39 zápasů a odehrál pouze 491 minut. 

Jeho situace je komplikovaná. Jeden z nejdražších přestupů v historii klubu. Pokud zrovna nebyl zraněný a hrál, dokázal svůj potenciál ukázat. To však nebylo příliš často. Neustále jej trápí problémy se svaly, navíc to vypadá, že Barce se za něj již podařilo najít náhradu. V několika zápasech letošní sezony zazářil Ansu Fati a klub se s ním chystá podepsat smlouvu.

Klub ale Dembélého nechce poslat pryč za každou cenu, čeká na zajímavou a výhodnou nabídku. Otázkou zůstává, zda nějaká taková vůbec přijde. Dříve o Dembélého projevilo zájem PSG či Bayern Mnichov, teď ale nejspíš nebudou riskovat koupi hráče, který bude v 90 % zápasů chybět. 

Dembélé se dnes po půl roce opět ukázal na hřišti. Sice trénoval individuálně, ale pomalu se vrací zpět na hřiště. V zápase proti Neapoli ho asi ještě neuvidíme. Od lékařů dostane zelenou, až bude stoprocentně fit. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat