Barcelona chtěla v minulosti koupit Marca Reuse z Dortmundu

Barcelona chtěla v minulosti koupit Marca Reuse z Dortmundu

O Marca Reuse měly vždy zájem přední evropské velkokluby, jenže v jeho neprospěch hrály problémy se zraněním a nestálost výkonů. Jeho láska k BVB tak nakonec zapříčinila, že od roku 2012, kdy tam zamířil z Mönchengladbachu, už nezměnil své působiště.

Jednou či vícekrát s ním byly spojované celky jako Manchester City, Manchester United, Arsenal, PSG, AC Milán nebo FC Barcelona a právě o ní se třicetiletý Reus rozpovídal v interview pro magazín GQ, jehož citace převzala německá verze portálu Goal.com.

V létě roku 2015 byl můj šéf Dirk Hebel (dříve agent, dnes trenér mládeže SC Fortuny Kolín, pozn. přek.) na stejném letištním hotelu v Düsseldorfu, jako Raul Sanllehi (do února roku 2018 jeden z členů skautingového personálu FCB, pozn. přek.). O šest měsíců později mi členové klubu poslali zprávu, že by mě chtěli přivést do Španělska,“ prozradil.

Reus dále potvrdil, že se sešel i se zástupci Arsenalu, Milána, Paříže a obou manchesterských klubů.„Samozřejmě jsem nad nabídkami od velkoklubů uvažoval déle, než jeden den a kdybych tvrdil opak, lhal bych. Nakonec jsem si ale vždy vybral svůj klub a nelituji toho,“ dodával v dalším povídání, tentokrát pro video portál DAZN.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat