Barcelona je blízko k podpisu senegalského obránce

Barcelona je blízko k podpisu senegalského obránce

Barcelona je blízko k podpisu mladého senegalského obránce Mikayila Fayeho z týmu NK Kustosija. Podle novináře Fabrizia Romana by měl být přestup uzavřen. 

Agent hráče Juanmo López a Mateu Alemany se měli nedávno sejít na společné schůze. López mimo jiné také zastupuje například Alvára Moratu a Daniho Olma a v první moment se mohlo zdát, že se schůzka týkala některého z těchto hráčů. Ve skutečnosti se však řešil přestup senegalského obránce.

Podle Fabrizia Romana se by se cena měla pohybovat kolem 5 milionů eur. Levonohý obránce, o kterého se také zajímali Chelsea a Dortmund, je připraven podepsat smlouvu s Barcelonou.

Faye je mladý střední obránce z chorvatského druholigového celku NK Kustosija. Tento klub je známý výchovou svých talentů a jednoho z nich si vyhlédl katalánský klub. Faye v této sezóně dosud odehrál 14 utkání a vstřelil 1 gól. Jeho tým aktuálně bojuje v baráži o udržení. První utkání jeho tým vyhrál 2:1 a Faye odehrál celé utkání. 

Obránce prokazuje velký potenciál a byl chválen za své výkony nejen v chorvatském klubu, ale také v reprezentaci Senegalu do 17 let.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jako máme problémy na x postech. Kromě brankáře a pravého křídla asi všude. Někdo mladý na stopera se tedy vždy hodí

12.06.2023, 16:04
Reekwon karlos
Senior editor

Úplně si nemyslím, že zrovna na pozici stopera máme problémy, ale souhlasím, že mladý stoper se hodí vždy, protože není nic lepšího, než když mezi obránci udržuješ konkurenci, aby někoho nenapadlo, že má místo na celou sezónu předplacené :D

12.06.2023, 16:24
karlos Reekwon

Tak máme 5 stoperů. Tedy hráčů co na stoperoj nastupuje: Araujo, Kounde, Garcia, Christensen a Alonso. Garcia ale doufám odejde, Alonso je jen do počtu a Kounde vzhledem k tomu, že nemůžeme koupit moc hráčů, bude hrát pravého beka. Proto si myslím, že stopera potřebujeme. Tedy za malilinkou cenu. A to tento mladík splňuje.

12.06.2023, 16:31
Reekwon karlos
Senior editor

No určitě pojede s týmem na turné do USA, kde si ho trenérský tým okoukne a uvidíme. Viděl jsem nějaká jeho videa a je to docela tank, nebojí se střetů, umí vyvážet míče, vypadá i jako dobře technicky vybavený, třeba se osvědčí a není za velké peníze, takže třeba to vyjde.

12.06.2023, 16:43

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 90
2. FC Barcelona 76
3. Girona FC 75
4. Club Atlético de Madrid 70
5. Athletic Club 62
6. Real Betis Balompié 55
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Alexander Sørloth 19
3. Jude Bellingham 18
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
41. Raphinha 6
55. Fermín López 5
56. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat