BARCELONA LOVÍ V CHELSEA

BARCELONA LOVÍ V CHELSEA

Nový barcelonský trenér Ernesto Valverde by rád posilnil defenzívu Barcelony a hlavním kandidátem na vyztužení barcelonské defenzívy je obránce Chelsea César Azpilicueta 

Chelsea zatím není rozhodnutá, zda-li bude se zástupci Barcelony jednat o možném přestupu své superhvězdy. Sportovní ředitel Robert Fernández již samotného hráče kontaktoval a rozhovory mezi hráčem a katalánským gigantem jsou údajně velmi intenzivní.

Barcelona se původně snažila získat Héctora Bellerína z Arsenalu, ale Gunners odmítli o přestupu svého pravého obránce jednat. Zrak španělského velkoklubu se tak obrátil na Stamford Bridge.

Sport dále uvedl, že nový trenér Barcelony by rád během letního přestupového období vylepšil obranné řady svého nového klubu.  Valverde je velkým fanouškem odchovance Osasuny. Chtěl ho do svých řad získat již během svého působení u kormidla Athletica Bilbao.

Velkou předností hráče je jeho univerzálnost. Valverde je přesvědčen, že hráč by díky své všestrannosti zapadl do jeho herního systému a klub je tedy připraven sedmadvacetiletého hráče získat.

Pokud bude chtít Barcelona Azpilicuetu získat, bude muset do Londýna zaslat nejméně 26 milionů liber (tj. téměř 30 milionů euro).

Azpilicueta minulý měsíc prohlásil, že ho zájem z Barcelony velmi těší, ale trvá na tom, že je šťastný na Stamford Bridge.

"Je lichotivé, že má o vás zájem Barcelona, to znamená, že hrajete dobře. Takové spekulace jsem loni neslyšel. To je důsledek naší dominance v Premier League, to je skvělé."

"Mým cílem od chvíle, kdy jsem sem přišel, je tu růst jako hráč i jako člověk. Zvykl jsem si na město, zemi. Jsem tu spokojený, zvykl jsem si na jazyk, má rodina je tu velmi šťastná. Mým jediným cílem je právě teď pokračovat v Chelsea."

 


Zdroje: barcalens.com, express.co.uk



Diskuze

MVD

Neodejde. Chelsea hraje super fotbal a příští rok bude mířit na nejvyšší příčky nejen v domácích soutěžích, ale i v Evropě. Conte tam odstartoval novou éru. Proč by sem chodil? Nejsem žádný fanda Bellerína, ale tam je větší šance ho získat. Arsenal je v háji. S Wengerem smlouvu prodloužil, tzn. další roky bez vítězství v PL. A dokonce nebudou hrát ani LM. Osobně bych se více zaměřil třeba na takového Semeda z Benficy.

31.05.2017, 17:59

hraje super fotbal jo? smileysmiley ....tak smiley

31.05.2017, 19:59
MVD Messi the Genius "10"!

Dali druhý největší počet branek v PL, mají velmi dobrou obranu. Conte si tam počíná skvěle. Já jsem nenapsal, že se mi ten styl líbí, to ani smiley. Ale oproti tomu, co hráli dřív, je toto koukatelné. Ale to není podstatný, jak hrajou. Podstatné je, že sem nepřijde. Mají teď nejvyšší možné ambice a Conte z nich udělal prostě tým.

31.05.2017, 20:04

Chcel by to opäť viac španielov v základe a Azpi by bol skvelá alternatíva.

31.05.2017, 18:20

Určitě super hráč, sice spíše defenzivnější typ, takže podpora útoku nebude taková. Jenže to by mohlo být naopak fajn, že ta pravá strana nebude furt otevřená.
Osobně jsem pomýšlel na někoho mladšího, ale zase je to v 27 hotový hráč. Který ještě může zahrát dobře i na stoperu. A 30M není tak hrozné.
Akorát se mi ve spojení s jeho jménem nějak úplně příčí slovo super hvězda. smiley

31.05.2017, 18:28

OT: Valverde na fotkách a v tom videu vypadá, jako když se mu vyplnil dětský sen, což je dobrý znamení a stejně tak to, že mu vyjádřili podporu hráči, např. Iniesta. Fuck, já už se tak těším na zápasy.

K tématu: Azpillicuetu bych tu viděl hrozně rád, on je podle mě aktuálně nejlepší RB a to ještě dokáže zahrát na stoperu. Má skvělej fotbalovej věk, 27 ideál. Má skvělou techniku, je rychlostně vybavený, skvěle brání a dopředu taky není k zahození, umí nacentrovat. Ale určitě nepřijde. Snad nepřijde ten Bellerin, ale třeba Semedo.

31.05.2017, 19:55
MVD jjnovo

Azpi je super hráč, o tom žádná. A ta částka není nikterak vysoká, ALE důvody, proč si myslím, že nepřijde, jsem výše uvedl. A jak píšeš, Semedo je super alternativa.

To teda. Četl jsem, že chce, aby hráči nechali na hřišti vše a chce z Barcy udělat ještě dominantnější klub, než je. To zní úžasně. Nechápu, jací trolové ho srovnávají s Tatou... Že to bude další fail.

31.05.2017, 20:06
jjnovo MVD

Tak částka mi přijde jako blbost, on je jeden z klíčových hráčů čukotky, kdyby byl za tyhle peníze, tak je to bargain jako prase. smiley Viděl bych to spíš někde okolo 50.

Na ty srovnání kašlu, někdo někde psal, že toho zatím moc nedokázal, no finále EL s Espanyolem, každej rok kvalifikace do EL s Bilbaem jednou semifinále, jinak 1/16, to mi nepřijde vůbec špatný, vezeme li v potaz, že ATH bere jen baskické hráče. :)

31.05.2017, 20:11
MVD jjnovo

Mluvíš mi z duše, kolego!

31.05.2017, 20:12
jjnovo MVD

Taky někde "lidi" píší, že je Azpi starý. Na to jde říct jen "sakra, tohle není FM" smiley smiley

31.05.2017, 20:13
MVD jjnovo

No starý není, ale taky bych preferoval mladšího hráče, ale 50 M bych za něj nedával. 35 M ideálně. Je to hotový hráč.

31.05.2017, 20:14

Azpilicuetu by jsem za tuhle cenu bral všemi deseti. Španěl a hotový hráč.

01.06.2017, 12:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
53. Fermín López 5
55. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat