Barcelona má za sebou přípravy na nedělní šlágr s Atlétikem, do Madridu odcestovali i Pérez a Fati

Barcelona má za sebou přípravy na nedělní šlágr s Atlétikem, do Madridu odcestovali i Pérez a Fati

Nedělní večer obstará alespoň ve Španělsku zápas největšího kalibru, když se na stánku Wanda Metropolitano utkají proti sobě domácí Atlético Madrid a hostující Barcelona. Ta se na utkání připravovala v rámci dvou jednotek, po nichž následoval přesun do hlavního města jihoevropské země, kde se od devíti hodin bude hrát.

Ve čtvrtek měli hráči volno a to zasloužené, jelikož o den dříve přehráli Borussiu Dortmund v předposledním skupinovém mači Ligy mistrů na domácí půdě 3:1. Páteční trénování proběhlo v dopoledních hodinách a to na hřišti č. 2 v areálu Ciutat Esportiva. Ti, kteří se zúčastnili výše zmíněného utkání měli na programu regenerační cviky.

K dostupným áčkařům se přidali z Barcy B ještě Iňaki Peňa, Ronald Araújo, Riqui Puig, Carles Pérez a Ansu Fati. Poslední dva jmenovaní nescházeli ani na sobotním podvečerním tréninku a přidal se k nim ještě Sergi Puig. Dějištěm bylo tentokrát hlavní hřiště Camp Tito Vilanova

Ještě před začátkem sobotního trénování se Ernesto Valverde zúčastnil tradiční tiskovky a naopak po něm oznámil osmnáctičlennou nominaci, ve které scházejí zranění Nélson Semedo, Jordi Alba a Ousmane Dembélé a také vykartovaný Sergio Busquets. K Fatimu se tak mohl přidat na povolání i Pérez a štěstí se usmálo i na Carlese Aleňu a Arthura Mela.

Samotná přeprava do Madridu proběhla v sobotu, kdy se hráči z El Pratu vydali směrem do Badajozu a to odění do zbrusu nové kolekce klubového partnera, firmy Thom Browne z New Yorku. Ve španělské metropoli přivítal nominované hráče a členy realizačního personálu déšť a také několik vytrvalých fanoušků, jenž je povzbudili před ukrytím v útrobách letiště.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat