Barcelona má zájem o Raúla de Tomáse

Barcelona má zájem o Raúla de Tomáse

Podle sportovního deníku Deportes Cuatro se Barcelona porozhlíží po nějakém útočníkovi. Alternativou, kdyby se klubu nepodařilo získat Memphise Depaye, by měl být útočník Espanyolu Raúl de Tomás.

Nový trenér Barcelony Ronald Koeman měl údajně klubu oznámit, že chce po odchodu Luise Suáreze do útoku ještě jednoho hráče. Po vítězství 4:0 nad Villarrealem kouč však řekl, že je vždy dobré mít více možností, ale že ti útočníci, které má, by mu teď měli stačit.

Útočníkovi Lyonu Memphisu Depayovi vyprší v létě smlouva a je zatím Koemanovou první volbou. De Tomás by měl být náhradní možností, pokud příchod Depaye neklapne. Barcelona má v útoku řadu možností: Messiho, Griezmanna, Fatiho, Coutinha, Dembélého, Trincaa, Pedriho a Braitwaita. Přesto by kouč ještě jednoho útočníka v týmu uvítal.

De Tomás do zápasu proti Realu Oviedo nastoupil později a skóroval. Bývalý hráč Realu Madrid je jedním z nejlépe placených hráčů v druhé španělské lize a rád by se vrátil do nějakého špičkového klubu, pokud by to tedy bylo možné. Jeho výkupní klauzule je 60 milionů eur a Espanyol za něj v lednu zaplatil 25 milionů eur. Otázkou zůstává, zda by jej Espanyol svému městskému rivalovi prodal levněji. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Máme zájem ale v kapse pouze plátno.smiley

29.09.2020, 20:27

To jako vážně tým jako Barca uvažuje o koupi útočníka z druhé ligy? To jsme klesli tak hluboko? To nemáme odchovance podobných kvalit? Jsem si jistý, že snaživý Braitwait zahraje určitě lépe.

30.09.2020, 18:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat