Barcelona odmítla návrat Arthura do klubu

Barcelona odmítla návrat Arthura do klubu

Záložník Miralem Pjanić má být aktuálně velmi blízko k odchodu z klubu. V minulé sezóně nebyl součástí plánů trenéra Koemana a v posledních dvou přátelských zápasech neodehrál ani minutu. V souvislostí s odchodem Pjaniće tisk zmínil možný návrat brazilského středopolaře Arthura.

Bosenský záložník má mít podle zdrojů namířeno zpět do Juventusu. Jednání se Starou dámou pokračují podle plánu. Rok po svém příchodu do Barcelony je nyní ochoten snížit svůj plat o 20%, aby se mohl vrátit zpět do Itálie. Pjanić do klubu přišel v rámci velmi kontroverzní výměny za Arthura, jenž měla obou stranám pomoct v rámci dodržení finančních pravidel. 

Během aktuálních jednání se Arthur nechal slyšet, že by v rámci dohody s Pjanićem byl ochoten vrátit se zpět do Barcelony. Klub ale tento návrh zcela zamítnul, jelikož nemá o tohoto hráče zájem kvůli jeho nedostatečné profesionalitě a špatnému zdravotnímu stavu. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Aspoň občas se objeví náznak rozumu. Tenhle "nový Xavi" se totiž opravdu nepovedl, ten se může vrátit tak do brazilské ligy.

10.08.2021, 13:43

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat