Barcelona potvrdila, že bude mít k dispozici 20 milionů eur na přestupy

Barcelona potvrdila, že bude mít k dispozici 20 milionů eur na přestupy

Navzdory špatné finanční situaci v klubu to vypadá, že v zimním přestupovém období budou Katalánci mít k dispozici 20 milionů eur na přestupy. Tato částka by se mohla zvýšit v případě, pokud by se povedl dotáhnout odchod některého z hráčů.

Cílem Barcelony je podpis útočníka a pravého obránce, nejlépe na hostování, nebo za nízkou cenu. Výrazné snížení mezd a ušetření peněz za odchody hráčů pomohlo klubu situaci mírně vylepšit. Jedním z cílů podle médií má být podpis Raheema Sterlinga. Křídelník Manchesteru City by mohl přijít na hostování s následnou opcí. O tomto hráči se spekulovalo již na konci letního přestupového období a podobné zprávy ožívají i nyní. 

Druhým cílem je podpis pravého obránce. Letní odchod Brazilce Emersona a zranění klíčových hráčů vedlo ke komplikacím na tomto postu. V sestavě několik zápasů chyběl Dest, Alba a aktuálně chybí také mladík Balde. V souvislosti se zimními příchody se hovořilo také o Dani Olmovi, jehož tržní cena je ale výrazně vyšší. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Sterlinga bych u nás viděl rád. Pokud u nás bude hrát za pivo a párek, ať klidně přijde.
Máme 20 mega na přestupy a pokukujeme po hráčích jako Sterling, kterej má hodnotu 90 mega a Olmo, kterej stojí 50 mega a letos je potřetí zraněnej.
Konkrétně Sterlingovi hodnota sice klesá, ale i tak je pořád mimo náš dosah. Navíc kdoví, jestli by mu španělská liga vyhovovala.. A Olma si myslím, že nepotřebujeme vůbec.
S tím pravým bekem je to ale pravda, někdo by přijít měl. Působí to ale trošku komicky - prodáme v létě kvalitního Emersona za 25mil. a o pár měsíců později sháníme někoho na stejnou pozici do 20mil... Jeho odchod se pak zdá být dost zbytečnej. Navíc kdoví, koho za ty prachy seženem...

07.10.2021, 01:13

No nevím,na pravého beka máme Minguezu,Desta,Roberta a Waguého.Ale nalevo jen Albu a Baldého.Měli by přijít Levý bek(Grimaldo),někdo do zálohy tam máme Jen de Jonga,Puige,Collada dále Sergia který už některé zápasy nestíhá,Coutinha(který nám už dva roky ukazuje,že je to hvězda za 120 milionů) a sedmnáctileté mladíky.V útoku jen Depay a Fati, ostatní na Barcu nemají.

07.10.2021, 05:16
MilanBalage Puyol

S Waguém nevím, jestli se dá ještě počítat.. S tím jeho ošklivým zraněním marodí už dlouho, dlouho asi ještě bide a kdoví, jakou výkonnost pak bude mít... A Roberto? Sorry, ale ten je na beku hroznej..
Napravo potřebujeme někoho zkušeného. Máš pravdu, máme sice Minguezu a Desta, ale než nám tihle dva dozrajou, potrvá to..
Nalevo bychom měli pomalu hledat náhradu za Albu. Ten nám stárne a 18letý Baldé ho přece nemůže hned nahradit..

07.10.2021, 09:41
cechoma MilanBalage

Navíc se ukazuje, že Dest je daleko lepší vpravo. Pro naší hru je lepší mít vlevo praváka a vpravo leváka. Pokud teda nebudeme zase centrovat na Luka. Nehledě na to, že až na Albu žádný náš krajní hráč neumí pořádně nacentrovat. Třeba takový Mingueza, který hraje mimo svůj post a ještě má za úkol posílat centry do vápna. Kolik z nich bylo nebezpečných a přesných. Já si pamatuju tak dva míče.

07.10.2021, 10:21
absint MilanBalage

A za 20 mega seženeme lepší RB než je Roberto, jo?

07.10.2021, 13:43
MilanBalage absint

To myslíš vážně? Jasně, že jo! Roberto je na beku dost špatnej, laťka není moc vysoko..
NEJPOZDĚJI v zimě bych ale nehledal nové hráče, ale nového trenéra, ať konečně to trápení s Koemanem skončí.

07.10.2021, 16:26

Úplně nevidím potřebu investovat 20 mega v zimě, nemyslím si, že by nám to něco vyřešilo.
V případě, že se nám konečně vyhnou zranění tak tu máme sestavu kvalitní i do budoucnosti. Nejslabší článek sestavy je na lavičce.

Ter Stegen
Dest- Minguéza- Araujo - Alba
Pedri-Frenkie de Jong- Coutinho
Dembelé-Memphis-Fati

Do rotace/ základu Gavi, Kun, Nico, Puig. Možná jsem někoho vynechal. V některých typech zápasů Pique, Sergio a do zálohy! Roberto.
Když někoho kupovat tak top hráče, na kterýho momentálně stejně nemáme.

07.10.2021, 11:17
MilanBalage Svobi

Jak se Coutinho dostal do tvé sestavy?? To je pro mě jediný otazník, jinak s tebou souhlasím.
Jen ten náš nejslabší článek.. Ten se na lavičce z nepochopitelnýho důvodu drží jako klíště. Zajímalo by mě, jak dlouho ještě budeme muset trpět, než se ho Laporta zbaví..

07.10.2021, 18:20
Svobi MilanBalage

Ještě bych ho nechtěl úplně odepsat, nový trenér by ho třeba zvedl na bývalou úroveň. Když sem Coutinho x let zpátky přicházel tak jsem si zrovna u něj byl 100% jistý, že to je hráč pro nássmiley

07.10.2021, 20:37
Klokanomet Svobi

No vidíš a já si už tehdy říkal, že se k nám absolutně nehodí. Protože 1) je přeceněný Anglií, kde jsou hotoví z každého jeho ukopnutí z 30 metrů, b) neumí tvořit hru, c) je to netýmový hráč, který hraje především na sebe a na to, aby se blýskl svojí jedinou kličkou doprava a střelou ze 30 metrů, d) absolutně postrádá SKUTEČNOU kreativitu, umí udělat věci, které má nadrilované z tréninku, ale neumí improvizovat. A všechno se to za ty tři roky potvrdilo. Ale jasně, šance mu můžeme dávat až do důchodu.

07.10.2021, 22:31
Klokanomet Klokanomet

A to jsem ještě zapomněl, že vůbec nebrání a proto záloha s ním často hoří a má špatné krytí míče, mnohem horší než Pedri i Gavi.

08.10.2021, 12:13

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat