Poslední den přestupového období: Příchod Aubameyanga, Dembélé do PSG a hostování Peñi

Poslední den přestupového období: Příchod Aubameyanga, Dembélé do PSG a hostování Peñi

Barcelona by chtěla v poslední den aktuálního přestupového období ještě přivést útočníka. Zaměřila se na Aubameyanga, jehož příchod je nyní pro klub prioritou, uvádí španělský Sport.

Klub by rád hráče přivedl na hostování, zároveň musí dodržet pravidla španělského finančního fair play. Útočník Arsenalu by musel přistoupit na nižší plat než aktuálně pobírá v londýnském klubu. Pokud by se Barceloně podařilo prodat Dembélého nebo jej poslat na hostování, mohl by Aubameyang přijít. Dokonce je ochoten na mnohem nižší plat přistoupit, jelikož by rád napravil svou reputaci a zařadil se mezi nejlepší útočníky na světě.

aktualizace 12:45  - Aubameyang přistál v Barceloně a vypadá to, že bude hostování dotaženo bez ohledu na Dembélého. 

aktualizace 17:30 - Hostování Aubameyanga nakonec neklapne, s vedením klubu se nedohodl na platových podmínkách. 

aktualizace 21:30 - Aubameyang měl podstoupit lékařskou prohlídku a podle deníku Sport se jeho přestup dotahuje. Podle Marcy se má jednat o půlroční hostování.

Zájem PSG o Dembélého prozatím opadl

Nekonečná sága Dembélé už mohla být u konce. Zájemcem o útočníka bylo PSG, které však podle posledních informací o Dembélého nestojí. Alespoň ne v končícím přestupovém období. Vyjednávání byla komplikovaná a pařížský celek se podle francouzského deníku Le Parisien rozhodl počkat do léta, kdy může Dembélého podepsat zdarma. Jeho odchod se tak zdá být nereálný, přitom mohl prodej tohoto hráče přinést Barceloně 20 milionů eur. Právě tolik za něj Barca požadovala a vyjednávalo se také o příchodu Icardiho či Bernata na Camp Nou.

Barcelona stanovila deadline do 20 hodin. Pokud se do té doby Dembélé nedohodne s jiným celkem na hostování či přestupu nebo nepodepíše s Barcelonou novou smlouvu, v klubu končí. Barceloně by pak zbývalo ještě pár hodin na dotažení přestupu Aubameyanga, který Dembélé brzdí.

aktualizace 16:30 - Objevují se zprávy o tom, že PSG za Dembélého odmítá zaplatit 20 milionů eur, ale nabízí jeho výměnu za Ebimbeho a Dialla.

aktualizace 18:45 - Podle Sky Sports o Dembélého projevila zájem Chelsea, otázkou zůstává, zda by se hostování stihlo tak rychle dotáhnout.

aktualizace 21:30 - I když o něj projevil zájem v posledních hodinách i Tottenham, nakonec Dembélé podle RMC Sport zůstává v Barceloně.

Peña do Galatasaray

Iñaki Peña jde na hostování bez možnosti opce do Galatasaray, poslední detaily už se dotahují, podle španělského deníku Sport se čeká jen na oficiální potvrzení. To Barceloně také pomůže snížit výdaje na mzdy hráčů. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Auba pristal v Barcelone a udajne sel s platem dolu tak, ze by ho mohli podepsat i bez odchodu Dembeleho :D se po :poop:, bez ohledu na to, jestli je to dobra posila nebo ne, je Alemany kouzelnik. 🤯

31.01.2022, 13:18
Tarja Tarja

Posmiley😂

31.01.2022, 13:19
cechoma Tarja

Jako je to mazec, že za Barcu fakt ti hráči chtějí hrát. I když hrozí, že nebude příští rok LM. Auba bude obrovská posila. Klub má pořád jméno a naše situace podle mě paradoxně hráče přitahuje. Můžou být za hrdiny, když Barcu někam dotáhnout.

31.01.2022, 15:33
Petan cechoma

Navíc krásný město, počasí, i partnerky můžou hrát roli smiley

31.01.2022, 15:51

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
53. Fermín López 5
55. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat