BARCELONA PŘIPRAVILA PLÁN PRO NEJVÍCE VYTÍŽENÉ HRÁČE

BARCELONA PŘIPRAVILA PLÁN PRO NEJVÍCE VYTÍŽENÉ HRÁČE

Tento týden volna přijde Barceloně vhod. Realizační tým má pár dní na to, aby vyřešil problémy, které se objevily v šatně týmu. Klub totiž pracuje na plánu po zbytek sezóny, který se týká nejvíce unavených hráčů.

Několik hráčů prvního týmu je z vysokého počtu odehraných zápasů velmi vyčerpáno. Týká se to především Messiho, Suareze, Piquého, Rakitiče, Busquetse, Lengleta a Alby, kteří v této sezoně odehráli téměř všechny zápasy. Messi a Suarez si v poslední době stěžují na jisté zdravotní problémy. U Lengleta je podezření na přetížení svalů a to může vyústit až ve svalové zranění.

Ernesto Valverde chce dát více hráčům možnost odpočinout si již během nejbližšího zápasu proti Realu Valladolid. Trenér zohledňuje rozpis zápasů, protože následně mužstvo čekají výjezdy do Lyonu, Sevilly i Madridu. Novináři se domnívají, že proti Realu Valladolid nastoupí pouze Alba, Rakitić a Piqué. Ostatní klíčový hráči zůstanou pouze na lavičce nebo se do nominace vůbec nedostanou.

Ivan Rakitić má neuvěřitelnou schopnost regenerace, což potvrdili i pracovníci klubu. Jordi Alba přitom nenastoupil kvůli kartám na zápas proti Bilbau, a kdyby vynechal i zápas s Valladolidem, nehrál by dva týdny a to před zápasem Ligy mistrů proti Lyonu není optimální z hlediska zápasového rytmu. Piqué jako jediný z hráčů v této fázi sezóny nevykazuje žádné známky únavy, což je jen dobře. Messi, Suarez, Busquets a Lenglet tak budou mít před utkáním s Lyonem 9 dní odpočinku, což určitě uvítají. Je to skvělá možnost načerpat síly před těžkým mužstvem z Francie. Trenér dal všem hráčům 2 a půl dne volna. Tým se do tréninku vrátí ve středu v 17:00.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Tak real bude ztracet jen 3 body. Otevru si k tomu flasku a dej se vule bozi. Televize uz je stara, ale okna jsou novy, tak nevim co stim

12.02.2019, 15:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat