Barcelona projevila zájem o Traorého

Barcelona projevila zájem o Traorého

Barcelona údajně projevila zájem o bývalé křídlo Adama Traorého. Kromě ní by ale chtěly útočníka Wolves získat i další týmy, a to konkrétně Juventus či Manchester City. 

Podle ESPN by Barca příchod bývalého útočníka uvítala. Traoré byl v Barceloně už od osmi let, ale prosadil se především v sezoně 2013/14 a 2014/15. Za tu dobu odehrál za B-tým Barcelony 63 zápasů a za áčko pouze jeden zápas, a nakonec odešel do Aston Villy. Anglický klub je však údajně nejdál v jednání s Juventusem a k přestupu do italského celku Traoré nemá daleko. 

24letému hráči se v letošní sezoně daří. Nastoupil do 24 zápasů Premier League a upoutal pozornost na hřišti vysokou rychlostí a skvělým driblinkem. Vsítil čtyři góly a připsal si devět asistencí. Pokud si Wolves ve slibně rozjeté sezoně nezajistí účast v Lize mistrů, Traore by z klubu měl po konci sezony odejít. 

Barcelona se tuto sezonu soustředila především na získání Lautara Martinéze, jeho příchod do klubu však není pravděpodobný. Prezident Bartomeu v rozhovoru upozornil, že fanoušci nemají očekávat žádné velké nákupy. Tím chtěl nejspíš také naznačit, že příchod Neymara je v momentální situaci nereálný. Kritizovaná výměna Artura za Pjaniče je již oficiálně potvrzená.

Co se týká kariéry ve španělské reprezentaci, Traoré už má za sebou několik startů v mládežnických kategoriích, do áčka se zatím kvůli zraněním nedostal. Zajímavá byla také jeho poznámka v jednom rozhovoru, kde tvrdil, že přemýšlel o možnosti reprezentovat Mali. 


Zdroje: www.football-espana.net



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat